MamaTux

Medlem
 • Content count

  1,539
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MamaTux

 • Rank
  SUPER AKTIVT ÆRES MEDLEM
 • Birthday 06/21/1980

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://mamatux.dk

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  28-stress Søborg

Recent Profile Visitors

1,506 profile views
 1. Puha - tak for stress! Vi skal holde jul hjemme - men altså der er ca intet indmad i huset overhovedet (pånær de gamle gulve der OGSÅ skal fjernes) så vi har vist travlt... 56 dage?! Jeg håber virkelig vi når det Tror bare jeg ignorerer denne tråd indtil jer reelt kan se tingene tage form derhjemme, for jeg får da helt ondt i maven nu
 2. Hej Mette, Jeg kan virkelig anbefale dig Ego! Hils Thomas fra mig :-) I kan snildt holde det på en kuvertpris på 1000,- - f.eks. må I jo selv medbringe drikkevarer hvilket hjælper en hel del. Prisen på servering er også ganske rimelig (det kan de nemlig hjælpe jer med at skaffe - ellers kender jeg en der har nogle søde serveringsdamer). Hvad angår kvaliteten af maden kan jeg kun give den min bedste anbefaling - gæsterne taler stadig om den lækre mad. Årh det er altså noget tis at miste sit feststed. Men husk på - man kan sagtens nå at skifte sted 3 måneder før den store dag ;)
 3. Jeg så det men synes ikke det var vildt godt?
 4. Hva dælen - jeg vidste ikke jeg havde sagt ja til at tage billeder af Peter og dig?
 5. Iøvrigt er jeg helt enig med Heto. Vores fotograf troppede op i noget mørk, neutralt tøj. Jeg kan simpelthen ikke huske hvad hun havde på, men det blendede fint ind. Hun lignede ikke en gæst, men hun lignede en der var på arbejde og som prøvede at gøre sig usynlig så folk ikke følte sig "paparazi'et". Og det lykkedes med bravour!
 6. Hej Arno, TILLYKKE med den nye dyt. Vi har selv en Mazda 5 som vi er utrolig glade for! Den kører som en drøm. Nu ved jeg godt I har købt bil, men af de små biler ville jeg virkelig kunne anbefale jer en Huyndai Getz. Mine forældre har haft en og der har aldrig være noget med den og det var virkelig køreglæde så det batter. Men Mazda'en er dælme også lækker. Den bliver I bestemt ikke kede af :-)
 7. Nej jeg tænkte faktisk på at daffe en tur i Dyrehaven eller noget en dag med dig som fotograf. Hader at blive fotograferet med det resultat at der ikke findes særlig mange billeder af mig. Men altså - de der billeder er rigtig gode og med en som dig bag kameraet kan det da kun være hygge? Kan heller ikke sådan nogle opstillede ting - yirks! Yes vi ses om 2.5 time :-)
 8. Du er sgu da en helt igennem fantastisk fotograf, tøs!!! Tager du andet end bryllupsbilleder? For første gang i mit liv får jeg ligefrem LYST til at der er nogen der skal tage billeder af mig
 9. Ja altså jeg har jo hørt at Peter havde en god polterabend - og jeg er super glad for at læse at din var lige i skabet efter din smag! Tillykke hvor har jeg vidst længe at du skulle poltes Ses vi senere?
 10. Kære Gitte & Søren, Hjertelig tillykke med jeres intet mindre end fantastiske bryllup. Jeg er møg ked af at jeg ikke kunne være der men som altid i min familie sker der kaos i sidste øjeblik. Jeg sørgede dog for at Louise blev bragt sikkert frem og tilbage
 11. Hvad med et kompromis hvor Lasse skriver dem i hånden?
 12. Ja jeg torsk havde så glemt alt om din fødselsdag. TILLYKKE sødeste Louise!! Jeg håber William nusser lidt om dig her til aften og sørger for forkælelse, for det fortjener du. Ang. det der med rens af kjole - skal vi ikke lave en fælles udflugt en dag (helst hvor de har åbent )
 13. Søde Katja, driveon.net er ganske rimelige i prisen på udleje af bil så prøv dem? Ville gerne låne dig vores bil, men eftersom vi skal sove i den i weekenden vil det nok ikke være populært.
 14. Jeg undrede mig også bare .... Personligt havde jeg ingenting forberedt til min polterabend - det stod tøserne for. Og jeg havde bare den bedste dag ever! Har godtnok aldrig hørt om nogen der ligefrem rendte rundt med en kuffert "Hvis nu ..." ... men okay det styrer man jo selv.
 15. Er det meningen I vil slæbe rundt på alle de ting op til jeres polterabend "hvis nu..." ?