ying

Medlem
 • Content count

  5,010
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ying

 • Rank
  tuderen... det viste sig at være manden!
 • Birthday 09/04/1983

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  05.07.2008
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Hjørring

Recent Profile Visitors

2,242 profile views
 1. Stort tillykke med dagen i dag Marie! Jeg var ved frisøren i dag, og sad og tænkte på hvordan jeg havde det da jeg sad i stolen sidste gang (på min bryllupsdag), og så kom jeg til at tænke på dig! Håber I får lige den dag I har drømt om! De bedste ønsker fra Rikke
 2. Kære begge to! TUSIND gange TILLYKKE med brylluppet i dag! Jeg håber I får en helt fantastisk dag!
 3. njøøøøhm.... altså.... Jeg kom vist aldrig så langt med den rejseberetning... Men jeg skal nok afslutte den en dag, det lover jeg! og ja, fotografens billeder skal I da også se! de er super gode, men kan alligevel ikke måle sig med dem du tog, loller...
 4. Et kæmpe tillykke med dagen, kære navnesøster! Hvor ser I bare smukke og lykkelige ud på billederne! Håber I får den dag I altid har drømt om! :17:
 5. Hvor er du sød! Indtil videre hygger jeg mig i hvert fald meget! hmmm... måske skulle jeg snart få skrevet den her beretning færdig...?
 6. Iiiih, hvor er I søde tøser! Puuuh, det er godt nok ikke meget jeg har været her siden brylluppet... :17: Men nu er der jo snart et par søde tøser der skal giftes!!
 7. Ååååååhr altså!!! Sikke da nogle taler der blev holdt! synes Gios var vildt sjov! Men den sidste del af den var bare SÅ smuk... I er bare så søde, I to!
 8. Kære, søde Lisann Kæmpe TILLYKKE med bryllupsdagen i går!! Jeg håber I havde en helt fantastisk dag!! Glæder mig til at se en MASSE billeder!!
 9. Kære søde Mette Et kæmpe stort tillykke med dagen i går! Wow, hvor er I bare GUUUUDESMUKKE på de helt fantastiske billeder!! Glæder mig til at se endnu flere!!
 10. Ååårh, sikke en dejlig måde at fejre den første bryllupsdag på! Næste år, når vi har bryllupsdag, er vi på Roskilde Festival... Knapt så romantisk! Men tillykke med det i hvert fald!
 11. jeg har da vist været væk liiidt for meget... Hmmm... kan faktisk ikke helt huske hvad jeg gav for det, men det var i hvert fald max 1000 kr, så meget kan jeg huske... ;) man kunne også få et magen til, bare uden de små krystaller, og det var selvfølgelig noget billigere...
 12. Oppe i Torneroses fine slot var der de søøøødeste mosaikker!
 13. Det var bare så hyggeligt at kigge ud over de fine små huse!
 14. Christian spottede med det samme Space Mountain, som han bare MÅTTE prøve! Og den var da også meget fed! Det fede er at det er en "indendørs" rutchebane, hvor der er helt sort, og så suser man bare rundt i en stjernehimmel med alle mulige og umulige effekter.. det var super godt lavet, men mine lidt benede skuldre og nakke og ryg havde desværre ikke så godt af at blive kastet frem og tilbage i sædet.. Det var jo ikke til at gøre modstand når man ikke kunne se hvornår man ville svinge osv... Men flot, det var det!