ying

Medlem
 • Content count

  5,010
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ying

 1. Hej tøser Så er det vist blevet tid til at få startet på den beretning. Vi har modtaget en hel del billeder, men vi mangler også stadig en del, så der kommer sikkert mange flere billeder senere. Men jeg har nok til en beretning, så NU kan jeg ikke vente længere! Jeg håber I har lyst til at blive fodret med billeder, for jeg glæder mig til at gennemgå heeele dagen og hele forløbet en gang til!
 2. njøøøøhm.... altså.... Jeg kom vist aldrig så langt med den rejseberetning... Men jeg skal nok afslutte den en dag, det lover jeg! og ja, fotografens billeder skal I da også se! de er super gode, men kan alligevel ikke måle sig med dem du tog, loller...
 3. Hvor er du sød! Indtil videre hygger jeg mig i hvert fald meget! hmmm... måske skulle jeg snart få skrevet den her beretning færdig...?
 4. Ååååååhr altså!!! Sikke da nogle taler der blev holdt! synes Gios var vildt sjov! Men den sidste del af den var bare SÅ smuk... I er bare så søde, I to!
 5. Ååårh, sikke en dejlig måde at fejre den første bryllupsdag på! Næste år, når vi har bryllupsdag, er vi på Roskilde Festival... Knapt så romantisk! Men tillykke med det i hvert fald!
 6. Oppe i Torneroses fine slot var der de søøøødeste mosaikker!
 7. Det var bare så hyggeligt at kigge ud over de fine små huse!
 8. Christian spottede med det samme Space Mountain, som han bare MÅTTE prøve! Og den var da også meget fed! Det fede er at det er en "indendørs" rutchebane, hvor der er helt sort, og så suser man bare rundt i en stjernehimmel med alle mulige og umulige effekter.. det var super godt lavet, men mine lidt benede skuldre og nakke og ryg havde desværre ikke så godt af at blive kastet frem og tilbage i sædet.. Det var jo ikke til at gøre modstand når man ikke kunne se hvornår man ville svinge osv... Men flot, det var det!
 9. Nå, efter laaaang tids udsætten vil jeg nu vise et par billeder fra 3. dagen (fredag) i Paris.. her skulle vi som tidligere nævnt til Disneyland! Og hvilken pige ÆÆÆÆLSKER ikke Disney?? Så det havde jeg glædet mig meget til! Der regnede dog meget af dagen (især først på dagen), så det var selvfølgelig lidt en lyseslukker... Men det var stadigvæk super hyggeligt!
 10. Hov, jeg har da slet ikke fået takket for din søde besked! Det er vist ved at være et par dage siden jeg sagde jeg ville vende tilbage med mere beretning, så mon ikke jeg snart skulle komme i gang? Regner med at skrive lidt i dag også.. Skal bare liiiiige have lavet en masse takkekort færdige først...
 11. Uuuuh, hvor er den FIIIIN!!! det er simpelthen så smart med de bøger.. SUPER god ide!
 12. Ååååhr, sikke en dejlig beretning, søde Tine! Hvor er i bare smukke alle sammen, og sikke kær din far er! hvor er det sødt med alle de nerver.. Glæder mig til MERE bertning!!
 13. her ser man det lidt bedre forfra...
 14. Det øverste billede var et af mine udgangspunkter da jeg fik sat hår, da jeg heller ikke er meget for det stramme... det klæder absolut ikke mig ;) Jeg smider lige lidt forskellige billeder ind af min frisure.. Jeg fik curlet håret op, så det samlede sig, og så blev det ellers - rundt om en valk - sat omkring i fine lokker... jeg har lidt længere end skulderlangt hår..
 15. Til sidst skal vores band - Caspersens Kvartet - have de varmeste anbefalinger med på vejen!! De var simpelthne fantastiske.. Så hvis man mangler et nordjysk band der virkelig kan skabe stemning og spiller og synger helt fantastisk, så vil jeg klart anbefale dem! Mener vi gav 8000 for dem for 3 timer, så de hører heller ikke til blandt de dyreste.. Navnet lyder måske lidt suppe-steg-is-agtigt, men det er det overhovedet ikke! De spiller det der klassiske mix af 60'er og 80'er musik.. Ikke grand prix osv... De har vist en forkærlighed for Kim Larsen, så vidt jeg husker.. Men i hvert fald - DE ER SUPER!!!
 16. Mit hår blev sat af Annika hos Beebob i Sindal, og også her har jeg ros ros at give... Hun lyttede SÅ meget til mine ønsker, og havde øvet sig og tænkt på ideer i forhold til de ting vi havde snakket om inden prøveopsætningen.. Det blev præcis som jeg havde ønsket mig, og det skal lige siges at hun aldrig før havde lavet en bryllupsfrisure så "løs" som min, men det stoppede hende ikke i at gøre et super flot stykke arbejde...
 17. Matas i Sindal får også mine varmeste anbefalinger for makeuppen! jeg bad om noget diskret og naturligt, og det var præcis hvad jeg fik.. Og det holdt hele dagen.. Prisen var 110 kr, hvilket jeg synes er meget billigt.. ;)
 18. Jeg vil også på det stærkeste anbefale Lucca Bride i Sindal.. De er meget behagelige at være sammen med, og de har et fantastisk udvalg til nogle helt fornuftige priser, som de heller ikke er bange for at skære yderligere ned på.. Så de kan klare kjoler til et hvert budget og efter hvert et ønske.. Jeg fandt i hvert fald min drømmekjole!
 19. Her står vi lige udenfor resaturanten.. Omgivelserne giver rigtig mange muligheder for både fotografering og for at trække vejret under festen, i stedet for at man kommer ud i en baggård eller ud til en vej..
 20. Uuuuuh, her kan jeg også være med nu! Jeg har så mange ting jeg gerne vil anbefale, og jeg vedhæfter lige nogle billeder også, så I kan se hvad jeg snakker om... For det første vil jeg gerne anbefale Restaurant Svanelunden i Hjørring.. Både mad og service var HELT i top, og så er der bare de smukkeste omgivelser.. I får lige et par billeder af restauranten og parken udenfor...
 21. Nej vi kom aldrig derop... men skidt også med det... ;) Det gad vi ikke bruge mange timer på, når der var så meget andet man kunne gøre i stedet for... jeg lover dig, der var kø til det hele..
 22. Jeg fortsætter i morgen med fredagens program... den dag stod der Disney Land på menuen!
 23. Og frikadeller til den nette sum af 17,50 Euro!!!!!!
 24. På Champs Élysées ligger også det danske hus, hvor man kan købe smørrebrød..