AnnaK

Medlem
 • Content count

  244
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About AnnaK

 • Rank
  Hvem sagde bryllupstosset? Mig - naaarj!!!!! :)
 • Birthday 06/08/1975

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://home20.inet.tele.dk/akj/bryllup.htm

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Hadsten
 1. Vores drenge var 2½ og 4½ år til vores bryllup i juni. Jeg ville ALDRIG holde bryllup uden dem, de er en del af os og vi ville ikke være glade på dagen uden dem. Det skal så lige siges, at jeg ændrede på tidpunkterne for at alle kunne få det bedst mulige ud af dagen. Jeg synes ikke at jeg ville byde børnene at deltage i en aftenfest, mest fordi da altid kommer i seng omkring kl. 19. Den ældste vil hellere i seng end se disney. (+ at de gamle nisser i familien og satte stor pris på tidpunktet) Vi startede i kirken kl. 11 og bryllupsfesten startede kl. 13. Kl. ca 19.30 var der bryllupskage og kl. 23 kom vi hjem. Begge drenge var vågne til de kom i deres senge og på de 12 timer festen varede var de ikke kede af det en eneste gang. De nød festen og samværet med familie, venner og vores kollegaer. Vi havde i alt 11 børn med og det gik fint. Hvis I vælger at vælge børnene fra til festen om aftenen - især når de er omkring 4-5 år, så giv dem pladsen til at nyde den korte tid de er med - de er så stolte og glade på den dag. Held og lykke :-)
 2. Hej Karina, Jeg håber, at du har fundet en fotograf, jeg hørte fra Inge at focusfoto var optaget og du stadig mangler at høre fra Hammel. Det er ikke så tit jeg kommer forbi her, dels fordi der er ferie og andre gøre mål og dels fordi jeg er faldet i på Facebook. Jeg skal lige ind og kigge de sidste par ugers bryllupper igennem. Håber at I for et fantastisk bryllup!!
 3. Super sejt. Husker tydeligt da jeg så i tv at du friede, så jeg er glad for, at vi er blevet inviteret med.
 4. Hjerteligt tillykke med jeres dag i lørdags! Hold op hvor ser du dejlig ud i kirken! Jeg glæder mig også til at høre om resten af da dagen og om jeres fotograf levede op til jeres forventninger Jeg trykkede jo 10 gange på næste billede på det link du satte ind og skrev "de første billeder" der var jo kun et, men jeg var så ivrig at jeg ikke troede på det. kærligst Anna
 5. Dem jeg kender som ikke vil i kirke... uanset om det er for at blive gift eller ej, vil ikke i kirke pga begravelser. De kan simpelhen ikke holde til at komme ind i en kirke uden at begynde at græde. Måske er han bange for at blive for bevæget og føler ubehag ved tanken, for man er jo lidt udsat den dag. Jeg synes det var vildt underligt for os, da vi valgte at sidde bare os to alene oppe hos præsten, da vi jo var gift og gik ind sammen. Det gik dog rigtig godt og jeg synes ikke det var slemt overhovedet. Man er bare i et helt andet mode den dag. Den eneste gang hvor jeg var ved at græde, var da jeg kiggede ned på alle sammen og så min to søde drenge sidde det lige så pænt og den ældste vinkede til mig. Det var mens vi sang op al den ting Spørg ind til hvad der taler imod kirken i hans beslutning. Er han ikke religiøs, bryder han sig ikke om det, er han for nervøs, synes han det er for plat, højtideligt... hvad? Det kan hjælpe jer lidt på vej.
 6. Hos Scott i Rold, hvor jeg købte min kjole, havde de rigtig mange kjoler i alle mulige størrelser. Nok mest i 40 og 42 ? Men de havde ikke de samme modeller i alle størrelser, mange var der kun en af i en bestemt størrelse. Du kan starte med at prøve en tilfældig kjole i en størrelse, så du ved hvad størrelse du skal kigge igennem, så undgår du at forelske dig i en kjole, som ikke findes i din størrelse i butikken. Hvis du er i god tid kan du sagtens forelske dig i en kjole i den forkerte størrelse, for så kan den jo nå at blive bestilt hjem. Det ville jeg bare ikke, da jeg ville vide om den sad godt inden jeg købte den.
 7. Vi blev også bedt om at sende vielses og navne attesterne til banken. Vi blev gift 14.06 og har stadig ikke fået nye sygesikringskort. Vores børn ændrede også efternavn og de har heller ikke modtaget sygesikringskort. Det er ikke helt så hurtige på folkeregistret, da telmore (min teleudbyder) trækker data derfra og der er ikke blevet ændre noget endnu. Det er godt nok mange steder, man lige skal tænke på at ændre navn. Jeg har mange steder på nettet, hvor tingene skal ændres. Min digitale signatur vil jeg vente med at ændre til jeg har fået ændret alle mine ting i banken. Hvis I har hund, skal I også lige melde det til chipregistret.
 8. Det er meget svært, når diskusionen falder på børn uanset hvad udfaldet bliver for jer, så lad være med at gå og grue over hvordan de opfører sig i kirken, det vil kun virke negativt på dig og du skal jo være glad Vi havde 1 nyfødt, 1 på 10 måneder, 2 på knap 2½, 2 på 4½, 1 på 5½ og 1 på 9. 2 er vores egne. Alle var med i kirken og kun den nyfødte lavede oprør og moderen tog ham med ud af kirken med det samme. Jeg var meget nervøs for hvordan specielt de andres børn ville opfører sig, men det gik fint og der hvor min mand viste, at det gjorde mig mest nervøs, påpegede han overfor forældrene at der var en konfirmantstue de kunne gå hen til "Hvis nu "navn" begynder at larme..." Vores den yngste kom endda op til os mens præsten hold tale, men han sagde ikke noget overhovedet. Han stod bare ligeså stille hos sin far. Men ellers tror jeg, at jeg tilslutter mig: Kommer de med kan du i hvert fald tillade dig at sige til dem, at de venligst bedes gå ud af kirken, hvis børnene ikke er stille. Jeg ville aldrig selv blive siddende med mine børn, hvis de begyndte at larme, det ødelægger det totalt for jer. Jeg håber at I finder en løsning
 9. Tillykke med dagen! Håber I havde en god dag lige, som I ville ha' det og jeg glæder mig til at se billeder.
 10. Tillykke med dagen - hvor er I flotte og med dejligt vejr.
 11. Altså jeg synes ikke, at du ser særlig stor ud men jeg kan da godt følge dig i, at man skal kunne have brysterne indenbords og ja, de kan jo hurtigt blive store når man skal have dem i en selskabskjole. Jeg synes at nr. 2 er flot, men lidt pyntet. Hvis det er en kæmpe tylbrudekjole, tror jeg ikke at den vil sjæle noget fra bruden eller hvis bruden har et slør på. Jeg havde hverken slør eller tyl, men hvis en af mine gæster var kommet til fest i den, så var det ok med mig. Nr. 1 er også flot, men man kan finde kjoler, som gør lidt mere for figuren end den. Du kan sagtens tage til bryllup i den kjole. Hvis det var mig ville jeg vælge en god corsage til at tage under, så har jeg styr på bryster og mave. Held og lykke med kjole jagten, hvis ikke det bliver den.
 12. Det lyder som om at Stinne godt kan slette "light" i hendes signatur. Det går over lige efter brylluppet. Godt at det går godt med din søster!
 13. I er bare så søde sammen Tillykke med dagen!
 14. Det ser bare kanon ud Det ville jeg meget hellere ha' haft en det "garn" jeg endte med at få - hun havde taget helt fejl af mine ønsker... Jeg tror slet ikke hun hørte efter. Det så ud som om at hun stoppede havlvejs!
 15. Nu er det lang tid siden jeg har haft noget, som er røget gennem tolden - men jeg tror det er 25% af beløbet. Jeg bestilte noget fra et firma i usa den 23/6 pengene blev trukket den 24/6 og vupti varen kom i dag! Man har lov at være heldig! :carrot: