vickibro

Medlem
 • Content count

  149
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About vickibro

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday 02/24/1977

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Esbjerg
 1. Og her var den så med mig. En hel igennem fantastisk kjole, hvor man ikke behøver skørt og BH. DEJLIGT. Den er bare behagelig. Har lige hentet den i dag. Den er blevet syet ind, slæbet er fjernet og der er tilført stropper og ærmer. Skal giftes på lørdag, jubiiiii. fra Vicki.
 2. Tillykke med vægttabet Jeg vil meget gerne se din kjole alligevel. Hejsa. Havde ikke lige set at du havde lagt denne ind, men min kjole er den samme som frk. falks. Jeg har givet 6600 for den, og nu når du gerne vil have originalen så kommer den af 2 omgange. Først i lyserød og på model og bagefter mig i en elfenben.
 3. Hejsa. Ja jeg helgarderer mig så. Jeg skal have det grimmeste blå strømpebånd. Se tilhørende billede. Ud over det er der små blå sten i mit flotte lingeri. Jeg har også overvejet de blå sten på neglene, men tror alligevel det bliver nogle lidt mere tys tys hjerter. Og så som prikken, så napper jeg en lille blå flaske med i tasken. Kan jo være man godt lige kunne bruge den, inden dørene går op i kirken, eller også skal den bruges til at varme sig på, for hvis vejret holder, skal vi have taget billeder udenfor, og vi skal giftes den 27. okt, brrrr brrrrrr. Jubiiii det er snart. fra Vicki. Her er så mit "labre" strømpebånd. Det er den der er mørkeblå. Er det ikke afskyeligt?? Ikke at det gør nogen forskel hvad farve det er. De er alle grimme!!! Til gengæld var den billig
 4. Hejsa. Bliver lige nødt til at give min mening med på vejen. Der må heller ikke kastes ris ved vores kirke, og det er simpelt hen fordi, de har brosten liggende og ikke kan feje det op igen. Det passer mig fint, for jeg gider helt ærligt ikke at rende rundt en hel dag, med 1 kg ris i tøjet. Ubehageligt. Ved feststedet må der ikke kastes ris i lokalerne og lige udenfor. Men der løber et slags fortov lige ude foran stedet, og efter det fortov, er de lige glad, og der regner jeg med at få ris. Og det er faktisk også traditionen. Man skal ikke have det ved kirken, men når man stikker af fra festen!!!! Hej hej fra Vicki.
 5. Og her så mig, i elfenben. Er bare ikke lige så fotogen, som den lyserøde, hi hi.
 6. Hejsa. Jeg bliver simpelt hen også lige nødt til at smide min elskede kjole ind, så her kommer de. Først på modellen, godt nok i lyserød og så et af mig i elfenben. Nå, det bliver af 2 omgange. Men først den lyserøde:
 7. Og de sidste: fra Vicki.
 8. Hejsa. Blev lige nødt til at smide disse ind. Synes nemlig ikke der skal være alt for meget pynt på, nu når der er den flotte mave. De kommer lige af 2 omgange og de er fra Nixa:
 9. Hejsa. Jeg er ikke en størrelse 48 mere, da jeg, jubiii, har tabt 10 kg, men min kjole er stadig en +kjole. Det er en Bonny-model, købt hos Askepot modeller i Vitved ved Skanderborg. Men som sagt er jeg ikke længere en 48´er mere, men hvis du gerne vil se den, så sætter jeg da gladeligt et billede ind. fra Vicki.
 10. Hejsa. Øøøøøhhhh hvad skete der lige der???? Kunne det diadem virkelig ikke have været større??? Jeg har 2 ting at sige til det, ud over grimt, grimt, grimt og det er, KIS = Keep it Simple eller bare Less is More!!! Det ser jo bogstaveligt talt ud af s til!!! Godt at brudene her inde fra, har smag. Det var bare det jeg ville sige, Hej!!
 11. HÆHÆ - nej vi slet ikke til at skyde igennem Glæder mig altså bare såååååååå meget til at få den på Knus Gitte Hej Gitte. Ja jeg kan heller ikke vente. Og i dag var jeg til prøve sæt af mit hår, og så fandt jeg lige ud af, at jeg gerne vil have slør på alligevel. Så nu går den store jagt ind på det fine slør. Gider dog ikke at give en formue, selv om det gerne må være lidt over i det spanske. Nå, men jeg skal faktisk have fat i Inger. Vil lige vide om min baby har det godt fra Vicki.
 12. Hej Gitte. Sikke dog en super, fantastisk, overdådig, lækker, dejlig og smuk kjole du der har fundet dig. Tror måske det lige er sådan en, jeg leder efter!! Lige til jer, der ikke ved det, så har Gitte og jeg valgt den samme kjole, men det bliver den jo ikke mindre lækker, lækker, lækker af, vel?? Nå men, jeg har jo sendt dig en pm, så vi snakkes vel ved?? :carrot: fra Vicki.
 13. Hej. Puhhhh sikke en omgang. Det er dog frygteligt, så galt det kan gå ind i mellem, men hurra for at der ikke kommer alvorlige følger. Og du tager det godt nok flot. Frygter da lidt for min mand på hans polterabend. Vi ved nemlig at gutterne er i fuld sving med at arrangere hans. Heldige s***. Gid det var mig der vidste om der blev noget. Kan jo bare krydse fingre. Og hvorfor er det lige at ens kjole ikke kommer til sin ret på et model-billede?? Min ser også sne-hvid ud, men er også elfenben som din. Det er da godt at vi kan slå de tynde sylfider af modeller af banen. Vi ser jo 5000 gange bedre ud i vores kjole, end de gør, hi hi. Men al held og lykke til jer. fra Vicki.
 14. Hejsa. Tillykke med brylluppet, og sikke en drøm af en kjole. Du var utrolig smuk, og sikke en flot mand, du der har fået dig. Må lige høre, blev I gift på Fanø?? Ligner meget den kirke, jeg var til bryllup i for et års tid siden. fra Vicki.
 15. Hejsa. Så melder endnu en oktober-brud sig. Vi skal giftes, eller rettere velsignes, den 27. oktober. Vi har vist alt det overfladiske på plads: * kjole, mangler jo så sidste prøve-halløj * feststed, skal bare have menúen og pyntning på plads * fotograf, skal bare bekræftes * musik, skal bare bekræftes og musikvalg helt på plads (Piano først og derefter "diskotek") * kage, skal bare bekræftes og der skal vælges smag og pynt * invitationer, er næsten sendt ud * buket, er bestilt, mangler dog farve-afstemning med min kjole * ringe, har vi fra vores rådhus-bryllup, de er stadig rigtig flotte, og vi elsker dem, skal dog lige til en guldsmed og under kærlig pleje (Pudses og endelig gravering) * kirke, skal bare bekræftes * gommens tøj, bliver først købt sidst i september da den nye herre kollektion kommer der Mangler vi noget?? Vores farve er noget så originalt som rød, og farven går igen i alt, men det er jo også kærlighedens farve I må meget gerne komme med kommentar, hvis der er noget I mener der mangler. Ellers kan vi jo bare glæde os. 60 dage igen!!!!!! fra Vicki.