Oktober2007

Medlem
 • Content count

  398
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Oktober2007

 1. Uuuuuh...Kroatien..mit favoritland Vi har flere gange väret i en lille by der hedder Umag i Istrien. Gå ind på Google og sög på Umag. Men vi bor ikke på hotel når vi er der, vi har campingvogn og bor på Camping Finida. Glem IKKE at smage Grappa...hehe :smolf:
 2. Jeg synes at Marie er den smukkeste kongelige brud jeg har set Jeg stortudede da Joachim brd sammen da hun kom ind i kirken, synes det var så smukt at han blev nöd til at kramme Nikolai og Felix
 3. Jeg kan kun holde med!!! De er bare dygtige i Kina Jeg köbte min brudekjole i Kina og har for kort tid siden fået en almindelig festkjole hjem derfra også. Helt fantastisk fornemmelse med en skräddersyet kjole, den sidder bare som den skal.
 4. Nu blev jeg gift i Sverige, og der sagde prästen at brudepigen (min datter på 8) skulle gå foran IND i kirken og bagved UD af kirken. Det löd jo meget logisk.
 5. Vi köbte 5 meter og så klippede familien det igennem på midten for det var vist ret bredt.
 6. Jeg ved ikke...det ka også väre at det bare er mig der synes dette: Men hvis man spiller musik hele dagen igennem ka der så ik ske det at folk simpelthen er blevet trätte i örerne når der ska danses så der bliver danset for lidt??? Det var bare en tanke..
 7. Vi havde også börn med! Det var da slet ikke noget problem overhovdet. Sörg for at der er et sted hvor de kan komme hen og sove når de bliver trätte. Min datter på 8 sov allerede kl 22 Det samme gjorde hendes fätter på 13 Babyen på 9 måneder sov også tidligt. Vi inviterede alle par med börn, det viste sig at en del selv valgte at få dem passet.
 8. Jeg havde det sådan at jeg var HELT sikker på at jeg ville TUDBRÖLE når jeg skulle gå ind i kirken!! Jeg var helt sikker på det lige indtil dören gik op og orglet begyndte at spille. I det öjeblik skete der noget (hvad ved jeg ikke) men jeg blev bare en helt anden. Det var lidt som om jeg blev forvandlet til den der prinsesse som jeg ville väre lige netop den dag, og jeg gik bare så sikkert op mod min mand og jeg kiggede på alle gästerne uden at knibe en eneste tåre. Jeg fölte mig bare så stärk hele dagen og det havde jeg absolut ikke troet. Så det er ikke sikket det går så galt som du tror.. Held og lykke!
 9. Vi sov hjemme. Af den simple anledning at vi bor 500 m fra hotellet. Min mand fik så lov til at bäre mig over dörtrinet da vi kom hjem
 10. I skal da besöge söfartsmuseet! Så er der vel også en stor fiskerihavn hvor man kan gå rundt og glo lidt. Så er der også de der store hvide mänd der sidder på en stol og kigger ud mod havet.
 11. De er overvägtige alle 3 efter min mening. Men ikke svärt overvägtige.
 12. Det ser bare supergodt ud!
 13. Hehehe...ja, men det blev til 'tillykke' da jeg skrev det sådan som det staves rigtigt...hahaha.
 14. For dälen jeg var blevet sur hvis jeg havde hört nogen sige 'Tillykke hende' efter det der!! :fløjt: God bedring!
 15. Jeg sku väre ved frisören kl 13.00 og skulle vies kl. 16.30. Jeg havde kjole og hele molevitten med til frisören så min far kom og hentede mig v frisören og da var jeg jo helt klar. Vi havde 5 min körsel til kirken.
 16. Shit, den er läkker!!!!!!!! :carrot:
 17. Synes det er en rigtig flot kjole. Jeg synes personligt nemlig godt at brudepigerne godt må fremhäves lidt så de ikke bare 'forsvinder' ved siden af bruden. Min brudepige (min datter på 8) havde en vinröd kjole på. Jeg ville ikke blive specielt ked af det hvis det var mig der skulle i den kjole
 18. Hahahaha...jeg sad med hovedet helt inde i skärmen...for DET her...DET var spändende..
 19. Jeg bestilte min kjole i Kina på en kinesisk hjemmeside hvor alt stod på engelsk, og hold op hvor jeg var stolt da jeg kunne skride op af kirkegulvet i en kjole der var blevet syet helt specielt til mig i Shanghai!!! Jeg gav 199 dollar for den.
 20. Jeg har fået 4 Orrefors ölglas i serien 'Line 1 par Björn Borg trusser 2 toppe (altså stropbluser) 1 bluse 1 sweater 4 runde stearinlys 1 flaske 'boble noget' til nytårsaften tror jeg (har ikke lige chekket hvad er er endnu) 1 nisse som min datter har lavet i fritter. Så skal jeg til Danmark d 29. dec og ha gaver af mor og far også
 21. Vi tog til Peking i 8 dage. Det var ikke en afslappelsestur, men en oplevelsestur
 22. Jeg ku faktisk godt bruge en kleenex lige nu.... Synes det er en rigtig smuk tanke!!!
 23. Retsmedicinsk.... DET lydder spändende!! Og jeg som bare er postbud Held og lykke med dit nye job, håber du får nogle gode kolleger!!
 24. Jeg sku giftes 16.30. Skulle väre hos min frisör kl 13.00. Der skulle jeg så både have ordnet hår, make-up + komme i kjolen for så at köre direkte fra min frisör til kirken. Det passede rigtrig godt med tiden. (Der var 5 min körsel fra frisör til kirken)
 25. Hvor er du bare flot! Jeg blev selv gift den 20. oktober, dog i Sverige. Vi var bare så heldige med vejret den dag. Det flotteste solskin