Jhemdorff

Medlem
  • Antal besvarelser

    66
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Street credit

0 Neutral

About Jhemdorff

  • Status
    Aktiv bruger
  • Fødselsdag

Kontakt

  • Hjemmeside
    http://

Profile Information

  • Vielses dato
    22.05.2010
  • Type vielse
    Kirke
  1. Mine sko - utraditionelle, men smukke:
  2. Ellers er der denne side, hvor de under faq skriver at de sender udenfor staterne. Har ingen personlig erfaring med stedet. http://www.weddingaccessories.net/-strse-W.../Categories.bok
  3. Vi har talt om at opstille de kolde drikke i zinkbaljer med tøris til receptionen, men hvordan er det nu med det der tøris? Har læst at det kan give forbrændinger hvis man ikke er varsom omkring det, så jeg er måske alligevel ikke så sikker i min sag mere. Har I erfaringer med tøris? Eller andet materiale der ikke smelter på 0,5.
  4. Hvornår bestilte du dem, og hvor længe har du ventet på dem indtil nu :-) Blander mig lige da vi brugte samme sted til vores invitationer til barnedåben. Vi brugte dog vores eget design derinde, men der gik ca 7-10 dage før vi havde dem. Derudover gik der et par uger mere og så modtog vi lige 20 invitationer mere - altså ved en fejl fra deres side.
  5. Iiiih altså, det er jo en helt fantastisk dato hvis jeg skal sige det selv... Så deler vi jo dato nu! Gud ja det går vi da også Så kan vi følges hele vejen :D Jaaa, det bliver godt. Du er jo bare langt foran mig. Hehe.
  6. Det er så vidt muligt et must for mig! Tror det har noget med min detaljemani at gøre. Så hvis det hele kan gå op i en hel enhed så skal det. Invitationer, menukort, bordkort etc. kommer til at passe sammen. Men om andre par gør det ligesådan eller ej er jeg ligeglad med, brylluppet skal være som brudeparret vil have det.
  7. Iiiih altså, det er jo en helt fantastisk dato hvis jeg skal sige det selv... Så deler vi jo dato nu!
  8. Puha ja, der er jo flere små Ørsted'er rundt omkring i det danske land.... Meeen denne Ørsted ligger helt oppe på Norddjursland. Kunne da ellers have været sjovt hvis det havde været den samme.
  9. Vi er i lidt samme dillemma, vi har foreløbigt sagt 16 år, men med undtagelser.... Vores egne børn er jo ikke så gamle, men de skal dog heller ikke være en del af aftensarrangementet. Men Simons yngste søstre er 12 og 14 til den tid, og dem kan vi ikke lade være med at invitere. Dog håber vi lidt på at de hellere vil hjem til os med de to små og hygge med dem. Derudover har min onkel 3 sønner på 18, 16 og 10 år og der kommer vi til at skære den yngste fra.... Han skal bare ikke med - vi var til begravelse ved vores bedstefar i tirsdags og han kunne bare ikke være stille eller noget, så der bliver jeg måske lidt sippet, men det her er MIN dag.
  10. Tanker om receptionen Har ingen anelse om hvordan vores tidsplan ender med at se ud, men uanset hvad skal gæsterne være et sted mens vi bliver fotograferet. Der overvejer vi et telt nede på en kæmpe plæne hvor min svigerfar bor. Min onkel arbejder for et firma der hedder Ørsted telte som har telte i alle afskygninger, og hans familie kan låne telte gratis. Så kan det jo være vi skal have noget gulv... Planerne er at der skal serveres bryllupskage og ?????? samt drikkevarer - kom gerne med idéer til hvad vi kan servere derudover. Både her og ved festen vil jeg have drikkevarerne på køl i store zinkbaljer fyldt med tøris.
  11. Mange tak for alle tankerne. Heldigvis sker det forholdsvis tit her at vi tilbringer tid med hendes far og hans nye kæreste, det har vi egentlig altid gjort og det samme gjorde mine forældre - så jeg stiller mig også oftest uforstående overfor de forældre der ikke tænker på barnets behov, men på deres egne. Men ok, jeg kan bare glæde mig over at min ex er så samarbejdsvillig.
  12. Så er der kommet flere pakker fra e-bay, men lige som jeg skulle til at finde kameraet frem kom jeg i tanke om at den kommende gemal har taget det med på fisketur. Han har sammen med et par kammerater købt fiskerettighederne i en sø - hvad gi'r I mig.... Men hva, så hygger de sig vel. Så billeder må vente. Vi kom heldigvis fint over både børnefødselsdag og begravelse. Men ét uheld kommer sjældent alene - den mindste har lagt sig syg. Det er SÅ synd for hende, hun er virkelig snotforkølet og kan dårligt sove så vi har været vågne det meste af natten.
  13. Ej, så får man lige mange blandede følelser. For det er jo helt vildt dejligt at I skal have en lille ny, men samtidig er det uheldigt med brylluppet. Men hva, Carina - I får jo lækre børn, så det er da positivt. Og I bliver jo gift en anden dag i stedet.... Mange gange tillykke med det lille liv.
  14. Puha, sikke nogle dage jeg har haft... Og det er slet ikke slut endnu. Torsdag skulle jeg have været med pigerne ovre hos "olde" (Simons mormor), da hun blev 80 år. Vi blev så vækket af min telefon kl.6.03 om morgenen og jeg spurgte Simon om han ville hente min telefon inde i stuen, for bedstefar var død. Ganske rigtigt så var det min mor der kunne fortælle at bedstefar var sovet ind om natten... Han har været syg i et par år, så det var ikke uventet, men derfor gør det jo ondt alligevel. Fredag skulle Emilie så holde fødselsdag herhjemme for børnehaven. Lige nu er de 25! børn på hendes stue, så jeg var lige ved at aflyse, meeeen hun har glædet sig SÅ længe... Jeg fik tankerne ledt hen på noget andet og hun havde en dejlig dag. Igår, Lørdag, skulle vi så til stor 80 års fødselsdag hos Simons mormor. Det var en dejlig fest og er glad for at jeg ikke blev alene hjemme med mine sorger. Idag slapper vi af... Imorgen, Mandag, bliver Emilie jo så 3 år... SUK. Der kommer et rend af gæster dagen lang, da vi jo ikke kan holde den planlagte fødselsdag pga begravelse. Og om aftenen kommer hendes far og papmor og spiser sammen med os. Tirsdag skal bedstefar så begraves. Nogle hektiske dage! MEN noget bryllupsrelateret har jeg dog med. Har bestilt en masse på e-bay. Pengene til det hele er hævet, så der kommer nok flere pakker i ugens løb. Disse to kom i onsdags: 100 Lilla poser til ris... Og sæbebobler:
  15. En rigtig flot kjole, den sidder jo som den skal på dig.