Jhemdorff

Medlem
 • Content count

  66
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Jhemdorff

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  22.05.2010
 • Type vielse
  Kirke
 1. Mine sko - utraditionelle, men smukke:
 2. Ellers er der denne side, hvor de under faq skriver at de sender udenfor staterne. Har ingen personlig erfaring med stedet. http://www.weddingaccessories.net/-strse-W.../Categories.bok
 3. Vi har talt om at opstille de kolde drikke i zinkbaljer med tøris til receptionen, men hvordan er det nu med det der tøris? Har læst at det kan give forbrændinger hvis man ikke er varsom omkring det, så jeg er måske alligevel ikke så sikker i min sag mere. Har I erfaringer med tøris? Eller andet materiale der ikke smelter på 0,5.
 4. Hvornår bestilte du dem, og hvor længe har du ventet på dem indtil nu :-) Blander mig lige da vi brugte samme sted til vores invitationer til barnedåben. Vi brugte dog vores eget design derinde, men der gik ca 7-10 dage før vi havde dem. Derudover gik der et par uger mere og så modtog vi lige 20 invitationer mere - altså ved en fejl fra deres side.
 5. Det er så vidt muligt et must for mig! Tror det har noget med min detaljemani at gøre. Så hvis det hele kan gå op i en hel enhed så skal det. Invitationer, menukort, bordkort etc. kommer til at passe sammen. Men om andre par gør det ligesådan eller ej er jeg ligeglad med, brylluppet skal være som brudeparret vil have det.
 6. En rigtig flot kjole, den sidder jo som den skal på dig.
 7. Hvilken kosmetolog brugte du? Mener det er dig der bor lige her i nærheden af mig...
 8. Kunne forestille mig at det bliver omkring d.1/4, dvs lidt mere end 1½ mdr før brylluppet. Selvom det måske er spild af arbejde hvis alle ikke kommer, så kunne jeg godt forestille mig at jeg havde de fleste bordkort og menukort klar inden. Jeg vil helst lave det hele med det samme.... Æv.
 9. De ser ikke spor hjemmelavede ud, men oser derimod af kreativitet og romantik.... Virkelig flotte invitationer...
 10. Er helt enig med de andre... Den brune giver lige noget ekstra, men tror også det kunne fungere med begge bånd på samme tid.
 11. Vi skifter begge navn... Jeg hedder nu Jane Louise Blom Hemdorff og min kæreste hedder Simon Peter Laursen. Jeg ender med Jane Louise Blom Laursen Hemdorff og min kæreste med Simon Peter Laursen Hemdorff. (Laaaange navne)
 12. Jeg er vild med det første billede... det ser så... intimt og varmt ud Hvor er Ørsted henne på det danske verdenskort? Smil. Det er da spænedende det med sølvtøjet, synes jeg Heeelt oppe på Norddjursland, der hvor Randers Fjord starter ca.
 13. Vi skal giftes i Ørsted kirke, her hvor vi bor. Da vi havde barnedåb her d.21/12 fik vi en masse sjove informationer om kirken, bl.a. at kirken ejer en lang række tavler og sølvtøj som nationalmuseet er meget interesseret i. Elsker når der følger historier med... Vi er begge døbt i kirken, Simon er også konfirmeret der og den yngste af pigerne er lige blevet døbt der.
 14. Har du nogle oplysninger på hende du har booket? For jeg har det på præis samme måde som dig...
 15. Hvilke kjoler vil I anbefale når man ikke er så høj? Er bange for at komme til at se helt forkert ud i kjolen, der er god tid endnu og jeg skal jo også ud og prøve engang, meeeen kan jo godt lide at forberede.