Catalina

Medlem
 • Content count

  595
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Catalina

 • Rank
  Catalina
 • Birthday 04/24/1979

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Als
 1. Tusind tak for jeres svar piger! Det har givet mig en masse at gå videre med! Sådan en kurv med peberting, og blomster med peber i, det skal hun i hvert fald have!
 2. Håber en af jer kan hjælpe mig med et spørgsmål som jeg sidder med!! Min søster bliver 30 her i slutningen af april, hun er ikke gift, men bor sammen med hendes kæreste i deres eget hus. Skal hun fejres som pebermø, eller er det kun pebersvende som skal det?? (Dvs. med peber, kæmpe peberkværn i haven osv). Meningerne i familien er lidt delte, man vil jo gerne gøre det rigtige :smilie_oster03:
 3. Hej hej, Jeg blev gift i maj 2008, og da jeg skulle giftes med en hollænder var tulipaner et naturligt valg. Selvom vi blev gift allerede den 2 maj var der ikke flere tulipaner at få i Danmark!!! I haverne rundt omkring blomstrede de, men man kunne ikke længere købe dem, havde endda kontakt med et firma som importerer tulipaner fra Holland, de kunne heller ikke skaffe flere. Jeg endte med at bede min svigermor om at tage tulipaner med fra Holland (hvor man godt kunne få dem), og min mor lavede så buketten til mig Nu er hver sæson jo forskellig, så måske at du er heldig at sæsonen varer længere næste år. Men jeg syntes lige du skulle vide hvilken erfaring jeg har haft. Jeg begyndte virkeligt at blive bange i ugerne op til brylluppet om min plan ville lykkes Her er et billede af min buket, som også blev bundet med roser (tulipaner har meget tykke stængler, så vi fik ikke lige plads til så mange).
 4. Hej Mie! Smukke billeder! Det bringer dejlige minder frem (har taget billeder af mange af de samme ting!). Vores favorit park var også helt klart Bryce, vi var så heldige at have 2 dage der, så vi fik gået nogle flotte ture der og set solopgangen (Smukt!). De der pelsdyr fik vi også taget mange hundrede billeder af! Vi slettede dog en del om aftenen i hotellet for at have plads til lidt andet også Mere, mere!!
 5. Hehe, hvor er de fine Havde ellers lidt glædet mig til at se den med brumbassen!
 6. Hej Ulrikke Først efter 2 måneder trådte min navneændring i kraft, selvom jeg også havde bedt om navneænring på dagen... så det kan vidst godt passe at i ikke har hørt noget endnu.. Camilla
 7. Ihh hvor jeg glæder mig til at se flere billeder, din beretning er bare så veldokumenteret Tine!!
 8. Uha, du skulle snart snakke med min søster, hendes ford ka har haft alle mulige designs. Iskrystaller og snemænd om vinteren, blomster om sommeren, logoer på siden, fart striber og lige nu er der en flot western pony på siderne Du får lige et med snemanden Jeg kan godt lide den når den ser lidt fræk ud og får folk til at trække på smilebåndet
 9. Så fik jeg endelig læst din beretning Tine! Har haft kæmpe travlt på det sidste, og kommer ikke herinde så meget mere Men jeg skal da lige have fulgt op på et par bryllupsberetninger inden jeg trækker mig helt Super dejlige billeder Tine! Og skønt at se det hele igen! CDen til dig lå klar hele ugen, fik bare ikke taget mig sammen til at køre forbi med den før i var kommet hjem fra bryllupsrejsen (Også bor i endda så tæt på vejen til arbejde...) Glæder mig meget til at læse resten af din beretning... der skulle jo kommer noget mere i dag lovede du
 10. Min buket var også hjemme bundet, og jeg havde ingen problemer med pletter på kjolen bagefter. Det tog mig lidt tid, men jeg har fundet et billede som giver en ide af hvordan buketten så ud for neden. Min mor havde fundet et stykke stof i den rigtige grønne farve og bundet det rundt om. Tror at der først var viklet lidt vådt køkkenpapir rundt om enderne for at holde blomsterne friske, og derefter en lille plastikpose så ikke stoffet blev gennemblødt.
 11. Vi fik aldrig nogen prøvelsesattest... tror den blev sendt direkte til præsten...
 12. jeg vil også anbefale dig at kigge på blade i udlandet hvis du har muligheden for det, selv købte jeg mine i bla. Holland og Tyskland, der er tit et større udvalg og mindre reklamer!
 13. Og forresten, så må i have en rigtig dejlig bryllupsrejse, glæder os til at høre mere når i er hjemme igen!!
 14. Hvor er jeg glad for at høre at du blev glad for skiltet Tine Da det ikke lykkes at få fat på dig mere inden brylluppet (for at overhænde skiltet), tog jeg sagen i egen hånd, og heldigvis var de så søde på Scandic og gjorde alt for at hjælpe med at finde et sted til skiltet. Ham som jeg satte på opgaven ville også have et når han bliver 30 i næste uge Jeg kan dog ikke helt tage æren for at have lavet det... det er min søster som er den dygtige, jeg sætter bare folk igang Jeg har forresten også en CD med billeder til dig liggende klar, desværre er ikke alle billeder lige gode, men i må selv lige sortere (jeg tror jeg opgiver alle de forskellige fotolinser, kan ikke finde ud af hvornår jeg skal bruge hvad, jeg skal have en linse som kan det hele ) Vielsen var forresten rigtig smuk Tine, tankerne fløj tit 3 måneder tilbage til mit eget bryllup. Tyl sløjferne i kirken var virkelig flotte!! Godt at de lod dem hænge! Og alle dine bekymringer om monogrammet på sløret, de har ikke været nødvendige, det så man altså rigtigt godt! Specielt fordi sløret flagrede sådan i vinden! Et rigtigt flot bryllup, og dejligt at se alle de andre zillaer!! (Som vi da selvfølgelig lige skal have et billede mere af!)
 15. .... indtil Katrine forbarmede sig over hende og hjalp med at få styr på sløret