Betinsen

Medlem
 • Content count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Betinsen

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 09/10/1979

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Laurbjerg v. Hadsten
 1. Der ligger en lille "privat"forretning i Hadsten som ejes af den sødeste kvinde i som hedder Gerd. Min kæreste får lavet min buket og 4 brystbuketter hos hende og han slipper billigt ved jeg. Hun er SÅ sød og meget behagelig!! Hendes mand er Mekaniker og jeg vil tro du kan fange hende på 86981128. Min venide fik lavet hendes buket og brystbuketter der sidste år og de var SÅÅ FLOTTE!
 2. Jordbærtærter i hjerteform - hvor SØDT!!! Tommy ELSKER jordbærtærte!!! Hvis jeg skulle vælge det, skulle det være som en overraskelse i stedet for en "alm" etagekage.... han ville ELSKE mig for det..... Det var en rigtig god ide.. men "problemet" er, at jeg har bestilt den smukkeste topfigur hjem fra USA og jeg ville blive SÅ ked hvis den ikke blev brugt.... Har I nogle forslag?
 3. Der er så småt ved at være styr på det... Der er en masse af mine veninder der har tilbudt at komme og hjælpe med at rydde op og gøre rent lørdag morgen. Jeg havde dog alrig drømt om, at jeg på min egen bryllupsdag skulle op og rydde op og vaske gulv og gøre rent efter en ungdomsfest ville ønske at de ikke skulle være der, så vi havde fredagen i ro mag til at gå og hygge om det. Jeg må efterhånden sige, at mit bryllup kommer jeg aldrig til at glemme.... og hvor er det dog ikke særlig behageligt, at tanken "jeg glæder mig til det er overstået" strejfer mig... Forstå mig ret, jeg GLÆDER MIG HEEEEEELT VILDT, men synes godt nok at udfordringerne er mange. Min kæreste er heldigvis sød og dejlig og siger det nok skal gå, men jeg havde troet at jeg skulle gå og nyde den sidste tid uden bekymringer... puuhh ha jeg er bare :boohoo:
 4. TAK søde!!!! Jeg glæder mig HELT VILDT, var så sent som i aftes forbi din hjemmeside og nød lige lyden af din skønne stemme på min pc'er... GLÆDER MIG så meget til vores surprise! (Det er kun dig, mig og præsten og resten af "zilla'erne" herinde som ved det)
 5. I Kolind? Det vil jeg undersøge imorgen TAK
 6. Jeg er også med d. 10 Maj og jeg GLÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆDER mig!!!!!!!!!
 7. Tak skal I have! Det har simpelthen været et levende mareridt.. Kan ikke huske hvornår jeg sidst har fået så lidt søvn! Nej jeg har desværre været så dum, at intet er på skrift, MEN vi havde heldigvis ikke betalt noget i depositum. Og til jer der betaler i depositum, vil jeg bare anbefale, at I laver en deal for, hvis I skulle ende i en situation som os... Tak for jeres knus! Det varmer meget!
 8. Kære alle tøser.. Nu må jeg hellere få lettet mit hjerte.. Jeg har nu overstået den længte uge i mit liv længe. Vi skal giftes d. 10 maj (om under 14 dage!!) I mandags blev jeg ringet op, af ham der ejer Hotellet og kroen, at dem som har lejet lokalerne af ham, hvor vores bryllup skulle afholdes, skal smides ud af fogeden! Hyyyyyyyyyyylll!!! Vi bookede alle de store ting - der imellem "hotellet og kroen" i slutningen af maj sidste år! og nu vælter det hele bare. Jeg gik totalt i panik og ringede stortudende til min kæreste mens snottet og tårene stod ud af hovedet på mig! Jeg sov ikke natten mellem mandag og tirsdag og næsten heller ikke mellem tirsdag og onsdag... ALT blev med ét ændret og vores bryllup skal nu afholdes i et forsamlinghus i stedet. Vi har fundet en leverandør (Gæstgivergården i Hornslet - som laver FANTASIK mad) der kommer med et "totalt koncept med kok, tjenere, pynt og drikkevarer", problemet er bare at det koster næsten 10.000 mere end hvad vi havde regnet med. Men ikke nok med, at det hele kiksede, så kan vi først få forsamlingshuset lørdag morgen kl. 8. hvor vi selv skal hjælpe med at rydde op og gøre rent... Da det er lejet ud om fredagen. Og hvis dem der har lånt det selv skal gøre rent, kan vi først få det kl 13.00 og det er ligesom liiiiiiiiiiige lidt sent, når vi skal giftes kl 15.00! Jeg måtte løbet af 2 dage lave en masse ændringer og har nu fået næsten det hele på plads. Nu mangler vi bare en der kan lave vres bryllupskage, da den også skulle have været derude fra. Så hvis nogen kender en god billig bager i Randers/Hadsten/Århus området, så sig endelig til... Jeg har bare grædt og grædt men nu er jeg ved at have overblikket igen.. Men føler mig dog stadig lidt skudt ud af kurs
 9. Hejsa. Vores ringe er købt hos all4love, men er af titanium. De er vores forlovelsesringe og skal blot graveres i og flyttes på den anden hånd. Til maj er de 1 år gammel. Jeg vil sige at de er SÅ flotte og de lever helt op til det vi havde håbet. Men vil dog også sige at... bestil dem i GOD TID!!! For leveringen er ikke så hurtig som jeg havde troet... Men de er værd at vente på.. vores var til ½ pris af hvad de kostede i div. butikker.. nøjagtig de samme ringe!
 10. Tusind TAK!! Dejligt du kan bruge det og at blodtrykket er ved at falde igen God fornøjelse med mødet med feststedet
 11. MY GOD!!!! Du er fantastisk!!!! Puhh ha! Nu kan jeg mærke mit blodtryk er ved at blive normalt igen! TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!!!!!!!!!!
 12. TUSIND TAK!!!!! Så er jeg igang! TAK!
 13. Kære ALLE jer! Jeg har længe gået og puslet med min "Bryllups-huske-to-do-bog" .... Men den er VÆK! Jeg ved ikke om jeg har mistet den under vores lige overstået flytning - eller om den er i min bil (som jeg lige er kørt galt i...! ) Summa sumarum er... Jeg havde noteret alt det jeg skulle spørge feststedet om, som vi har møde med IDAG! Og nu kan jeg bare ingenting huske Jeg er temmelig presset og har bar brug for hjælp... Kan I hjælpe mig?
 14. Hejsa. Ja, jeg "slæbte" også min kommende mand afsted. Jeg havde glædet mig helt vildt og Tommy var egentlig også spændt, selvom vi var lidt tømmermændsramte Vi kom midt i konkurrencen kl 14.00 og hvor blev vi skuffede!!! ØV hvor nedtur! Jeg har købt min kjole og Tommys tøj er også næsten på plads og vi skal køre i vores veteran bil på dagen... Så jeg havde håbet på en masse inspiration til borde, invitationer, sjove sager, buketter, osv. Jeg synes bare det var et mega flop Magasinerne er dog rigtig gode, men ellers synes jeg bare det var nitte... Så vi legede bare kærester og nød hinanden
 15. http://www.tinasfotostudie.dk/ Hun er SÅ SØD og billig! Kan meget varmt anbefale hende