Chicco

Nyt medlem
  • Antal besvarelser

    5
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Street credit

0 Neutral

About Chicco

  • Status
    Ny bruger
  • Fødselsdag 04/12/1980

Kontakt

  • Hjemmeside
    http://

Profile Information

  • Køn
    Mand
  1. Vi har også planlagt rygepauser som vores toastmaster skal styre. Grunde til at vi har valgt det sådan er, at vi til flere fester det sidste års tid har oplevet at folk går ud for at ryge og så ikke kommer ind igen. Det er som oftest sådan at når "mange" folk stimler sammen udenfor for at ryge, så går snakken igang og ikke alle har diciplin til at styre hvornår 5 minutter er gået. Vi har derfor aftalt at toastmaster gør opmærksom på pauserne med sin fløjte (han er fodbold dommer) og ligesådan når de er slut. Vores holdning er ligesom det tidligere er nævnt herinde at vi har brugt mange penge og tid på at få det perfekte bryllup og derfor vil vi også gerne at alt forløber glat og alle får en god oplevelse ud af det.
  2. Kommer jo self. an på forventninger.. Men som jeg nævnte i mit indlæg skal i regne med omkring 1000,- pr. person. Det dækker over alt.
  3. Vi har booket bandet Black'N'Blue fra Esbjerg. www.blacknblue.dk De lyder super gode, men vi er selvfølgelig interesserede i at høre om nogen herinde har hørt dem spille live og hvad jeres oplevelser har været? Skal selvfølgelig nok vende tilbage med min egen anmeldelse af bandet efter 23. august
  4. Vores budget ligger på omkrign 70.000 for 65 gæster på 4-stjernet kro. Bryllupsrejsen er ikke inkl. og med den tur vi gerne vil på til Thailand løber den vel op i 100.000,- En tommelfinger-regel er vel omkring 1.000,- pr gæst hvis man vælger et hotel/kro eller lign. til festen +/- selvfølgelig. Vi sparer løbende op hver måned, men når nok ikke op på at kunne betale det hele kontant. Som flere har nævnt herinde er 100.000 mange penge, men vores holdning er at det her skal være vores livs fest og forhåbentlig kun én gang man bliver gift ;), så vi har egentlig valgt det sted, musik, osv. som vi gerne vil ha' og så har vi kigget på prisen bagefter.
  5. Er er flere der kigger her i tråden?? Del evt. gerne jeres erfaringer. Ligeleds hvis i kender andre bands end de nævnte der kan anbefales hører vi det gerne