asmoba

Medlem
 • Content count

  106
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About asmoba

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday 04/14/1982

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Køn
  Kvinde

Recent Profile Visitors

1,165 profile views
 1. nej, der er desværre ikke så mange brudekjoleforretninger i Odense, som der har været. La Robe som lå på hjørnet ved Nedergade er også lukket. Hvis du ellers er til det, synes jeg du skal prøve at kigge ind i Charrit i Nørregade - de syr kjoler efter kundes ønsker og har tit nogle ret skønne kjoler i vinduet - jeg ville gerne have haft min kjole syet der ;).
 2. jeg må tilslutte mig de andre og heppe på nr 2 og nr 4 - til dit bryllup ville jeg dog uden tvivl vælge nr 4 Synes den er lidt mere klassisk og "langtidsholdbar" - ja og frisuren er også meget flot ;) - synes da klart du skal have opsat hår. Hvordan er din hårfarve normalt?
 3. har lige været med til at arrangere polterabend for en veninde og vi lavede følgende: megabordfodbold chokoladekursus i Smagens Hus i Nørregade Picnic i Eventyrhaven (der dog rykkede indenfor, da det blev regnvejr) Pedicure for bruden andre ting vi har haft oppe at vende har blandt andet været: mavedans tai chi riverdance linedance - man kan jo også lave nogle aktiviteter selv, som ikke koster noget, men som tit er lige så sjove - så som quizzer, konkurrencer og lignende
 4. Jeg kunne ikke være mere enig . Vi gav også selv en liste over alle unge, der var inviteret med til brylluppet. Selvfølgelig var der nogen af dem der betød mere for mig end andre, men jeg havde ikke lyst til at vælge ud - alle var inviteret med til brylluppet, så alle skulle have tilbudet - så var det op til dem selv at afgøre om de ville med eller ej. Jeg kunne ikke tænke mig at stå i en situation, hvor nogle af mine gæster gerne ville have været med, men ikke var blevet inviteret. Og, ja det giver et super sammenhold og ryster folk sammen - til vores bryllup var der mange der ikke kendte hinanden indbyrdes, og da var det perfekt at have mødt hinanden til polterabenden først. Jeg synes også det kommer helt af sig selv - for de personer der planlægger polterabenden kender forhåbentlig også dig som person - og ved hvilke mennesker er vigtige for dig. Så de vælger selvfølgelig ikke en dag hvor gommens kusiner, venners kærester kan på bekostning af dine bedste veninder - er sikker på at de vil prioriteret højest. Min polterabend var en dag med alle dem der betyder mest for mig - min søster, kusine, svigerinder, veninder - og nogle af min mands venners kærester, som jeg har det super godt med.
 5. Jeg tror du tænker på Wedellsborg Slot, men det er privat og bliver ikke lejet ud ;-)
 6. Hvad med Skovpavillionen i Assens? - det er jo dejlig tæt på :-).
 7. Vi har ikke sendt dem alle ud på en gang - men taget lidt ad gangen som vi kunne overskue det - så det har taget mellem 1 og 2½ måned. Det var længere tid end jeg egentlig havde regnet med og glæder mig til at få det helt ud af verden, men sådan er det bare. For det første fik vi først billederne efter en måned, for det andet vil jeg gerne skrive dem i hånden (dem til gæsterne i hvert fald) og for det tredie har der bare været travlhed med arbejde osv. Jeg tror, ikke man skal pine sig selv alt for meget med at det skal være inden en bestemt dato - men gøre det, når der er tid.
 8. hmmm....der sneg sig vist riiiiiimelig mange "ikke'er" ind der - kan ikke engang læse min egen sætning ;-). Nå, men det jeg ville sige, var bare, at det er lidt tilfældigt, at det ikke blev Flottenheimers. De kan deres kram og kan sætte gang i en fest
 9. Det er 6 år siden hun blev gift - så tror priserne var noget anderledes end i dag ;-). Men har faktisk selv haft kontakt til dem ifb vores eget bryllup - vi er dog endt med et andet band - men ikke pga vi ikke syntes flottenheimers ikke var gode - det var vist lidt tilfældigt. Nå, men det tilbud vi fik fra dem var 11.000 kr for musik under middagen + dans og 8.000 kr kun for dans - jeg har ikke skrevet op, hvor mange lang tid de ville spille - kan ikke huske om jeg har fået det at vide.... Held og lykke med det...
 10. Tænker du på Flottenheimers fra Fyn? I så fald spillede de til min søsters bryllup og kan helt klart anbefales :-)
 11. Gud ja, godt du sagde det - det havde jeg da lige glemt igen
 12. He he - klistre den ind i min kalender - tja, det var vel bare sådan lidt worst case scenario - hvis den nu skulle forsvinde i posten eller et eller andet ;)
 13. Tak for svar
 14. he he - ja, det ville jo være den nemmeste - den præst der skal vie os, vidste det bare ikke. han er ikke præst i den kirke, hvor vi skal giftes - og jeg er ikke rigtig på talefod med præsten der hører til kirken, så tænkte det var nemmere at spørge her ;-). Hvad skal ellers sendes med? - dåbsattest + vores navneændringer?
 15. Skal præsten egentlig have originalen eller en kopi af vores prøvelsesattest?