mia77

Medlem
 • Content count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mia77

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 04/11/1977

Profile Information

 • Vielses dato
  11.06.2011
 • Type vielse
  kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  sønderjylland
 1. Slet ikke nogen, der gerne vil se godt ud?
 2. Slet ikke nogen der gerne vil se godt ud?
 3. Ville det ikke være noget for dig med nogle lækre hudplejeprodukter og make-up? Produkerne er uden parabener og billigere end dem på det danske marked. Jeg afholder 3 homepartys på lørdag kl. 11, 14 og 17. Så bor du omkring Silkeborg/Horsens må du meget gerne komme forbi til nogle timers forkælelse. Der vil helt sikkert også være noget med til brudens perfekte dag. Er du interesseret så send mig en pm. KH Mia.
 4. Ville det ikke være noget for dig med nogle lækre hudplejeprodukter og make-up? Produkerne er uden parabener og billigere end dem på det danske marked. Jeg afholder 3 homepartys på lørdag kl. 11, 14 og 17. Så bor du omkring Silkeborg/Horsens må du meget gerne komme forbi til nogle timers forkælelse. Der vil helt sikkert også være noget med til brudens perfekte dag. Er du interesseret så send mig en pm. KH Mia.
 5. Jeg havde denne flotte kæde på i søndags:-) Det kan man sagtens.
 6. Ihhhh så er der et sneak peak af mig i kjolen.
 7. Du må også rigtig meget gerne sende den til mig. ms_mida@hotmail.com Med venlig hilsne Mia.
 8. Nej - ikke alligevel. Ellers tak:-)

 9. Jeg har netop fået disse fantastiske guld sko hjem fra England:-) Elsker dem:-)
 10. Måske et lidt underligt spørgsmål. Brudekjolen vaskes selvfølgelig ikke, men er der nogen af jer, der vaskes gommens skjorte mm?
 11. Jeg har lige forelsket mig i denne side www.haircomesthebride.com
 12. Vi har heller ikke råd. Alligevel har vi aftalt at give hinanden en oplevelses gave, som først skal finansieres senere. Det kan være alt fra en forlænget weekend i Paris til en tur på en god restaurant. Så jeg er meget spændt på, hvad min H2B har fundet på.
 13. Vi har begge et særligt efternavn min H2B hedder Højstoft og jeg hedder David til efternavn. Men min H2B er træt af at ingen kan stave Højstoft rigtigt - selv hans sygesikringskort har været stavet forkert - så han vil gerne have mit efternavn. Derfor kommer vi til at hedde Højstoft David.
 14. Er der andre der oplevet, at familie og venner ikke virker begejstrede for I skal giftes? Der er under 3 måneder til vores bryllup og jeg har virkelig glædet mig til det. Men som dagen nærmer sig bliver jeg mere og mere ked af det. Vores omgangskreds virker ikke til at glæde sig over vores bryllup. Måske er det bare mig der ser spøgelser, men især mine forædre virker ikke særlig begejstrede!!! De spørger aldrig til bryllupsforberedelserne og når vi selv fortæller om vores ideér og planer, så bliver det altid mødt med negative kommentarer og de virker meget tvivlende........slet ikke glade på mine vegne..... Min H2B og jeg har været sammen i 7 år og har to skønne børn på 1 og 3 år sammen. Vores liv har været ret turbolent, idet min H2B har haft store problemer med sig selv. Sidste år fandt vi frem til, hvad der ligger bag. Han fik diagnosen ADHD og lider af en livslang depression. Min H2B flyttede på et opholdssted, så han kunne få profesionel hjælp til at takle sine problemer/lidelser/alkoholproblemer. Vi måtte kæmpe for kærligheden og det var hårdt for mig, da jeg stod alene med to små børn i 3 måneder. Der har i den forbindelse været mange op og nedture i vores forhold. Men ALDRIG har vi været ved at gå fra hinanden eller givet udtryk for, at det ikke dur mellem os. Da min H2B flyttede hjem igen begyndte det hele at gå frem ad igen og vi har kun fået et endnu stærke forhold ud af det og et endnu tættere bånd sammen. Og jeg elsker virkelig min H2B meget. Jeg tror mange tænker jeg er bedre tjent, med en sund og rask mand, der ikke giver problemer for børnene og mig i hverdagen. Men han er en fantastisk mand og far. Omsorgsfuld, pligtopfyldende, kærlig, anavarsbevidst og har virkelig kæmpet for at få sit liv/vores liv til at fungere. Og det ved de ALLE og alle har set fremgangen. Og jeg har idag en endnu større kærlighed til min H2B og er slet ikke i tvivl om bryllupet. Men det gør mig så ked af det og føle den manglende glæde på vores vegne - især fra mine forældre......hvordan kan jeg komme videre, så det ikke ødelægger min glæde over bryllupet helt???????? HJÆLP ZILLAS.................................Jeg vil SÅ gerne være en glad brud den 11. juni 2011.
 15. Endnu et billede af det smukke slot og kirke. (Kongehusets sommer ressidens).