GSP

Medlem
  • Antal besvarelser

    134
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Street credit

0 Neutral

About GSP

  • Status
    Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
  • Fødselsdag 06/01/1978

Kontakt

  • Hjemmeside
    http://www.123hjemmeside.dk/gitteogbenny

Profile Information

  • Køn
    Kvinde
  • Lokation
    Møldrup
  • Interesse
    http://bryllupsklar.ipbhost.com/style_im
  1. hejsa. jeg vil da gerne vise hvad jeg lavede til vores bryllup det hele har jeg købt i en boghandel, de der seddeler med navnene på, er et kort man kan købe i flere størrelser, jeg købte den størrelse og klippede dem så over, og så kunne navnet lige stå der, pluds at jeg købte noget man kunne sætte under der gør at man tage det af igen , hvis nu ikke navnet skulle sidde der. en rigtig god og nem billig måde at lave den på. håber du kan bruge den til noget. knus Gitte.
  2. hej. vi blev viet kl 14,00, og det var en rigtig god tid, omkring kl 15,00 var gæsterne inde et sted og få kaffe mens vi var ude og blive fotografteret, ankom så til stedet og var sammen med dem en halv times tid, gæsterne skulle så ankomme til fest stedet halv 6 og vi ankom så lidt senere, og jeg havde så to gæster der stod for at pakke vores gaver op, og det gik bare rigtig godt, vi er glade for at vi valgte kl 14,00, hvis vi havde valgt senerer tror jeg ikke vi havde nået alt det vi skulle. knus Gitte.
  3. rigtig god tale , jeg startede med mine forældrer og så kom svigerfamiliens tale og sluttede så til sidst af med min tale til manden. og jeg tror alle var rigtige glade for talen og i dens række følge den kom i. knus Gitte.
  4. hejsa. og stort tilykke med valget af din kjole, hold op hvor er den bare pæn på dig, har lige skimtet din tråd igennem og så at du ikke havde fået valgt noget musik til dit bryllup, jeg bor 25 km fra viborg, og det bryllup jeg havde for ca 3 mdr siden havde jeg et bandt bestående at en mand og en kvinde ved navn birgit og wolle som kommer fra mønsted ikke ret langt fra viborg, og de var ikke særlig dyre jeg tror vi gav max 4000 for det hele, og de var super gode til at optræde, hvis du har lyst til at vide mere er du vel kommen til at skrive til mig. knus Gitte.
  5. tusind tak for din besvarelse af ginen, er helt sikkert et sted jeg måske ville købe en. knus Gitte.
  6. hejsa. er nød til at spørge dig om den der gine, hvor har du købt den henne, og hvad gav du for den, for jeg ville nemlig også gerne have min brudekjole på en. knus Gitte.
  7. og lige et til bag fra hjemme i stuen.
  8. jamen så vil jeg da også være med til at vise min frem. efter jeg har haft den på, ville gerne opleve dagen igen.
  9. hejsa. som nygift kan jeg give mit besyv med, vores musikere ville ha os op at danse brudevals allrede kl 23,20, men det var fint nok med os for så kunne de andre jo komme i gang med at danse, for vi havde valgt natmad kl 01,00, så omkring kl 02,00 begyndte folk at tage hjem, det skal så siges at dagen startede jo allerede kl 14,00 i kirken for dem, så det har jo også været en lang dag for dem. håber du kan bruge mit råd til noget, men det kommer jo også igen an på hvor mange sange og taler der bliver, og hvad når i er færdig med at spise. knus Gitte.
  10. ja piger det var så de billeder jeg havde valgt at vise jer, for fotografen havde jo taget 110 billeder, så det er bare et udpluk af dem. knus Gitte.