Jyden

Medlem
 • Content count

  370
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Jyden

 • Rank
  Hjælp - jeg er ved at blive en Bridezilla
 • Birthday

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Lokation
  Midtjylland
 1. Jeg tror, der er en midlertidig fejl på PF's hjemmeside. Der var i hvert fald en, der downloadede uden problemer for en uges tid siden. Så virker linket igen.
 2. Jeg tror, der er en midlertidig fejl på PF's hjemmeside. Der var i hvert fald en, der downloadede uden problemer for en uges tid siden.
 3. Jeg har lagt et nyt link ind nu - sig lige til, hvis det stadig ikke virker. Skal baggrunden være gennemsigtig eller ændres? Den skal bare være gennemsigtig, så den kan printes på hvidt papir. Den er nemlig lysegul nu, når den printes. Må jeg se billedet? Det lyder lidt som en gif-fil, der på et tidspunkt er blevet gemt i forkert format. hermed billede. Tusind tak for al din hjælp... Billedet er mere gult når det printes.. Jeg havde vist ret mht. at det er et gif-billede, der er lavet om. Det billede vil kræve noget pillearbejde, tror jeg. Jeg sender dig lige en pb med min mail-adresse. Hvis du vil sende originalen til mig, skal jeg prøve at se på det.
 4. Jeg har lagt et nyt link ind nu - sig lige til, hvis det stadig ikke virker. Skal baggrunden være gennemsigtig eller ændres? Den skal bare være gennemsigtig, så den kan printes på hvidt papir. Den er nemlig lysegul nu, når den printes. Må jeg se billedet? Det lyder lidt som en gif-fil, der på et tidspunkt er blevet gemt i forkert format.
 5. Jeg har lagt et nyt link ind nu - sig lige til, hvis det stadig ikke virker. Skal baggrunden være gennemsigtig eller ændres?
 6. Jeg skulle da mene du godt kan slette din bruger uden at tråden her forsvinder. Ja, det kan jeg godt, men så kan folk ikke stille mig spørgsmål mere. ;)
 7. Jamen, så bliver jeg hængende lidt endnu. Så må vi se, om der er brug for det eller ej. ;)
 8. Hej alle Bliver denne tråd stadig brugt? Hvis ikke, så vil jeg nemlig slette min profil herinde.
 9. Det kan det sagtens. Du kan søge på billedredigering herinde, så får du en tråd med samme navn, hvori løsningen er. Begynd med at omfarve hjerterne, lav det hvide gennemsigtigt og gem som gif-filer. Herefter kan du sætte dem sammen. ;)
 10. Hej Mette Prøv at se besvarelse # 80. Hvis dette ikke hjælper dig, så sig lige til. ;) Til alle Jeg kommer her kun sjældent, men hvis I sender en pm, så skal jeg nok kigge forbi hurtigst muligt og hjælpe. Skriv gerne spørgsmål mv. her i tråden og send så en pm om, at I har skrevet i tråden.
 11. Hos hos var det uden tvivl også et kæmpe hit, og nu står den ene kurv på vores gæstebadeværelse og gør gavn dér. Vi havde en sort kurv til herrerne og en hvid til damerne (samme farver gik igen i alt andet). Dem, der ikke brugte indholdet, havde noget at snakke om og grine af!!! Især vabelplaster, frisk-mund-pastiller og skålen med blandet slik (karameller og bolcher pakket enkelvis) blev tømt - sidstnævnte meget hurtigt, så her er det vigtigt at have et stort lager. Også toiletpapiret med brudepar var kilde til STOR morskab. En af talerne havde taget et stykke med ind til festen og brugte det i sin tale ("det var sidste gang, vi havde tørret ham i ..." ). Jeg kan anbefale en tur i Tigeren eller lign. butikker. De har ofte sådan noget som mini-tasker a la nødhjælpstaske, syæske (-taske), manicuresæt osv. osv. osv. Det dyreste var vist kurvene og de blade, der var i. Det var fx. en jumbobog og et bilblad til herrerne og et blad med en artikel om feststedet til damerne. I Lidl og vist også Aldi kan man få store poser med blandede karameller, billigt, nemt og til gæsternes store tilfredshed. Jumbobogen fandt jeg tilfældigvis i Netto og den var sort, så den snuppede jeg med til mandekurven. På samme måde fandt jeg et bilblad, der overvejende var meget mørkt og et lyst blad til damerne. Min pointe er, at man kan lave mange ting, der ser utroligt gennemførte ud, uden at det koster mere end at vælge tilfældigt. Så det behøver ikke koste ret meget at lave kurvene, hvis man er lidt kreativ og bruger lidt tid på at kigge sig omkring og få idéer. ;)
 12. Måske i bilka...de har ihvertfald usaltede nødder af andre slags....Men de er i særlige poser i grøntafdelingen. Tak for tippet. Der er desværre ikke nogen Bilka her i nærheden. Men jeg fandt en lille tyrkisk forretning, hvor de havde dem. Så nu er der blevet lavet pistaciekarameller og en af dagene står den på fransk nougat. MUMS!
 13. Prøv at besøge bravissimo.com (kæde i UK). Det er bh'er, tøj og badetøj, der er specielt udviklede til storbarmede piger, og det giver en HELT anden følelse og støtte, end jeg kender fra de normale mærker - også Primadonna m.fl., der laver store skålstørrelser. Og så er det billigt!!! Efter jeg prøvede deres bh'er første gang har jeg udelukkende handlet der. De giver en super service og er lynhurtige.
 14. Er der nogen der ved, hvor man kan få usaltede pistacienødder. Nu har jeg været i diverse dagligvarebutikker uden held. Skal man virkelig finde en specialbutik?
 15. Har overvejet at skrive til dem, men vil jo heller ikke virke utaknemmelig. Hvis nogen har en god, humoristisk måde at skrive det på, så sig endelig til.