Malene84

Medlem
 • Content count

  496
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Malene84

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday 06/03/1984

Profile Information

 • Vielses dato
  28.05.2016
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Kgs. Lyngby

Recent Profile Visitors

1,888 profile views
 1. Nu nærmer det sig hastigt. Kun 2 måneder tilbage...viiiildt! :D Folk er inviteret og langt de fleste har svaret. Hvis alle kommer bliver vi 41 om aftenen. Til receptionen ca. 75. Lige nu er vi i gang med at finde de rigtige brudepigekjoler, vi venter på udkast til ringdesign og manden skal have købt sit tøj. Han har tabt sig lidt her på det sidste så det er jo dejligt. Vi har fået ansøgt og godkendt vores ansøgning om at blive gift. Vi skal også lige have ansøgt om navneændring. Bliver ved at glemme det. Og så tror jeg at jeg har fundet et slør. Har også købt en bh, men er lidt i tvivl om den er for hård i bøjlerne. Sko troede jeg, at jeg skulle købe i Nicolai forleden, men de sad ikke godt og jeg kom ud på en værre skojagt, der ikke endte tilfredsstillende. Jeg har meget besværlige fødder, så det er lige en udfordring mere. Min søster og jeg har produceret vaser og lysestager i rigtig Pinterest-stil med blonde og naturfarvet stof på brugte madglas. De er blevet rigtig fine. Vi er ikke helt færdige, men der er 40, så det er muligvis nok. Ja der er stadig en del, især med receptionsindkøbene. Kagen skal designes d. 20. april hos Kage Kompagniet. Jeg har også købt lidt lækker hudpleje til den kommende tid og håber, at jeg kan holde det ved lige.
 2. Ja det kan være svært. Fik du styr på dem i påsken så?
 3. Vi går til Castens http://gallericastens.dk/ hvor vi, i samarbejde med hende, selv skal bestemme udseendet på ringene. Men hun har lige den stil vi går efter.
 4. Tak, men vi har fotografen på plads Tak Karina jeg fik lavet de første invitationer i lørdags og delt ud til nogle familiemedlemmer, det føles rigtig godt, så kom der hul på "bylden". Men vi skal jo også giftes i maj, så jeg synes absolut det er på tide. Jeg er lidt i tvivl om, om jeg skal lave fine invitationer til dem der kun skal med til receptionen, evt. kunne man nøjes med papiret uden pynten eller lave mails i stedet. Det kan godt gå hen og blive rigtig dyrt i porto, hvis ikke vi lige får set folk de nærmeste uger.
 5. Jeg har lidt mere ro i sindet nu, selvom det nærmer sig. Vi skal nok nå det. Vi har besluttet at skære lidt i antallet af både receptionsgæster og festgæster. Det blev bare for meget. Så nu bliver det ca. 70 mennesker til receptionen og ca. 45 til festen. Mit kor, som forhåbentlig skal synge i kirken tæller ca. 20 personer, så de får altså bare lidt guf serveret i et lokale ved kirken bagefter. Jeg syntes det blev for meget at bruge penge på bryllupskage til dem. Vi var på bryllupsmesse i Kbh., rigtig dejligt med en kæresteweekend, hvor vores søn blev passet. Vi bestilte kage hos KageKompagniet og får 10% rabat. Jeg har ledt efter undertøj, men ikke købt endnu. Har besluttet sko, men ikke købt dem endnu, så håber de sidder godt ;) ellers bliver det sølvsandaler. Jeg har fundet en til at sætte mit hår og lægge min makeup. Det var en kæmpe lettelse at få det på plads. Det bliver Helene Lerche fra Green i Hillerød. Hun kommer hjem til mig om formiddagen og ordner mig klar. Det bliver luksus og noget jeg virkelig ser frem til. Er ved at have fotoappen på plads, så vi kan få printet nogle invitationer, så håber jeg at tage dem med til et familiearrangement på lørdag. Så printer jeg måske lidt over nogle dage og får dem fikset færdig. Det gør vel ikke noget, at de ikke bliver sendt på en gang. Om et par uger skal vi ind til guldsmeden og kigge på ringe, vi vil have dem specielt designet til os. Det glæder jeg mig også meget til. Har også bekræftet kirken og venter på besked fra dem. Så skal der ordnes prøvelsesattest snart. Og pasning til lillemanden.
 6. Yay dejligt der er styr på så meget. Jeg bliver lidt stresset ;) vi har 4 mdr. igen og mangler en del...dog ting, der bør kunne nås.
 7. Tak for svar Jeg tror jeg prøver Wedbox, da jeg gerne vil have det på dansk
 8. Vi var på Bryllupsmesse, hvor vi fik præsenteret app'en Wedbox fra Bryllup.dk. Den er på dansk og købes af brudeparret og så kan gæsterne gratis downloade app'en og lægge billeder og videoklip op i den som så kan hentes af brudeparret bagefter. Det er dog lidt blandede anmeldelser jeg har læst om den i Play butik. Er der nogen herinde, der har erfaring med den slags? Jeg har hentet en amerikansk app, men synes det er sjovere med en dansk og jeg fik også at vide, at videoklippene ikke kunne være særlig lange i de amerikanske. At de kunne være længere i Wedbox.
 9. Jeg har købt papir og kuverter i Vesterbro Kontorforsyning, der er mængderabatter, men ved ikke om de er billigere eller dyrere end andre forhandlere. Her slap jeg jo så for fragt, da jeg købte det fysisk. De har mange farver og flere tykkelser papir
 10. Super fint og gode fif dér jeg skal også i gang med mine snart...jeg satser på limpistolen og en tynd blonde
 11. Der var en anden herinde, der syede dem sammen, så kunne de lige hives af og på, det er den model jeg går efter
 12. Jeg er også så småt i gang med invitationerne, har købt materialer her op til jul, men fik ikke overskud til at lave dem i ferien. Tænker de tager en weekend eller 2 at få produceret. Ville gerne have delt dem ud til jul, men det er der bare ikke noget at gøre ved. Får helt stress over at I andre forårs/sommerbrude allerede har sendt jeres ud...men der jo stadig knap 5 mdr. til brylluppet, så håber det går at folk får dem ca. 4 mdr. før. De fleste kender datoen alligevel. Jeg stresser egentlig en del over alt det jeg mangler. Jeg mangler også at finde nogen der kan sætte mit hår og hvad jeg skal gøre med makeup. Kan ikke beslutte mig om jeg skal lægge den selv (hælder jeg mest til) eller få en prof til det. Min frisør sætter ikke hår selv, men har ansatte der gør. Dem kender jeg dog ikke særlig godt, så det føles lidt øv. Så er der skoene, jeg har nogle dumme tæer, hvor storetæerne stritter meget opad, så der er ikke så mange sko jeg kan passe. Jeg har nemlig også lange smalle fødder...vil gerne finde nogle lyserøde/gammelrosa elegante sko, med lidt elver/fe-følelse over sig. Måske ender det med sandaler, men jeg vil hellere have lukkede sko. Jeg leder også efter en hårsmykke ala en elverkrans, er dog ikke lige stødt på den rigtige. Så mangler jeg kjoler til mine søstre (brudepiger), tøj til vores søn på 4,5 og tøj til manden. Vi mangler også at bestille bryllupskage og købe dims til receptionen...udover drikkevarer og snacks. Vi har hyret Maid of Honour Betina til at gøre klar og pynte op og rydde af Vi tager på bryllupsmesse i København om et par uger og kan være vi falder over et godt tilbud eller to
 13. Tak jeg glæder mig sådan til at få den hjem i rigtig størrelse og få købt slør og sko. Undertøjet skal også på plads, tror jeg går i en tur i Magasin og ser om ikke de har en god stropløs bh.
 14. Det er jeg også i gang med, har samlet og renset glas siden sidste vinter. Men skal finde blonde og hessian, så tak for tips
 15. Ja det er så og tak