Søvnig

Medlem
 • Content count

  332
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Søvnig last won the day on June 3 2011

Søvnig had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Søvnig

 • Rank
  Hjælp - jeg er ved at blive en Bridezilla
 • Birthday 05/15/1987

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Slagelse
 • Interesse
  Jeg er kristen og går meget op i mine venner. Og så spiller jeg klaver og har gjort det siden jeg var seks år
 1. Man kan hvad man vil
 2. Jeg lagde det selv aftenen før brylluppet. Jeg synes faktisk det gik meget snildt. Jeg havde dog også lige øvet mig ugen før for at være sikker. Man skal bare huske ikke at bruge sine negle i de første timer efter det er lagt på. Første gang jeg lagde det, blev det helt ødelagt fordi jeg skulle pakke en masse i flyttekasser. Men anden gang gik jeg i seng lige efter det var lagt, og så var det helt hårdt og fast næste morgen. Og ikke til at ridse i eller noget..
 3. Jeg gør slet ikke noget, og står i stedet for ved den nordiske kvinde jeg er Jeg kan ikke rigtig blive så brun, så jeg jeg nyder bare den farve jeg har.
 4. Stort tillykke med dagen!!! Jeg har ellers ikke været så meget på bryllupsklar efter jeg blev gift. Men I dag har jeg tænkt på dig mange gange, Rikke. Nu laver hun det og nu gør hun det osv. Jeg håber jeres dag bliver lige som du har drømt om den, hvis ikke bedre. Nyd livet som fru, det er skønt
 5. Jeg var til en polterabend for 14 dage siden med en svigerinde, som jeg knap nok heller kender. Der skulle vi også alle have en gave med. Jeg tog tre dartpile med og sagde at jeg syntes hun havde ramt plet, og at hun var den helt rigtige for min bror. Alle de andre gav selvfølgelig mere personlige gaver og også gaver som hun ville kunne bruge til noget (dartpile er måske ikke lige det mest brugbare bagefter mm. man går til dart) Men hun sagde til mig, at det var noget af det sødeste hun havde oplevet længe, og takkede mange gange for de søde ord. Når man ikke kender bruden så godt er det også helt naturligt at man ikke kan komme med en så personlig gave, som de andre. Så jeg synes bare du skal finde et eller andet der bare kan symbolisere det mindste, og så vil alle være helt forståelige. Det burde de i hvert fald være!
 6. Tusind tak for alle jeres besvarelser, hvor er I søde!! I kan da få lidt flere billeder at fornøje jer med her ;) De er fra kirken og er taget af vores fotograf Evan Hemmingsen (fra Slagelse --> reklame reklame)
 7. Min mand stod også 100 % for både brudebuket og bordpynt. Han var hos blomsterhandleren sammen med sin mor hvor han valgte blomster, farver udformning osv. til buketten. Og så gav han en liste med blomsterne til min mor som så lavede bordpynten. Så nej jeg anede heller intet om hvordan noget ville se ud, men så blev jeg så meget desto mere overrasket og glad da jeg så resultatet:
 8. Hej Dronningen af Amager... Jeg arbejder selv i en guldsmed... Det er en lov at Guldsmedens firma-navn skal stå i din ring, så den del er der ikke noget at gøre noget ved. Jeg vil bare sige at du godt kan gå ned og få lavet det om... Det ville jeg gøre. Det er IKKE normalt at der er skrevet med 2 forskellige skrifttyper i jeres ringe. Desuden vil det jo være noget der generer dig. Hilsen Lilgs Så har vores guldsmed godt nok brudt "loven" for I min ring står der kun min mands navn samt vores forlovelsesdato og vores bryllupsdato.... der er intet andet indgraveret overhovedet, hverken med stort eller småt. fra Marianne Hmm det lyder da mærkeligt! Står der ikke et lille nummer eller noget som helst? Ellers har du jo intet bevis for at det er ægte sølv/guld eller hvad det nu er.. I vores står der BrJ585 513 med meget små bogstaver.
 9. Her er Kasper og jeg fra d. 24. maj 2008