Søvnig

Medlem
 • Content count

  332
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Søvnig last won the day on June 3 2011

Søvnig had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Søvnig

 • Rank
  Hjælp - jeg er ved at blive en Bridezilla
 • Birthday 05/15/1987

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Slagelse
 • Interesse
  Jeg er kristen og går meget op i mine venner. Og så spiller jeg klaver og har gjort det siden jeg var seks år
 1. Man kan hvad man vil
 2. Jeg lagde det selv aftenen før brylluppet. Jeg synes faktisk det gik meget snildt. Jeg havde dog også lige øvet mig ugen før for at være sikker. Man skal bare huske ikke at bruge sine negle i de første timer efter det er lagt på. Første gang jeg lagde det, blev det helt ødelagt fordi jeg skulle pakke en masse i flyttekasser. Men anden gang gik jeg i seng lige efter det var lagt, og så var det helt hårdt og fast næste morgen. Og ikke til at ridse i eller noget..
 3. Jeg gør slet ikke noget, og står i stedet for ved den nordiske kvinde jeg er Jeg kan ikke rigtig blive så brun, så jeg jeg nyder bare den farve jeg har.
 4. Jeg var til en polterabend for 14 dage siden med en svigerinde, som jeg knap nok heller kender. Der skulle vi også alle have en gave med. Jeg tog tre dartpile med og sagde at jeg syntes hun havde ramt plet, og at hun var den helt rigtige for min bror. Alle de andre gav selvfølgelig mere personlige gaver og også gaver som hun ville kunne bruge til noget (dartpile er måske ikke lige det mest brugbare bagefter mm. man går til dart) Men hun sagde til mig, at det var noget af det sødeste hun havde oplevet længe, og takkede mange gange for de søde ord. Når man ikke kender bruden så godt er det også helt naturligt at man ikke kan komme med en så personlig gave, som de andre. Så jeg synes bare du skal finde et eller andet der bare kan symbolisere det mindste, og så vil alle være helt forståelige. Det burde de i hvert fald være!
 5. Min mand stod også 100 % for både brudebuket og bordpynt. Han var hos blomsterhandleren sammen med sin mor hvor han valgte blomster, farver udformning osv. til buketten. Og så gav han en liste med blomsterne til min mor som så lavede bordpynten. Så nej jeg anede heller intet om hvordan noget ville se ud, men så blev jeg så meget desto mere overrasket og glad da jeg så resultatet:
 6. Hej Dronningen af Amager... Jeg arbejder selv i en guldsmed... Det er en lov at Guldsmedens firma-navn skal stå i din ring, så den del er der ikke noget at gøre noget ved. Jeg vil bare sige at du godt kan gå ned og få lavet det om... Det ville jeg gøre. Det er IKKE normalt at der er skrevet med 2 forskellige skrifttyper i jeres ringe. Desuden vil det jo være noget der generer dig. Hilsen Lilgs Så har vores guldsmed godt nok brudt "loven" for I min ring står der kun min mands navn samt vores forlovelsesdato og vores bryllupsdato.... der er intet andet indgraveret overhovedet, hverken med stort eller småt. fra Marianne Hmm det lyder da mærkeligt! Står der ikke et lille nummer eller noget som helst? Ellers har du jo intet bevis for at det er ægte sølv/guld eller hvad det nu er.. I vores står der BrJ585 513 med meget små bogstaver.
 7. Her er Kasper og jeg fra d. 24. maj 2008
 8. Først vil jeg lige sige, at set i bakspejlet er det fuldstændig ligegyldigt om noget går galt. Den dag er bare lykkelig og skøn uanset hvad, så om der sker nogle småfejl er i mine øjne fuldstændig ligegyldigt bagefter. Kun noget man kan grine af. Den bagage jeg skulle bruge til overnatningen efter brylluppet, skulle have været flyttet fra min fars bil til den bil vi skulle køre i. Men i forvirringen blev det glemt og min far nåede at køre hjem med bagage og det hele. I situationen var det forfærdeligt, følelserne sad udenpå tøjet, jeg var træt, det var midt om natten, morgengaven lå i den taske osv. Jeg kunne slet ikke holde tårerne tilbage, og stortudede til mit eget bryllup. Men alle var så søde, flere tilbød at køre den halve time for at hente det og alle gav kram og var så dejlige. Ja, måske var det en ting der gik galt, men samtidig gjorde det mig også en oplevelse rigere. Det var bestemt ikke noget der ødelagde noget som helst. Et par venner hentede tasken for os, og vi stak af med ris fygende omkring os mens jeg grinede og græd på samme tid. Efter et stykke tid kørte vi ind til siden, og tog de raslende dåser af bilen. Og jeg kunne ikke være mere lykkelig efter en helt perfekt dag trods fejl! Tro mig, der skal en bombe til for at ødelægge den dag!
 9. Seriøst????? Hmm, hvad mener du når du skriver "Seriøst???" Jeg er fuldstændig enig i hvad Narayana skriver, men gider du uddybe? Er du uenig eller..? Bare min nysgerrighed ;)
 10. Jeg vidste det ikke og det er jeg så glad for! Det var virkelig dejligt at blive overrasket
 11. Vi har haft strålende solskin i Slagelse hele dagen
 12. Det er en af de ting jeg aldrig helt har forstået.. Jeg ved ikke hvordan I har det, men det er bestemt ikke den del af dagen jeg glæder mig mest til. At blive overpisket med ris... hmm. Derfor vil jeg heller ikke lave risposer, det må folk selv tage med.
 13. Vi serverer ikke natmad. Jeg synes simpelthen det er overflødigt efter at have siddet og skovlet indenbords i så mange timer. Men vi slutter så også af med kæmpe bryllupskage, så jeg tror ikke der er nogen der klynker ;) Ellers må de tage noget rugbrød når de kommer hjem
 14. I har for mange penge ;) Gid det var mig!