chelle-1

Medlem
 • Content count

  1,231
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About chelle-1

 • Rank
  SUPER AKTIVT ÆRES MEDLEM
 • Birthday 03/30/1978

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Silkeborg

Recent Profile Visitors

1,156 profile views
 1. Vi brugte et band der hedder E-45 ja mega uoriginalt, men hold kæft hvor er de gode. det er et 4 mandsband der spiller feks. kim larsen, big fat snake og noget i den dur. Dem kan du i hvert fald få til under 10.000,- Prøv at google dem, der ligger lydfiler på deres hjemmeside.
 2. Jeg havde lidt samme problem som dig, og jeg købte en shampoo i matas til fedtet hovedbud, den er rigtig god, og så prøv og fortsætte med kun at vaske hår hver anden dag. Vedr. din hud, ville jeg prøve at gå til kosmotolog nogle gange, måske finde en der bruger produkter uden parfume og konserveringsmidler. Det har hjulpet på mig. Det koster selvfølgelig. Jeg købte for ca 1000 kr. produkter ved hende men de har også holdt i snart 4 måneder nu. Ud over det spiser jeg B vitamin og silica, synes det har hjulpet godt, og så sørg for at få en masse grøntsager og hold dig fra fed mad. Håber du kan bruge det til noget!!!
 3. Tillykke !!!! Hvor er du bare smuk!!! Det bliver spændende at læse mere om jeres dejlige dag!!!! Skynd dig med flere billeder!!!!
 4. Jeg ved ikke lige hvad det hedder, men jeg har købt det vi har brugt i en almindelig hobbyforretning, lidt ligesom panduro. Vores er limegrønt, men det fås i flere farver....
 5. Lidt koncentreret hyldeblomssaft (evt. hjemmelavet) derefter halv danskvandcitrus og halv hvidvin, masser af isterninger og et par skiver lime i en kande
 6. Vi servere vores bryllupskage som dessert sammen med asti kaffe chokolader og småkager. Men vi servere det først om kring kl. 23. så kan folk måske spise lidt mere, og så tager vi brudevalsen ca. kvart i tolv....
 7. HALLO!!!!!! Vi venter spændt!!!!
 8. WOW!!!!!!! Hold kæft den er flot!!! Hvor er du dygtig!!! Tillykke med imorgen! Håber i får en fantastisk dag!!!
 9. Ja vi vil!!!!!
 10. Super godt!!! Jeg tror jeg kommer til at "låne" det digt. Gid jeg kunne sådan noget!!!!! Man kan sagtens læse det!!!
 11. Prøv bare at google velkommen/velkomstsang og velbekommesang, så kommer der masser af forslag....
 12. Ja det er sådan en slags matas, de har en masse lækre mærker inden for makeup. Tror også at det er lidt nyt at de er i Danmark, men er ikke sikker.... Ved ikke om man kan google dem.....
 13. Jeg har lige været i kæden Douglas i dag. Der fik jeg lavet prøvemakeup, og det blev så godt!!! Og det rigtig fede er, at man kan få lagt makeup både prøve og på selve dagen ganske gratis. De var simplthen så søde og brugte god tid på det!!!! Og man er ikke tvunget til at købe noget. Så til jer der har en Douglas i jeres by prøv det!!!
 14. Hvis du falder over den ven, må du meget gerne ligge den ind enten her eller i min tråd!!!
 15. Det er meget ligesom denne bare kun med cremefarvet roser, og så ikke de blade forneden, men den er super flot denne her også. Tak for jeres hjælp alle sammen, hvis der er flere så kom gerne med dem!!!!