Mettejulie

Medlem
  • Antal besvarelser

    49
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Street credit

0 Neutral

About Mettejulie

  • Status
    Ny bruger
  • Fødselsdag 12/12/1982

Kontakt

  • Hjemmeside
    http://

Profile Information

  • Køn
    Kvinde
  • Lokation
    Skibby
  1. Update: Jeg ringede til Brudesalonen, hvor jeg havde købt kjolen. De tilbød mig, at komme og prøve kjolen sammen med hende, og evt. andre kjoler samme aften. Jeg hentede kjolen hos skrædderen, og kørte til salonen. Her fik overbevist mig om, at det ikke var så slemt, og at hun nok skulle bestille en fin blonde hjem til engrospris. Så nu venter jeg "spændt" på at se resultatet.
  2. Jeg prøver at ringe til butikken, hvor jeg har købt kjolen, og høre hende, om der er noget at gøre? Øv, øv og øv... har bare ikke brug for mere der skal gå galt!
  3. Min kjole er for kort!!!! Har netop været ude og prøve min kjole hos skrædderen, her to uger før brylluppet. Hun sagde i brudesalonen, at jeg ikke måtte have for meget hæl på, da den netop passede i længden. Og i dag da jeg prøver den, med mine sko på, stumper den 10-15 cm over gulvet... er bare så skuffet! Selv med flade hverdagssandaler er den for kort! Er vred og ked, det kan da ikke passe. Så nu vil skrædderen prøve at sætte ekstra blonde på den nederste del... og oven i hatten koster det så lige ca. 2000 kr. at få rettet kjolen til. Kan det virkelig passe???? Hvad giver I? Og hvad skal jeg gøre...???? ønsker ikke en lappeløsning på min smukke kjole!!!
  4. Tak, tak tak piger! Græd første gang, at jeg læste jeres svar igennem, og kunne simpelhen ikke skrive noget tilbage... Men jeres støtter er god for mig. Vi har stadig ingen beslutning taget, men det må komme, når vi er klar... tak piger!
  5. Jeg synes nok, at vores bryllup har været igennem mange prøvelser... og nu er vi ved den næste. Sagen er den, at min far for 3 uger siden fik konstateret lungekræft med metastaser til hjernen. Det går stærkt ned ad bakke. Vi er hos ham alt det vi kan, og forsøger at give ham den bedste tid vi kan. Og vi ved alle hvor der bærer hen, men ikke hvornår det sker. Hele vores sind og virkelighed er fyldt med sygdom, sorg og frustrationer, men heldigvis har vi et fantastisk sammenhold, og støtter hinanden alt det vi kan. Det er trist det er sørgeligt, og alt det der følger med... Men om 3 uger og 4 dage er det meningen, at vores bryllup skal stå... hele den kæmpemæssige planlægning, som er faldet på plads.. skal den nu brydes op? Der er et væld af tanker indeni i mig... Har slet ikke lyst til at aflyse, og har så alligevel... for jeg vil glæde mig til mit bryllup, og det har jeg ikke kunne pga. situationen. hele familien er udmattet... Ringene er graveret, maden er bestilt, musikken bestilt mv. mv. mv. alt er bestilt... og jeg kan næsten ikke bære, at skulle aflyse det hele... måske jeg skriver for at få et overblik. For at få hold på mine tanker... måske er det bedst at udsætte brylluppet til efteråret? De sidste 6-7 uger er gået med min fars pleje, så der er gået meget tid fra planlægningen, så er slet ikke så langt som jeg burde... Måske vil jeg blive lettet.. og på den måde være hos min fra og mor i denne tid... Bryulluppet skal jo nok komme igen, senrer hvor vi kan glæde os... Skal blot snnakke med min kæreste om det... mon han synes det er ok at udsætte? Tak fordi I gad lytte... det er så svært, måske kommer der mere...
  6. Hej Piger Hvad giver I for musik til festen, og hvad indeholder pakken? Jeg har netop lavet en aftale med sådan en suppe-steg-is-musiker, og han skal have 4800 kr. for 7 timer incl. 4 timers transport. Er det en god pris? Glæder mig til at høre, hvad I andre giver?
  7. Skal du have ægte eller uægte smykker på på den store dag?
  8. Er der et sted på nettet, hvor man kan se/købe dansesko?
  9. Er allerede medlem, så rabatten er desværre allerede trukke fra.
  10. Overskriften siger det hele... Jeg har fundet et rigtig flot sæt hos Change, med g-streng, bh, og hofteholder, men det koster ca. 915 kr. og det synes jeg altså er for dyrt... Hvad koster jeres?
  11. Hvor er du bare fantastisk! Tak. Var sikker på, at man kunne gøre det på den måde du beskriver. Det vil jeg forsøge at finde ud af. Da I tog til Liverpool, hvilken lufthavn fløj i til? Mange glade hilsner fra Mette
  12. Jeg ville tage afsted sammen med ham, men det er godt nok mange penge, som man jo kunne bruge på en alm. bryllupsrejse....
  13. Hvor er I bare super piger! Majken., hvor meget gav du alt i alt? Kh. Mette
  14. Hej Piger Jeg har i nogle år vidst, hvad jeg vil give min kommende mand i gave på dagen. En sviptur til Spanien, for at se en af Real Madrids hjemmekampe. Det betyder utroligt meget for ham (fodbold) og det er et stort ønske for mig, at det kan gå i opfyldelse. Det kunne være så vildt, hvis jeg kan få det arrangeret, og det er her I piger kommer ind i billedet. For måske kan I hjælpe mig, måske har I prøvet noget lignende? Jeg har fundet ud af, endtil videre, at det nemmeste vist er, at melde sig ind i deres fanklub, og købe billetterne derigennem. men er der nogen der ved, om sådanne ture, kan købes som færdigpakke, eller har en ide om, hvor dyre flybiletter til Spanien er... Måske jeg lige skulle tjekke nogle rejsebureauer... Hjælp mig piger! Kh. Mette