Rutima

Medlem
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Rutima

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Vejle
 1. Det har jeg også hørt mange mange gange fra min svigermor....hehe men jeg lytter ikke. Jeg har agså snakket med præsten. Han sagde det er ok med bare skuldre og vi kan har hvad vi synes er pænt på.
 2. Overvejer i at bruge 2 kjoler? fx. en til kirke or en anden til festen? Jeg kan godt tænke mig på det
 3. Yup, Thailand er et dejligt og smuk land. Hvad jeg kan ikke lide er at vi har for stor forskellige i løn, uddannelse og liv quality. Hele mit liv har jeg været heldig på grund af min god familie baggrund og høj uddannelse. vill du tror på mig hvis jeg fortæle dig at alle min bror (jeg har 2 store bror) har Master degree og arbejde i Bangkok. De få 20,000 og 23,000 kr om måned efter skat i løn. Min far er lage og han få ca. 30,000 kr. om måned efter skat i løn, når andre som har ikke undannelse fx. arbejder i butikker, restuarant og landmand få kun 1,000-2,000 kr. om måned i løn og har lav liv quality. Max skat i thailand er kun 25%!!! Der bor 60 mil. mennesker i Thailand, men kun mindre end 10 mil. mennesker som har høj undannelse og høj løn. I alt, vi er "middle income country" (according to the world bank) Jeg er ked er det om den stor forskellige af liv quality i Thailand. Jeg vil gerne betale mer skat i Thailand så andre kan har bedre liv. Derfor er jeg meget interesseret i Dansk social system og hvordan dansk samfund fungerer. Jeg er meget glad at vare i Danmark. sorry......i didn't wanna make it long about that. tilbage til bryllup diskussion....hehe vi vil holde 2 bryllup, en i Danmark og en i Thailand. Min mening om Dansk bryllup er går i kirke, holde lille fest om aften, brudevals, nogle sjovt tradition du gør(cut the socks, steal the kisses and so on). Det er også det sammen mening som min kommende mand har, men min svigermor bare gør det svartere. Det skal væar ligesom bryllup hun kender i detaljer. Det har vi ikke lyst til. Min kommende mand synes at sin mor blande sig for meget og han skal sige til hende at bare lade være med vores bryllup, selv om vi kan godt forstå at hun har god mening og vil gerne hjælpe. Hun er spændende på først bryllups af alle sine søne, måske mere spændende end os...hehe Det kan jeg godt forstå.
 4. Det er lang historie, men here you go..... Jeg mødte mim folovede på grund af Maersk. Jeg arbejdede hos Maersk i bangkok som Management trainnee og skulle til Danmark 2 gange om året. Jeg har mange dansk arbejdskollega or venner. Så mødte jeg min kommende man. Vi havde long term relationship for 1 år. Dengang rejset vi frem og tilbage....hehe Jeg skulle til Danmark 2 gange om året alligevel. Da jeg besluttede at studier master degree, jeg valgte Danmark i stedet for UK som jeg kunne tænke mig før fordi min kommende man er der, Maersk er der, og uddanelse i økonomi og finance er så god som i UK. Jeg er også meget intersseret at danmark er et af de lande som har bedst økonomi of finance i verden, så er jeg ikke tvivl om dask uddanelse quality.
 5. Jeg har læst og selv undersøgt om dansk bryllup i nutid fra bøger, internet, og forum ie. bryllupsklar Jeg provede at fortæle hendes at hvad hun siger er forkert. Ved i hvad hun sagde??? Hun sagde jeg kan ikke tror på dem. hehe....det er typisk hende!!! Vi kan gøre ikke nogle om det. Jeg synes det er ikke fair nok at hun bruger "Du er ikke daskere, hvordan kan du ved det" argumenterne. Nu lytter jeg ikke på hende!!! Jeg skal siger tak til alle piger at i hjælpe med at konfimere hvad nutid dansk brude gør.
 6. Min kommende mand siger også at sin mor har ikke nogen ide om hvordan tingene forholder sig og hun tror ikke på nogle da vi forklar hende hvad det er rigtig. Han fortalt mig at vi aldrig snakke om bryllup hvis sin mor er der fordi hun har for mange ider og hun skal blande sig i. Hun bruger så meget tid at diskustere hvorfor hendes ide er bedre og mere rigtig end vores, selvom hun sagde altid at det er bare hendes ide og vi behøv ikke at gøre det. Vi vil gøre på vores måde, men det er bare spild af tid at diskustere med hendes....hehe Mine veninder siger også at vi skal gør hvad vi har lyst til. Problemet er Jeg kan ikke lide hvis min svigermor er sur på mig og på os
 7. Her er mine sko, Benjamin Adams "Arden"
 8. Jeg kommer fra Bangkok, Thailand. Jeg har været i Danmark i næsten 3 år. Jeg studier Master degree (på Engelsk) i handelshøjskjole. Min familie bor ikke i Danmark, men jeg har veninder fra skole som jeg vil tage med Det er en god ide at bare lade være med at tage min svigermor ud og kigger. ps. Det er lidt svert at fortæle danskere at jeg er Thai pige fordi Thai piger er almindelig bekendte på negativ måde. Jeg er bare ikke en af den måde
 9. Tak. Jeg kan godt lide at lære ny sprog. Det er meget træls at min svigermor synes mange ting personlig og siger mange gange at "det er ikke danske tradition!" fx. Jeg vil gerne finde gav til bryllups gæsterne og lægger dem på bord, pynte bord med confetti og lyserød bånd. Jeg fortalte hende at der er nogle danskere som gøre det og danske firme som sælge gavene og gaveasker, men hun tror ikke på mig En dag er der et program på DR1 om bryllup og der er alt om gaver og bord pynt, så sagde jeg til hende at "Tror du på mig nu?"
 10. Det tror jeg også at det kan godt være for længe siden at min svirmor snakkede om. Hun er meget konservativ og hendes familie (hendes forældre) er konservativ kristen. Tak at forklar mig. Selvfølig bestemmer jeg hvad jeg kan godt lide, men jeg vil gerne gøre det uden tvivl og være sikkert med at respektere præsten og kirke. Det skal jeg pas på fordi jeg er Buddhist , så er det godt at ved hvad det er normal og rigtigt fra de andre.
 11. Hi piger, Jeg er student, studier i handelshøjskole. Jeg er ikke danskere, derfor mit dansk er ikke perfekt. Beklager. Jeg skal giftes med en danskere. Nu har jeg en problem og stor diskussion med min svigermor om brudekjole , så vil jeg gerne spørger hvad i synes om det fordi i alle sammen er danskere kommende brude eller har været en. Min svigermor er ca. 55 år gammel. Hun har ikke været giftes i kirke før og hun har været inviteret til 5 bryllups i hendes liv. Hun fortæler mig mange tinge om Danske bryllups. Hvad og hvordan det skal være. De følgende er hvad hun har sagt til mig om brudekjole. Hun sadge, "Det må ikke være stropløse og bare skulder fordi man skal repektere præsten og kirke. Hvis man har den på, det betynder at de opføre dem meget dårlige" Er det rigtig??? Jeg har set fra mange mange billeder og på internet. ca. og mere end 50% danske bruder har stråpløse og bare skylder kjolen på. Jeg synes det har ikke noget at betynde. Hvad min svirmor sadge gør mig forvirre. (confused) Bagefter vist jeg hende billedene af dansk bruder i dares stropløse brudekjolen, så sagde hun at hvis det er stråpløse kjolen, det skal være store skørt fordi hvis man har bare skulder og slim skørt, det ser så nøgen ud of det er meget dårligt opføre i kirke. Da jeg finder smukker som passe min brudekjole, så sagde hun at dansk brude har ikke halsklæde på. Det er ikke normal og fashionable. Men det er normal at har ørering på. Hvad jeg har set er at der er mange piger har halsklæde på og jeg synes det er meget normal. Er der nogle som kan forklar mig? Hvad gør i og hvad synes i? Er der nogle regering om brudekjolen som min svigermor sadge eller det er bare min svigermor? ps. sorry about my danish, hope you understand or else, i will write in English later.
 12. Jeg skal også giftes den dag vi er allrede reserveret kirke, restuarant til festen, beslutet med menu, vin, champaign, og bryllupskage. Kjolen er købt. i uge skal vi lave invitation og send dem ud senest næste uge. vi mangler kjolen tilretning, brudevals preparation so on... Hvad med dig? hvor langt er du kommet? ps. mit dansk er ikke perfect, men jeg kan godt forstår dansk. Det er fordi jeg er ikke danskere. jag snakker engelsk.
 13. I'm looking for a hair dresser that can come to my place on the wedding day or any good salon in Vejle? Can anyone recommend? It would be nice if you can show me your wedding hairstyle too
 14. Hej Mette Dine hjemmelavede invitationer er bare flotte. Nu kigger jeg også efter ivory firekantede kort og konvolutter. De koster ca. 12 kr pr. sæt hos Panduro. Hvis du betalte mindre end 12 kr pr sæt, vil du være venlig at fortælle mig hvor du har købt dem henne? Jag håber du kan hjælpe mig. Ruti
 15. Hvor der de flotte!!! Jeg kigger også efter ivory firekante konvolutter. De koster 6 kr pr. konvolut i samme størrelse(tror jeg) hos Panduro. Hvor har du købt dine? Hvad koster de?