missC

Medlem
 • Content count

  908
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About missC

 • Rank
  SUPER ÆRES MEDLEM
 • Birthday 05/23/1963

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Lokation
  Midtjylland
 1. RIGTIG smuk - men spørg bruden...
 2. Nu tænker jeg egentlig mere på telefon-kontakter end på mailkontakter... men jeg kan godt se, at det letter arbejdet, at mobil og pc snakker sammen...
 3. SÅ er min iPhone endelig på vej... havde jeg vidst, at Telmore havde SÅ lang ventetid, så havde jeg nok fået min mand til at købe den et andet sted... Hvordan har I andre gjort mht at få flyttet kontakterne med? Der skal jo nyt simkort til, så dér kan de jo ikke gemmes. Er det virkelig den hårde vej frem - at indsætte én for én, når man påen eller anden måde (hvilken??) har gemt en liste? Glæder mig til at lege med alt muligt! Har så også svært ved at gennemskue, hvordan mit forbrug vil tegne sig - for det afhænger jo også af, hvor meget man bruger eget netværk eller not... Dorte.
 4. Ok... tak for svar. Må vistnok i kælderen og se, om vi har fliser liggende (fra den tidligere ejer), ellers risikerer vi jo at skulle skifte hele gulvet...
 5. Super! Nu bor jeg i vandkants-Danmark, men jeg kommer da jævnligt til Staden. Jeg kunne selvfølgelig ønske mig, at der kom flere byer med - det gør det nok efterhånden. Dorte.
 6. Godt med en nørd, man kan spørge, Kamilla. Jeg vil nødigt ende med at gøre, som min søster... da hun skulle indstille tiden, tænkte hun i tidszoner og valgte Paris, da det jo måtte passe. Herefter kunne telefonen kun tale fransk... ... hun måtte oprette en ny mailadresse for at få det ændret. Uuuuups.
 7. Har egentlig NOT brug for at høre, at der er flere måder at gøre tingene på..... ... = forvirres!!
 8. Jeg fik den nye iPhone 4S.... ... og også en pladespiller!! Det er jo lige fra den ene yderlighed til den anden.... højteknisk for en novice som jeg, og pladespilleren totalt lavteknisk - en "gammel" model fra B&O. Jeg glæder mig meget til at høre mine gamle LP-plader! Jeg ved næsten ikke, hvad jeg blev mest glad for!! Det føltes så lige lidt tamt at give min mand en creme-brulee (stav?)- svitser. Han blev enormt glad, det er det rene legetøj for ham.... han kommer ikke til at lave dessert, nææææh nej, men når han skal tænde op i brændeovnen eller vores træpillefyr, så bliver det med denne... potensforlænger!! Haha.
 9. Der kan man bare se.... anede ikke engang, at iTunes skulle på pc'en, jeg troede, det gik via telefonen. :fløjt: Det bliver vist godt nok at komme med på bølgen - jeg føler mig allerede som en analfabet! Dorte.
 10. Følger lige ret meget med her.... min mand gav mig en iPhone 4S i julegave, dog er der ventetid, så jeg får den først om x uger.... Men jeg aner ikke en brik om, hvad jeg skal gøre, når jeg har pakket den ud, udover at give den noget strøm, vil jeg tro. Har heller ikke længere en teenager i huset til at oplyse mig...! Har fattet, at man skal oprette sig som bruger på itune, inden man rigtigt kommer i gang... men hvad så mere????
 11. Dejlig beretning! Stemningen skinner tydeligt igennem, og der er rigtig mange fede fotos! Tillykke!
 12. Jeg har lige været på weekendophold på en kro med mine to søstre og min mor. Dét var alletiders - en rigtig god måde at være sammen på. Vi fik set lidt om dagen, fik endda tid til et lille hvil (nødvendigt for min mor) hen på dagen, og så var maden inkl... og sågar musik og dans - ku da være, han kunne få danset lidt og møde en? ;) Synes nu også godt om tanken ang elektronik. De fleste mønd elsker den slags legetøj! Hvad laver han til daglig? Dorte.
 13. Glemte lige - vi taler om et ganske almindeligt, gammeldags toilet - ikke er vægophængt....
 14. Ja, spørgsmålet giver jo nok sig selv - og så alligevel. Det er jo ikke noget problem at slukke for vandet og skrue skruerne af - men hvad så? Har toiletter standardmål? Det vil jo være rigtig nice, hvis hullerne i gulvet passer... Nogen,der har erfaringer?
 15. Fineste beretning med masser af følelser og stemning! Held og lykke med baby-projektet, håber alt er vel! Dorte.