milisa

Medlem
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About milisa

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday
 1. Hvor er jeg glad for at høre, at det gik godt for dig... Jeg står i nøjagtig samme situation. Godt nok har min skrædder ikke ødelagt min kjole, men hun har slet ikke hørt efter mine ønsker, og hun vil ikke gøre mere ved den. Men så skulle hun jo bare have sagt fra starten, at den kjole aldrig kunne blive, som jeg gerne ville have den... Men det lykkedes for dig, så nu MÅ det altså også lykkes for mig!!!
 2. TAK fordi du stillede det spørgsmål, jeg har været for flov til at spørge om!!! Jeg vil lige uddybe det lidt, hvis jeg må: HVORFOR har man dem?? Hvilken betydning har de?
 3. Vi er begge ekstremt distræte mennesker, så vi skulle have en såkaldt let dato - det blev 160808 fordi 8+8 = 16....
 4. Vi gør det MEGET omvendt.... Vi mødes med folk i løbet af eftermiddagen, maden bliver serveret klokken 18 og vi bliver så viet kl 21......... Det er en borgerlig vielse, som foregår udendørs, så derfor kan vi gøre det lidt mystisk!
 5. Jeg melder mig under 16. august 2008 fanen Lokaler bestilt, borgmester booket, invitationer er ved at blive kreeret og kjolen er købt :fløjt:
 6. Jeg tror, man kan overføre indlægget til mange andre situationer, nemlig alle de situationer der er så uendelig betydningsfulde og vigtige for én selv... Der er ikke noget værre end at være kisteglad og spændt over et eller andet og så få en spand koldt vand i hovedet. Hjemme ved os er det faktisk min hr. kommende mand der er mest bridezilla - eller groomzilla må det jo så hedde... :fløjt: Og jeg er faktisk i den for en kommende brud pudsige situation, at det er MIG og ikke ham, der skal passe på med ikke at reagere fløjtende ligeglad - men jeg går altså bare ikke så frygtelig højt op i det her planlægningsnoget... MEN selv jeg, som er lodret græsk-katolsk om dugene er ens og om diverse ting nu matcher, kan da blive åh så såret, hvis familien ikke lige reagerer som ventet. Jeg er faktisk holdt helt op med at tale med min mor om brylluppet netop for at undgå at blive såret og skændes. Jeg har sgu nok en lidt atypisk familie med hr. kommende mand og farmand som største zillaser Nå, men min pointe er: Som der vist allerede er en, der har nævnt, så tror jeg tricket er at "udvælge" sig nogle bestemte personer, som man ved går lige så meget i selvsving som en selv. Og så ellers prøve - selvom det er svært - at huske på, at ting der er vigtige for os, er så inderligt ligegyldige for andre - og så ER det altså svært for dem at hoppe lige så meget op og ned som vi gør.
 7. Jamen, jeg er skam også udmærket klar over, at der er en LANGT større sandsynlighed for, at det er mig, der er hysterisk, end at det er salling/magasin-pigerne der er "slemme" Men jeg tager GERNE imod din hjælp! Jeg sender en PM, når jeg ved, hvornår jeg kommer til Århus næste gang! Og endnu engang TUSIND TAK!!
 8. TUSIND TAK ALLE SAMMEN FOR ALLE JERES SVAR OG IDEER!! Jeg tror, jeg vil aflægge Matas et besøg. Jeg må blankt indrømme - jeg ved godt, det er noget pjat - at jeg ikke ville bryde mig om at gå i Salling eller Magasin... Synes altså de der parfumedamer virker lidt...fine på den... Og jeg er altså VIRKELIG uvidende, når det kommer til makeup... Matas har jeg det lidt bedre med... Miss Knudsen foreslog at undersøge, hvad en professionel koster, men jeg har besluttet, at jeg vil benytte lejligheden til langt om længe at lære at lægge en ordentlig makeup - altså ikke bare klatte lidt mascara i fjæset og den sædvanlige lysebrune øjenskygge så'n lidt hist og her på øjenlåget. Jeg har virkelig brug for at få at vide, hvilke farver der klæder mig og hvilke produkter, der gør hvad.
 9. Lidt off topic, håber du tilgiver mig, men fortæller du ikke lidt om dine ideer med at få den redesignet? Synes nemlig det er alletiders ide!! Vil du få den farvet? Har du en ide om, hvad det vil koste (det kommer selvfølgelig an på så meget)?
 10. Hvor i landet bor du???? Hvis du bor i Århus eller der omkring vil jeg da gerne hjælpe dig...(jeg arbejder med makeup).. Mvh Gitte. Det er godt nok sødt af dig Jeg bor i Ålborg, så Århus ligger da på min vej engang i mellem!
 11. Sad og tænkte n-ø-j-a-g-t-i-g det samme!!
 12. Hvis man sælger en 2006 model, forlanger man vel ikke halv pris af nypris? Så forlanger man forhåbentligt halv pris af den pris man selv har givet. Min kjole er en 2007 model og har givet fuld pris for den. Så jeg er selvfølgelig ikke interesseret i at sælge til 2-3.000 kroner. - Henriette - Og det er også helt fair nok, men så kan du heller ikke forvente, at køberne står i kø... Hvorfor skulle jeg købe en brugt kjole til 5000 kr, når jeg kan få en spritny kjole til samme pris eller bare en tusse mere?!??!
 13. Kan man godt bare komme vadende ind fra gaden?
 14. Hej allesammen... Jeg skal giftes den 16. august og vil jo gerne være smækkerlækker den dag... Jeg har ikke råd til frisør eller kosmetolog, så jeg bliver nødt til at stå få dekorationerne selv og her kommer problemet så... Jeg er en spadde til makeup... Jeg kan sagtens lægge den (mere eller mindre i hvert fald), men jeg har INGEN forstand på, hvad man skal bruge, hvilke mærker osv osv osv. Så er der nogle, der kan hjælpe? Hvad skal man bruge, i hvilken rækkefølge, og vigtigst af alt: Hvordan undgår man, at det er pist forsvunden efter en time - det sker nemlig altid for mig, når jeg har makeup på... M
 15. Jeg ville ønske, jeg kunne hjælpe dig, for det ville betyde, at jeg selv havde fået svar på de samme spørgsmål Jeg synes faktisk ikke, der er så frygtelig meget hjælp at hente rundt omkring, men måske er det mere fordi jeg er lidt kræsen... Det jeg har gjort hidtil er at søge en masse på nettet. Jeg synes ikke det gav mig noget at søge på "bryllupskage", men det var nu mest fordi vores bryllup er i budgetgruppen, så vi har ikke råd til det helt vilde marcipanståhej med diverse mere eller mindre eksotiske fyld. Arlas opskrift (du kan finde opskriften her på forummet - det er den med appelsin-passionscreme og chokolade-nougat-creme) er min helt klare favorit, men passionsfrugter er sgu dyre... Nå, men netsøgning - og forumkigget - har givet mig følgende: * Der skal afsættes i alt en uge til arbejdet. Det kommer natullervis helt og aldeles an på, hvad du har tænkt dig. Bunde og mange cremer (igen, kommer an på, hvad du vil have) kan laves i god tid og fryses ned, så du behøver altså ikke nødvendigvis afsætte ugen før brylluppet til det. * Mange opskrifter har angivelse af portioner og det er en stor hjælp - selv hvis du vil lave en hjemmelavet creme, så kan du jo bruge de forskellige opskrifter til at sammenligne med mht hvor langt de rækker. * Vores kage bliver med hyldeblomstfyld (opskriften ligger herinde på forummet) og noget hindbærmouse, som jeg har fundet på nettet. * Jeg fik mere ud at søge på "lagkager" end "bryllupskager", da jeg skulle søge inspiration til fyldet. Det er som om de eneste opskrifter, der findes på bryllupskager er Bettys og Arlas, og Arlas bliver som sagt for eksotisk og Bettys fyld bryder jeg mig ikke om... Held og lykke - og del endelig ud af dine erfaringer og ideer!