anonym

Nyt medlem
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About anonym

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday
 1. Der hvor jeg har købt min kjole, koster det 200 kr/time for tilretning. Så prisen er meget individuel alt efter hvor meget der skal rettes til. Har endnu ikke været til tilretning. Regner ikke med at min kjole skal lægges op, da den er blevet bestilt hjem 10 cm kortere end standard modellen. Måske havde syet stopper i, det har jeg ikke besluttet mig for endnu. Skal have lavet sådan, så min slæb kan blive sat op. Spændt på hvad det kommer til at koste
 2. Jeg havde fået afvide at de ville ringe eller maile når min kjole var kommet hjem. Da jeg havde fået afvide den ville komme hjem først/midt i august, kunne jeg ikke vente længere, da kalenderen viste den 22 august. Havde ikke hørt noget fra dem og prøvede derfor at ringe til dem. Tilfældigvis var den lige kommet dagen før. De har nok bare ikke lige nået at skrive eller ringe til mig. Har du ikke fået noget afvide om hvornår du kunne forvente at den kommer? Du kan da altid ringe og prøve at høre i butikke. Det sker der da ikke noget ved.
 3. Faktisk er jeg begyndt at slappe mere af, nu hvor jeg ved at kjolen er kommet hjem, som du skriver. Har allerede tænkt på at jeg skal huske kameraet, og denne gang også huske at tage billeder. Havde det faktisk med da jeg valgte kjolen, men glemte fuldstændig at bruge det. Det skal huskes næste gang.
 4. Så har jeg lige fået afvide at min kjole er kommet hjem. Bestilte den først i maj. Hvis det stod til mig så skulle jeg ud at prøve den allerede i morgen. Glæder mig bare så meget til at se og prøve den "igen". Forretningen spurgte pænt om vi allerede skulle aftale en tid til tilretning, engang efter den 8 september. Puha der er godt nok lang tid til, synes jeg. Når men har aftalt tid til den 10 september om eftermiddagen. Kan næsten ikke vente. Er jeg bare utålmodig? Ved jo godt at det nemt kan nåes til brylluppet, men glæder mig bare så meget.
 5. Stort tillykke med brylluppet En beretning mere super. Synes det er et fint billede i har fra kirken af jer og jeres børn. Man kan jo ikke forvente at de i den størelse synes det er vildt sjovt. Men selvfølgelig hvem ønsker ikke at have nogle gode billeder fra dagen med sine børn. Lige nogle side spørgsmål. Hvor gamle er jeres børn? Var de alle 3 med hele dagen, eller hvad gjorde i? Har selv 2 dreng, så vil meget gerne høre dine erfaringer. Glæder mig til at læse mere om jeres store dag og se en masse billeder.
 6. Har på et tidspunkt fundet et emne hvor mange havde lagt billeder ind af deres bryllupsfrisure, men kan ikke finde det nu. Det var billeder af før sætning af hår og efter. Nogen der kan hjælpe.
 7. Hej Er ny herinde og håber at der er nogen der kan hjælpe mig. Hvordan holder i styr på planlægningen af jeres bryllup? Fortæl endelig. For noget tid siden fandt jeg et program som man kunne downloade, hvor man kunne skrive huskelist, gæstelist, lave bordplan osv. Mener at det hed bryllupsklokken eller ligende. Nu kan jeg ikke finde det igen. Er der noget som kender det, kan fortælle hvordan jeg finder det og om det er godt at bruge??? Håber virkelig at der er nogen der kan hjælpe. Hilsen anonym