Nina&Jimmy

Medlem
 • Content count

  388
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Nina&Jimmy

 • Rank
  Hjælp - jeg er ved at blive en Bridezilla
 • Birthday 01/01/1984

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  05.07.2008
 • Type vielse
  Kirkebryllup i barndomskirken
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Silkeborg/Nordborg
 1. Jeg tror det handler om, at kjolen skal vi kvinder vælge uden manden, og når vi skal bruge så mange penge vil vi gerne have nogen med på råd. Så derfor skriver vi meget om det. Hvorimod ringene er noget vi vælger i fællesskab, noget der passer til os, så der har vi ikke brug for andre kvinders holdning. Det er en meget mere personlig beslutning.
 2. Vi fik vores kage fra Guldbageren. Den smagte super lækkert og så godt ud. Vi gav 35kr/pr. person + pynt.
 3. God fornøjelse med det hele, det skal nok blive perfekt.
 4. Jeg købte nogle tylcirkler på 9 tommer på ebay, de gav en god størrelse. Jeg kan ikke lige finde ud af hvad sælger hed, men det kunne have været dem her: ebay
 5. De havde dem i Netto i sidst jeg var der. Men det er ikke et fast tilbud. De plejer at have dem i Kvickly. Der kan også købes billige enkel indpakket chokolader i store portioner ved grænsebutikkerne.
 6. Åndsvagt er nok for meget sagt. Men jeg synes personligt at 20-30.000 er alt for mange penge for en kjole. Jeg tror, det er meget personligt, hvordan man har det med at bruge penge på den slags. Men jeg ville ikke kunne nyde at bære så dyr en kjole. Jeg ville komme til at tænke på alle de andre ting, jeg kunne have fået for de penge. Jeg ville ikke føle mig hjemme i en kjole til den pris. Jeg tror også, at jeg ville føle at noget af min familie ville se skævt til det. Det er sikkert bare indbildning, men jeg ville føle det som om, at de tænkte "Kan hun komme til..." Men kort sagt "herlighedsværdien af en skræddersyet kjole" ville for mig ikke være lig med 20-30.000 kr.
 7. Jeg synes det mest hensigtsmæssige er at give en form for prioriteret liste altså "de vigtigste" "også søde mennesker" "absolut ikke mor og svigermor" eller tilsvarende. En af mine veninder skulle planlægge en PA for en af hendes veninder, og hun fik en liste med 7 personer, og hun synes, det var utrolig svært at planlægge, når der ikke var flere. Der skal ikke mange afbud til, før det bliver for dyrt at lave noget specielt.
 8. Vi valgte at sidde i et E, vi var 60 per. Det var en rigtig god måde at side på. Vi havde et hovedbord med 11 personer (os i midten) i den lange E-streg. I det ene ben sad min familie, og min mands mors familie, i den anden sad min mands fars familien. I midten havde vi et bord med vennerne. Det gjorde, at forloveren kom til at sidde over for min mand, og min brudepige over for mig
 9. Jeg tror ikke, vi kommer til at se din skrifttype ordentligt. Da vores skriveprogram ikke har den, finder den bare en der ligner. Hvis vi skal kunne se den ordentligt, skal du enten sende den som pdf eller som billeder. Hos mig blev den forvandlet til Cataneo BT i str. 18 Mvh Nina
 10. Hejsa! Jeg har noderne liggene på min computer. Hvis du sender en pm med din mailadresse, kan jeg maile dem til dig.
 11. Jeg har også hørt dette gode nummer. Det er på vores fotograf rinajo.dk's hjemmeside. Jeg mener, at hun har skiftet musik nu, men du kan da spørge hende, hvad det hedder.
 12. Vi havde købt en kage til 65 personer, og det passede rigtig godt. Vi havde bestilt før vi havde SU, og vi ville gerne gemme toppen. Vi havde 60 gæster, og vi fik kagen om eftermiddagen lige efter kirken. Vi har købt ved Guldbageren til 35kr pr kuvert + pynt Du får lige et før og efter billede:
 13. Hejsa! Jeg har også først lært at bruge ebay og handel i udlandet i forbindelse med vores bryllup. Jeg har købt en del små ting også i USA. Hvis det man køber bare er billigt nok, så kommer der ikke told på. Jeg tror grænsen går ved 90kr. Mange sælger gør det, at de skriver det er en gave, det gør at de vist slipper nemmere gennem tolden. Jeg er kun én gang kommet til at betale told, og det var faktisk da jeg handlede på en amerikansk hjemmeside, og ikke på ebay. Men ellers kast dig trygt ud i det, der står meget tydeligt hvor sælgeren kommer fra, lige meget hvilken ebay, du bruger.
 14. Jeg vil også bare sige tag den med ro. Vi blev gift i lørdags, og vi havde ca. 4 måneder til at planlægge vores bryllup i. Samtidig havde vi afsluttende eksamner på vores studie, jobsamtaler og huskøb. Min erfaring er "lav det der ikke kan vente", hvis du skal bestille noget hjem fra Ebay, så gør det først. Chanti har 3 ugers levering, så hvis det er der, I skal købe ringe så gør det snart. Jeg fandt min kjole 35 dage før brylluppet, og det var godt jeg ventede, for det var den helt perfekte kjole. Jeg købte min brugt, og den kostede kun 1/3 del af nyprisen. Vi havde i øvrigt også 60 gæster Vi lavede bordplanen i torsdags, jeg havde klippede navneskilte ud, og da beslutningen var taget blev de limet fast. Det er i øvrigt en god idé, at vente med bordplanen til efter PA'en. Der var i hvert fald nogen, der var meget nemmere at placere bagefter, fordi de lige pludselig kendte hinanden. Men du er godt med, så tag den bare med ro - har du i øvrigt ikke også snart noget ferie. Ferie er perfekt til at lave bordkort og andre kreating.
 15. Vi havde rinajo.dk til som heldagsfotograf i lørdags. Det var en rigtig god oplevelse, hun var der som fluen på væggen i 12 timer(!) og har taget ca. 2400 billeder. Hun er rigtig billig, og de første 7 billeder vi har fået ser rigtig gode ud, så nu glæder vi os til resten. Du kan se 3 af hendes billeder i min tråd.