Hr&FruJakobsen

Medlem
  • Antal besvarelser

    182
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Street credit

2 Neutral

About Hr&FruJakobsen

  • Status
    Jeg er nu seriøst afhængig af forumet
  • Fødselsdag 09/08/1980

Profile Information

  • Vielses dato
    20.06.2009
  • Type vielse
    Maribo Domkirke
  • Køn
    Kvinde
  • Lokation
    Maribo, Lolland
  • Interesse
    Katte, smykkeproduktion, læsning, samfund, yoga, venner, familie - og min dejlige kæreste :-)

Recent Profile Visitors

1,468 profil visninger
  1. Her er et par billeder Sløbet krøller sig sammen!!!!
  2. Og nu, aargggh, har jeg lige tabt mig 1,8 kg siden i går - nu kan jeg ikke passe min kjole!!!!!!!!! EDIT: Løsning fundet; skrædder-veninde, uddannet hos Marianne Carøe, medbringer sysmaskine i aften og kan ordne kjolen, hvis den viser sig at være blevet for stor i nattens mulm og mørke. Nu vil jeg midlertidigt forlade jer skønne kvindfolk, der er jo masser at gøre før i morgen kl. 15.00. TUSIND tak for jeres råd, hjælp, kritik, støtte og kommentarer i de forløbne måneder Til jer andre med vielse i morgen, STORT TILLYKKE til jer, må I få en smuk, minderig og dejlig bryllupsdag! Vi ses igen i næste uge!!!
  3. Hej! Det er de samme billeder, han har set - dog kun det med kjolen forfra.
  4. I piger må være synske: jeg har lige haft en snak med manden... sagde til ham, at han rent faktisk har sagt, at han ikke bryder sig om min kjole, fordi den altså er i det blad (på over 300 sider) som han kiggede i her i formiddags. Jeg har IKKE vist ham den, men han sagde til mig, og smilede, at uanset hvilken kjole jeg har valgt, så vil den være fantastisk. Han har forbudt mig at tabe mig mere, da jeg vejer 56 kg og er 165 cm høj - HERLIGT med en mand, som IKKE tænder på ribben og hud!!!!!!
  5. Du STRÅLER!!!!!!!!!!!! .............smuk, smuk kjole
  6. Er du sikker på, at de kan byttes?
  7. Piger, I har nok ret - det er helheden, ikke delene eller detaljerne - sådan tænker vores mænner ikke Ang. slæbet, så ville jeg ikke have noget imod, hvis det havde været læææææængere, hehe! Men man skal jo også kunne bevæge sig rundt... og stoffet som min kjole er lavet af, er ret tungt, synes jeg.... Hvor er I bare gode herinde!!!! Thumps UP to sister(bride)hood!!!!!!
  8. Tak skal du have, de cyberkram er der brug for, kan jeg mærke Jeg har gjort meget ud af at finde en kjole, der ville passe til både hans og min smag - og til hans tøj OG vores transport på dagen!!!! Den er måske ikke fyldt med flæser, lag, ditten og datten, men den har et smukt, langt slæb - og det elsker han ;) Her http://www.bentes-brudedesign.dk/Miss%20Kelly/Chinotto.jpg - og her http://www.bentes-brudedesign.dk/Miss%20Ke...notto%20bag.jpg
  9. I formiddags havde min tilkommende fået fat i et af mine utallige brudeblade, og sad og studerede brudekjoler. Han begyndte at kommentere, hvilke modeller, han synes var pæne - og pludselig pegede han på en tilfældig kjole og sagde: Jeg bryder mig ikke om den der, den er for enkel!!! Den kjole er så MIN!!!!!!!!! Han er tydeligvis til haute couture-kjoler med masser af flæser, tyl og lag - min er en Chinotto 2009 fra Miss Kelly..... og jeg elsker den! Er i lidt øv-humør nu, netop hjemkommet fra frisøren med nyfarvet hår. Stina, der skal giftes om mindre end to døgn.
  10. Sidder her med sidste eksamensopgave, skal op i morgen, ahhhhhggg! I morges stressede jeg voldeligt over endnu ikke at have hørt fra vores pianist og vores dj!!!! SÅ ringede jeg ellers til junior bookeren hos bureauet - og vupti, en halv time senere blev jeg ringet op af to (tilsyneladende) meeeeget flinke og lidt hyperaktive fyre..... FIRE!!! dage til jeg bliver forvandlet til fru Jakobsen - viiiildt!!!!
  11. Enig er jeg med dig i dette!!! Når man tænker på, at meget få brude ser sådan ud, så er det da underligt, at putte så tynde modeller i kjolerne... hm hm. Kjolernes fortrin bliver da ikke fremhævet! Bare en tanke SKAL GIFTES LØRDAG, WEEEEEEEE!!!!!!!!!