SørenogAnette

Medlem
 • Content count

  1,559
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

SørenogAnette last won the day on July 10 2011

SørenogAnette had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

About SørenogAnette

 • Rank
  SUPER AKTIVT ÆRES MEDLEM
 • Birthday 06/04/1971

Profile Information

 • Vielses dato
  09.10.2016
 • Type vielse
  Las Vegas
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  sydsjælland
 1. Det er jo lige om lidt.. Det bliver spændende at følge jer.. Håber I når det hele.. Kh Anette
 2. Så er jeg tilbage. Der er lavet lidt om på vores planer.. Vi har lavet det om til medio august 2017 da der er total solformørkelse i USA jeg har ikke helt styr på datoen men det har Søren. Vi er begyndt at spare op til turen og det har gjort det lidt mere realistisk. Vi tager også min yngste datter med på turen som vil være lige omkring 15 år på det tidspunkt. Jeg er begyndt at kigge på kjoler igen men er meget i tvivl om hvilken stil jeg ønsker. Det kommer også an på hvordan vi vil forny vores løfter. Jeg regner også med jeg først skal finde kjolen om 2 år da der jo er hele 3 år endnu. Vi har besluttet at vi kontakter et rejseselskab som skal sammensætte hele vores rejse men vi har ikke fundet et bestemt selskab endnu. Her den 9 oktober har vi været gift i 4 år og det fejrer vi ved at tage en overnatning på Hotel Tivoli og tage ind og se Uffe Holm på Comedy Zoo. Jeg glæder mig til at følge jer alle igen.. kh Anette
 3. Jeg har ingen mening før jeg har set et billed af hele kjolen, Syntes det er svært at bedømme en kjole der er løftet op og halvt blæst væk.
 4. Hvor er det flot og vidunderligt.. tillykke.
 5. Har tilmeldt mig på samme måde som lena for mange år siden.
 6. Den klær dig sindsygt godt Du er så smuk i den kjole godt valg.
 7. Det er så let at have en mening når man ikke selv har været igennem tingene.. De bedste børneopdrager er dem der ikke har fået børn endnu.
 8. Hvor er det sødt med huerne. Det ser så hyggeligt ud på hotellet.. rigtig god fornøjelse
 9. Jeg tror de fleste butikker har plus-zise størrelser, du skal nok finde en flot kjole
 10. Det synes jeg også "er i orden", for det lader ikke til I kalder det et bryllup, hver gang. I fornyer jeres løfter, kun jer to - det er romantisk. Og det med hængelåsen, det synes jeg også er super hyggeligt, men igen - det er jo ikke et decideret bryllup, så det I vil gøre, det kan jeg meget nemmere forstå!! Tak Det andet par blev viet 4 gange i las vegas samme dag og der var det også kun dem selv og dem der vier dem (ved ikke lige hvad de hedder i USA) de kan ikke blive juridisk viet mere end første gang.
 11. Jeg syntes det er en vild god idé.. Det syntes jeg af mange grunde. Der er rigtig mange skilsmisser idag, par glemmer hinanden og hverdagen overtager, der kommer børn så det betyder der ikke er meget tosomhed osv. Min mand og jeg vil indføre at forny vores løfter til hinanden hvert andet-trejde år overfor hinanden, ikke at vi vil holde fest for andre men tage nogle dage væk til andre steder hvor vi vil forny vores løfter. Til maj vil vi gøre det på himmelbjerget bare ham og mig på en onsdag. Jeg glæder mig helt vildt til et par dage hvor det kun står i kærlighedens navn. Vi har også talt om engang at tage til Paris der har de en bro der hedder Pont des Arts der fører over floden seinen hvor man forsegler sin kærlighed med en hængelås. Vi lever også et meget stresset liv hvor min mand næsten aldrig er hjemme fordi han arbejder og hvis vi ikke finder nogle dage hvor det kun er os det drejer sig om tror jeg vores forhold ville gå langsomt i stykker. Vi skal ikke forny vores løfter ved at der er en trejde part som vidne.. Kun ham og mig der læser nye og gode løfter op for hinanden. Hvis folk gifter sig 100 gange for at vise de elsker hinanden ville jeg syntes det er skønt, så længe kærligheden er der og den bliver holdt igang syntes jeg alt er ok. Jeg ville nok ikke komme til de 100 bryllupper hvis jeg blev inviteret for jeg syntes det nok skal være mere privat når man er blevet gift. Der er også nogle par herinde der gifter sig 2-3 gange og det syntes jeg bare er vildt romantisk.
 12. Hvor er det bare en fed side, jeg er vild med de kjoler.. tak skal du have for at vise mig den side..
 13. Tak skal du have, Jeg er også rigtig glad for den type kjoler. Jeg håber der er nogle der har fundet endnu flere kjoler.
 14. Jeg har bestilt 2 overnatninger fra den 14 til 16 maj på Vejlsøhus. Jeg har tænkt jeg vil have en kjole der går ned over knæene lige som en tealængde kjole og et hårsmykke fra Gadegaard Design. Jeg vil højst give 3000 kr for min kjole. I må rigtig gerne komme med forslag og hvor man kan købe kjolen. Den må gerne minde om denne kjole måske med blondeærmer i hvert fald gerne med lidt ærmer.
 15. Søren og jeg har aftalt at vi vil forny vores løfter i Maj 2013 i silkeborg, vi kender ikke datoen endnu. Vi har talt om vi vil forny vores løfter til hinanden hvert andet-trejde år. Vi syntes det er super romantisk plus at det er vigtigt for at vise og fortælle vi elsker hinanden. Sådan som vi taler om det nu er: Tage et par dage på hotel i Silkeborg og forny vores løfter til hinanden på himmelbjerget kun os to. Der vil vi sige nye løfter til hianden. Jeg vil have en lille pæn brudekjole på ikke noget overdådigt og han et pænt sæt tøj på resten af dagen vil vi så hygge (det kommer an på vejret hvor det vil foregå) Måske sejle med Hjejlen og nyde naturen. Om aften spise noget rigtig lækkert mad.