SørenogAnette

Medlem
 • Content count

  1,559
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

SørenogAnette last won the day on July 10 2011

SørenogAnette had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

About SørenogAnette

 • Rank
  SUPER AKTIVT ÆRES MEDLEM
 • Birthday 06/04/1971

Profile Information

 • Vielses dato
  09.10.2016
 • Type vielse
  Las Vegas
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  sydsjælland
 1. Jeg har ingen mening før jeg har set et billed af hele kjolen, Syntes det er svært at bedømme en kjole der er løftet op og halvt blæst væk.
 2. Hvor er det flot og vidunderligt.. tillykke.
 3. Har tilmeldt mig på samme måde som lena for mange år siden.
 4. Den klær dig sindsygt godt Du er så smuk i den kjole godt valg.
 5. Det er så let at have en mening når man ikke selv har været igennem tingene.. De bedste børneopdrager er dem der ikke har fået børn endnu.
 6. Jeg tror de fleste butikker har plus-zise størrelser, du skal nok finde en flot kjole
 7. Det synes jeg også "er i orden", for det lader ikke til I kalder det et bryllup, hver gang. I fornyer jeres løfter, kun jer to - det er romantisk. Og det med hængelåsen, det synes jeg også er super hyggeligt, men igen - det er jo ikke et decideret bryllup, så det I vil gøre, det kan jeg meget nemmere forstå!! Tak Det andet par blev viet 4 gange i las vegas samme dag og der var det også kun dem selv og dem der vier dem (ved ikke lige hvad de hedder i USA) de kan ikke blive juridisk viet mere end første gang.
 8. Jeg syntes det er en vild god idé.. Det syntes jeg af mange grunde. Der er rigtig mange skilsmisser idag, par glemmer hinanden og hverdagen overtager, der kommer børn så det betyder der ikke er meget tosomhed osv. Min mand og jeg vil indføre at forny vores løfter til hinanden hvert andet-trejde år overfor hinanden, ikke at vi vil holde fest for andre men tage nogle dage væk til andre steder hvor vi vil forny vores løfter. Til maj vil vi gøre det på himmelbjerget bare ham og mig på en onsdag. Jeg glæder mig helt vildt til et par dage hvor det kun står i kærlighedens navn. Vi har også talt om engang at tage til Paris der har de en bro der hedder Pont des Arts der fører over floden seinen hvor man forsegler sin kærlighed med en hængelås. Vi lever også et meget stresset liv hvor min mand næsten aldrig er hjemme fordi han arbejder og hvis vi ikke finder nogle dage hvor det kun er os det drejer sig om tror jeg vores forhold ville gå langsomt i stykker. Vi skal ikke forny vores løfter ved at der er en trejde part som vidne.. Kun ham og mig der læser nye og gode løfter op for hinanden. Hvis folk gifter sig 100 gange for at vise de elsker hinanden ville jeg syntes det er skønt, så længe kærligheden er der og den bliver holdt igang syntes jeg alt er ok. Jeg ville nok ikke komme til de 100 bryllupper hvis jeg blev inviteret for jeg syntes det nok skal være mere privat når man er blevet gift. Der er også nogle par herinde der gifter sig 2-3 gange og det syntes jeg bare er vildt romantisk.
 9. Jeg blev gift for 3 gang og jeg havde stor hvid kjole på. De første 2 gange var på rådhuset og ikke hvidt. Men det er nemlig rigtigt som du siger dette er en ny mand og et nyt ægteskab så hop du bare i en hvid/flødefarvet kjole Tillykke med det kommende bryllup..
 10. Jeg gik også rundt i mine herhjemme.. Men et godt råd lad være med at lave mad når du har dem på.. Der var en brud der tabte kyllingesaft på sine sko da hun gik dem til
 11. Der er et renseri i skt. Jørgenspark... har aldrig prøvet dem, så aner ikke om de er gode.
 12. Jeg skriver absolut ikke at hun ikke skal giftes, jeg prøver at fortælle hvordan man som forældre nogen gange tænker og jeg mener stadig hendes forældre bør bakke hende op. Jeg håber hun derved kan forstå hvad der måske rør sig i dem, jeg syntes absolut hendes forældre opfører sig barnligt og burde støtte hendes i hendes valg.
 13. Hehe.. hvor er det godt sagt... Jeg mødte selv h2b som 18 årig. Når vi bliver gift er jeg to uger fra at være 25.. og undskyld, men nu er jeg altså nødt til at sige noget.. Har været herinde et par gange siden du skrev, og nu vil jeg bare kommentere lidt. Jeg synes du får det til at lyde som om, at når man er blevet gift så kan man ikke længere komme ud og se verden, man kan ikke gå til fest, man kan ikke noget som helst, fordi man nu skal passe en baby! Altså vi bliver gift - ikke gravide på den fastsatte dato! Jeg regner ikke med at vi skal have børn lige med det samme, for der er da ting jeg stadig gerne vil nå - som f.eks. komme ud og rejse noget mere - før de kommer... Og jeg vil gerne føle mig lidt mere klar til børn, end jeg gør nu. Men det betyder ikke, at jeg vil vente med at erklære min kærlighed til min h2b ved et giftemål... Nå ja.. Det var altså bare lige, hvad jeg kom til at tænke på. Og Undskyld, hvis det slet ikke er sådan du mener det. For jeg forstår godt, hvad du mener om det med børnene og løbe hornene af sig, og til den del er jeg skam også enig! Vi er heldigvis alle meget forskellige, jeg fortæller dig hvordan jeg ser det som mor og har ønsker for mine børn. Det er rigtigt man kan gifte sig når man har lyst og stadig løbe hornene af sig. Det jeg skriver er heller ikke en facitliste, jeg tror bare mange forældre har det sådan som jeg har det. Det er det jeg prøver at forklare, men min holdning er man skal støtte sine børn i stedet for at støde dem fra sig bare fordi man ikke er enig.
 14. Sidder her med en følelse af at være meget gammel lige nu. Min ældste bliver 16 om 2 uger. mine ønsker for alle mine 3 børn er at de først gifter sig og stifter familie efter de er blevet 25. Det ønsker jeg fordi jeg rigtig gerne vil have de får oplevet verden, bruger tiden på at få rendt hornene af sig, så når de vil giftes og stifte familie er helt klar til at de fleste weekender foregår hjemme med bleer osv og nyder tiden og ikke føler de heller ville være sammen med vennerne. Rigtig mange sidder tilbage med en følelse når de er halvgamle at de har fortrudt de ikke nåede alt det de gerne ville inden de faldt til ro. Jeg tror måske mange af jeres forældre har det på samme måde de er bare rigtig dårlige til at sige det på en god måde og unge mennesker har også rigtig svært ved at lytte til deres forældre og høre hvad der bliver sagt uden at gå i forsvar. Så ender det som regel rigtig skidt. Jeg syntes dog jeres forældre opfører sig rigtig barnligt, de burde snakke med jer om deres bekymringer og hvorfor de har den holdning de har og efterfølgende bakke jer op i jeres beslutninger. Jeg bruger meget tid på min ældste dreng og fortæller ham hvorfor jeg ikke ønsker han kommer til at gøre en pige gravid, før han har løbet hornene af sig og hvad man går glip af som ung. Jeg har også sagt til ham at jeg vil sige han er en klaphat hvis han kommer og siger jeg skal være farmor før han er færdig med sin uddannelse men at jeg så vil støtte ham i deres beslutning. Jeg ønsker nemlig ikke at skubbe mine børn væk selv om jeg ikke er enige i deres valg. Håber det giver jer lidt at tænke over og måske tager jeg helt fejl, men det er sådan jeg er som mor og tænker som en halvgammel mor. Ønsker jer det bedste bryllup alle sammen.
 15. Ikke for at lyde streng men syntes ikke du kan være det bekendt, de har gjort hvad de kunne for at glæde dig og så sidder du og øffer. Jeg syntes det lyder som at dine veninder ikke har villet lavet noget grænseoverskridende med dig men have en rigtig hyggelig pige/veninde/PA med dig. Hvis du ikke havde fået en PA var du nok også levet skuffet.