Valentinsbrud2009

Nyt medlem
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Valentinsbrud2009

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 06/10/1981

Profile Information

 • Vielses dato
  14.02.2009
 • Køn
  Kvinde
 1. Tusind tak for hjælpen!! Fandt helt sikkert noget inspiration jeg kunne bruge
 2. Hejsa alle... Min kæreste skal giftes d. 14/2-09 (på Valentinsdag) på Rådhuset. Kunne godt tænke mig at få lidt inspiration til nogle invitationer...er der nogen der kan hjælpe med det?? Både billeder af købte og hjemmelavede har interesse, for ved ikke om jeg vil købe dem eller gå i gang med at lave dem selv. Også evt. skabeloner til hjemmelavede invitationer vil have interesse. Det må gerne være nogle enkelte invitationer, da vi skal vies på rådhuset og festen skal afholdes om dagen. Så det skal ikke være nogle vilde og overpyntede invitationer. Håber I kan hjælpe, for jeg skal da snart i gang med at lave dem. På forhånd mange tak.
 3. Hej alle... Jeg skal giftes d. 14/2-09 (på Valentinsdag) på rådhuset. Er der nogen der kan hjælpe mig med ideér til hvordan mit hår evt. kan sættes op?? Jeg har sjulderlangt, lyst hår. Derudover savner jeg inspiration til en flot og enkel dagmakeup...kan nogen hjælpe mig?? Vores fest skal afholdes om dagen, derfor skal hverken hår eller makeup være noget vildt. Mange tak for hjælpen!
 4. Hejsa allesammen.... Min kæreste og jeg skal giftes d. 14/2-09 (på valentinsdag) på Rådhuset. Vi har besluttet at det kun er mig som skal have en ring, da han ikke kan lide at bære en ring og arbejder i et erhverv, som gør det svært at bære ringen til daglig! Så vil høre om der er nogen der har nogle billeder eller forslag til en anderledes, men enkel ring?? Har kigget lidt på Mette Rosgards girafringen, kender I dem?? Og hvad synes I om at bruge sådan en til vielsesring?? Tusind tak for jeres hjælp!!
 5. Hejsa...super god idé med en liste over kommende brudepar! Så jeg vil også gerne med på den! Valentinsbrud2009: Birgitte & Michael d. 14/2 (Aalborg Rådhus)
 6. Er der nogen der kan hjælpe mig med forslag og evt. billeder af en rådhusbuket?? Jeg skal giftes d. 14 februar 2009 på valentinsdag Jeg mangler derfor inspiration til en lille, flot og enkel buket! P.S.: kan bedst lide lyse farver - lyserød, lilla og dougefarver som creme og svag orange/gul. Ved dog ikke endnu hvilken farve min kjole bliver og den skal jo nok passe dertil. Håber I kan hjælpe mig! På forhånd tak
 7. Er der nogen der kan hjælpe mig med forslag og evt. billeder af en rådhusbuket?? Jeg skal giftes d. 14 februar 2009 (på valentinsdag ) på rådhuset. Jeg mangler derfor inspiration til en lille, flot og enkel buket! P.S.: kan bedst lide lyse farver - lyserød, lilla og dougefarver som creme og svag orange/gul. Ved dog ikke endnu hvilken farve min kjole bliver og den skal jo nok passe dertil. Håber I kan hjælpe mig! På forhånd tak