Jenny30

Nyt medlem
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Jenny30

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  22.08.2009
 1. Hejsa Sidder med planlægning op til begge ører....... hvornår sender I jeres bryllupsinvitationer??? Jeg sidder selv og tænker 2 måneder, men er det mon for sent, når det er hen over sommeren?
 2. Jeg er en af disse kontrol-freaks, som absolut ikke kan lide en dag, hvor jeg ikke ved, hvad der skal ske og da slet ikke ved, hvilken dag det så bliver. derfor vil jeg helst bare sige NEJ TAK - hvordan gør man det på en god måde?? Og kan man tillade sig det??? Desuden vil jeg gerne undgå konflikter i familien og ønsker ikke, at mine søstre/veninder skal bruge en pokkers masse penge. De skal jo ikke "ruineres", bare fordi jeg ønsker at blive gift. Overvejer at pakke brylluppet ind i en fødslsdag - ved de ikke, at der er bryllup, kan der ikke arrangeres polterabend....
 3. Det er bestemt ikke os, men det har jo hørt traditioner til. Min veninde havde stor fin fest og de fravalgte det - med succes!!! Mange gæster er nemlig også helst foruden:-))
 4. Hej Vi har valgt ikke at invitere børn med trods transport for gæster på tre timer og derfor en mulighed for, at de vil kombinere det med en overnatning - det er selvfølgelig ikke det samme som ferie. Men enig jeg ønsker heller ikke skrigende børn til min fest og jeg hører endda til dem, der selv har børn. Personligt synes jeg ikke, at du kan invitere den ene nevø og ikke den anden, enten eller!! Måske en barnepige, som I kender, kan være på stedet og aktivere børnene i et tilstødende lokale. så kan forældrene jo altid komme, hvis der er problemer og de kan kigge ind, vhi de har lyst. Så er de ikke med til festen og alligevel. Held og Lykke
 5. Så kom jeg også med i dette forum... Jeg sidder og drømmer om transport fra kirke til spisested med gammelt sejlskib, men er i tvivl om det er det rette. Har I prøvet det?? Succes???