happy

Medlem
 • Content count

  119
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About happy

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday 11/22/1982

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  01.08.2009
 • Type vielse
  Kirke
 1. tak for svar nogle andre der ved lidt om det?
 2. Nogle der vil hjælpe?
 3. Nej ikke rigtigt - sesamolie kan ikke duftes - ligesom den er smagsløs, så er den også duftløs - det var noget andet hvis man valgte majsolie, rapsolie eller olivenolie, de har nemlig i sig selv nogle kraftige dufte, men husk - mange gange udløses oliers dufte først når det kommer i kontakt med høj varme, hvilket det jo ikke gør, når det skal anvendes i denne sammenhæng. men er det så bare vand + 1 cm sesamolie, plastikdimsen ovenpå og så sætte vægen oveni?
 4. gud ja,det er da et godt spørgsmål?
 5. tak for tippet
 6. Kan man godt sætte vand, olie og ligge plastikdimser+væge i dagen før, så de er klar?? Og den der væge skal den igennem plastikken, eller kun lige stikkes lidt ned i? Hvis man vil ha frugtfarve i, skal det så i INDEN olien? Undskyld alle de "dumme" spørgsmål Er bare så bange for at de ikke bliver perfekte.. Knus den nervøse Zilla
 7. en dansetime en sangtime bowling muddermasker Lær at tegne en nøgen mand. (det gjorde vi ved mit, med en kunstner og en nøgenmodel foran os) ----- Kan ikke lige komme på mere lige pt.
 8. Ja overskriften siger sig selv Hvilken salmer skal i synge ?
 9. Ja jeg sal giftes om halvanden uge i en stropløs kjole og kan simpelthen ikke få mine striber væk, der hvor min undertrøjer/toppe har siddet, selvom jeg virkelig prøver at gå uden strop osv, men de er stadig tydelige. Nogle ideer til hvad jeg kan gøre?
 10. hov fandt lige ud af at manden jo selv tager det af en, så ingen problem alligevel...(er ikke så meget inde i traiditionerne hehe)
 11. Kan man indflette noget i talen med strømpebåndet? hehe det lyder nok lidt åndsvagt, men det er fordi jeg har fået lavet et strømpebånd i FC MIdtjyllands farver+logo, og vil jo meget gerne vise ham det og være sikker på han kan se det er lavet til ham. Så jeg tænkte om man i talen kunne flette noget ind og evt. Give ham strømpebåndet under talen. Men jeg er elendig til at skrive, så er der nogle der vil hjælpe mig med et par sætninger? (Tænkte på at jeg også ville ha det andet strømpebånd på, som jeg så ville beholde på) Håber nogle vil hjælpe. Alle forslag modtages med kyshånd
 12. Må jeg spørge hvor den kan købes?
 13. mange tak for din hjælp super ærgeligt den ikke ku sendes...ka ikke rigtig finde den herhjemme øv