rehhansen

Medlem
 • Content count

  1,502
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by rehhansen


 1. Du ved ikke hvornår projekt baby lykkes det kan være i morgen eller om et halvt år. Du skal ikke sige noget og i skal bare fortsætte med projekt baby.

  en arbejdsgiver skal ikke blande sig.

  Bare husk at nogen steder er der en tidsmæssig ramme for om du har ret til løn under barsel så det kan have økonomiskekonsekvenser.

  Klø I bare på og nyd dagen når det sker lige meget hvornår.

  0

 2. ifølge ovdertro må man aldrig gi knive i gave det bringer uheld. en kniv skal altid købes om så for en krone. I min familie ville man aldrig gi en kniv i gave for det ligger bare i generne ligesom det med sort tøj. men hvis i ønsker jer det er der sikkert noget der giver det i gave...

  0

 3. hej

  tusind taak for alle kommentarene.. har lige i dag fået billederne fra hende der fulgte mig om morgenen og skal bare lige sortere i dem så skal jeg nok gå i gang med den rigtige beretning. og den officielle fotograf har meldt at billederne komme i starten af næste uge så det bliver sååå fedt at se dem håber sa... de er gode.

  men skal nok se at komme videre skal bare lige se dem igennem først.....

  0

 4. hos os er det altid brudens mor der sørge for risposer og sørger for der er til alle i kirken så det har jeg ikke lavet. da jeg jo er en zilla havde jeg dog ønske til udseende....

  men kender heller ingen der har sørget for det selv...

  0