Rikke L

Medlem
 • Content count

  428
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Rikke L

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday 08/01/1980

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  05.06.2010
 • Type vielse
  Vielse i naturen.

Recent Profile Visitors

1,014 profile views
 1. Nå sengen kalder. Forsættelse følger.
 2. Min brudepige og mig. Jesper og hans forlover.
 3. Jesper og hans forælder. Fældes billede med forælder og Andreas der lige ville lave sjov. Uden fjolle Andreas
 4. Mellen hovederetten og deserten fik vi taget lidt familie billeder. Jesper, Andreas og mig. Mine smukke søstre og mig. Min mor, far og mig.
 5. Vi kom op på stolen. Mange gange og under boret, men har kun billeder af på stolene. Så blev det min svigerfars tur. Har heller ikke hans tale men lige som min far fortalte, hvor meget han og min svigermor holder af os og vores børn at, de sætter pris på at vi bruger meget af vores tid sammen med dem. Her gemmer jeg mig, fordi min svigerfar fortæller historie om hvordan de mødte mig første gang. Godt våd aften/ nat. puha den var slem.
 6. Vores fantatiske toastmaster. Han var så go, både til at få det hele til at flyde og til at få alle ind igen efter ryge pauser. Så gik Jesper på toilettet. Det er ikke fordi jeg ikke vil kysse af denne mand. Det er min frisør. Han sagde jeg skulle sidde stille så han ikke fik tværede min make up ud som de andre gjorte. Elsker den mand for at tænke sådan. Store sønnen skulle da også mysse mor. Vores utrolig dejlige ven John. Det var altså et kindkys.
 7. Den første taler var min far. Har ikke hans tale på papir, men han talte om hvor glad han og min mor var over at jeg for 5 år siden besluttede mig for at min ven ikke kun skulle være min ven. At jeg er en vidunderlig mor, at de var så taknemlig over, at vi havde lyst til, at bruge vores tid sammen med dem. Min far er en meget blød mand flere gange under hans tale måtte han holde pause fordi stemmen knak. Men min far er en mand der altid fortæller dem han elsker, hvordan han føler og vores bryllupsdag var ingen undtagelse.
 8. " Vild dyret vi fik til middag. Og om bord i maden vi gik. Menuen var: Tolilias ruller med flødeost, babyspinat, parmaskinke og peberrod. Buffe- Helstegt pattegris med tilbehør. Bryllupskage.
 9. Så var det næsten slut og vi var tilbage ved limoen igen. Min smukke buket som min mor bandt til mig. Lige som jeg havde ønskede mig, så smuk. Så ankom vi til feststedet. Mig og min smukke buket igen. Jesper får en krammer af hans mor.
 10. Jeg har det på samme måde med din kjole. En mor i min inst. der fortalte at hun hver år på deres bryllupsdag låser sig inde i deres soveværelse og hopper i hendes kjole. Har bestemt mig for at den ide snupper jeg. Hver år den 5.6 vil jeg hoppe i min kjole og snurre lidt rundt.
 11. Nå nu kalder sengen. Meget mere i morgen.
 12. Så syntes min drengerøv lige at der manglede en bestemt slags billeder for ellers ville det ikke være billeder af ham, så lige pludselig stod min mand sådan her. Så skulle vores fotograf skifte camera men var hurtig nok til at fange disse billeder.
 13. Nå vi ankom til Asserbo slotsruin hvor vi skulle have taget billeder. Her er det vores søde chaffør der hjælper mig ud. Vores ringe
 14. Så sad vi der og ventede på at skulle afsted. Vi blev viet i mit barndoms hjem og mine forælder havde været rundt med sedler til alle at vi nok ville fylde lidt med biler den dag. Men da vi holdte der og ventede kørte der en bil op bag os og begyndte at dytte af os. som om vi kun holdet der for at genere ham. Det er en nem vej. Han kunne have bakkede tilbage og kørt uden om og der efter kommet ind til dem han skulle besøge. Nå men vores venner og familie blev lidt sure over at han blev ved med at dytte af "deres" brudepar. Da vi køre, køre han også og de ser at hans vindu er rullet ned, ja hvad gør man så, man tager de resterende ris og riser manden.