karinabm

Medlem
 • Content count

  142
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About karinabm

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday 10/16/1983

Profile Information

 • Vielses dato
  23.07.2011
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Ribe
 1. Vi har booket en trio der spiller fra 18-01, det skal de have 12.500 kr for. Vi vil dog gerne have at de spiller til kl 02, så det betaler vi ekstra for. Jeg har aldrig overvejet en DJ, da det ikke er noget vi har tradition for i vores familie.
 2. Hvor er du bare smuk Mette. Stort tillykke med brylluppet jeg glæder mig til at læse din beretning....
 3. Vi har lejet et værelse på et sted der hedder Bjerrumgaard. Det er et rigtig hyggelig sted. Det bliver rigtig dejligt, at vågne op som nygifte der.
 4. Hold da op I har været flittige og kreative. Det er virkelig nogle flotte ting I har fået lavet. herfra. Jeg krydser alt hvad jeg har, for at I får godt vejr på lørdag. :17: Glæder mig til at se billeder af det nygifte par.
 5. Hvor er kjolen bare smuk, det samme er bruden. Stort tillyke med brylluppet.
 6. Hvad gav du for disse kjoler? Jeg mener, at jeg gav omkring 700 kr. for tre brudepigekjoler inkl. told, så det er bare super billigt. Jeg syntes faktisk at kvaliteten er god, taget prisen i betragtning.
 7. Kun 20 dage tilbage...... F... jeg er godt nok ved at være nervøs. Ikke at jeg er ved at trække i land, men jeg syntes bare det hele kommer helt vildt tæt på, og det hele bliver så virkelig. Lige p.t. tænker min hjerne kun på bryllup,og jeg syntes godt nok at det fylder meget, måske næsten lidt for meget. Er jeg den eneste der har det sådan???
 8. Vi har inviteret 105 gæster. Min H2B har en meget stor familie, samtidig med at vi har valgt at invitere mange gæster med.
 9. Tillykke med kjolen, hvor er det bare en fin kjole du har valgt. Jeg vil da også lige smide min stemme, som også går til det funky slør. Syntes faktisk at det passer meget bedre til kjolen, end det lidt mere romatiske.
 10. Hold da helt op, hvor er du bare smuk. Glæder mig til at læse resten
 11. Så er jeg blevet poltet. Hvor var det bare en fantastisk dag. Jeg blev taget på sengen kl 8.15, med morgenhår og det hele, jeg lå og så Disney sjov sammen med min datter. Jeg hørte at der kom nogle biler dyttende ned af vores vej, så jeg skynte mig lige at komme op og få nogle bukser på, inden der væltede en flok på 10 piger ind. Min datter blev sendt afsted med sin bedstemor, og jeg åbnede den første øl. Vi blev delt op i hold, så skulle vi alle klædes ud med, briller, skæg, diadem osv. Folk gik virkelig op i det. Vi kørte til Esbjerg legeland, hvor vi startede med brunch, efterfølgende skulle vi konkurere i sumo-brydning, rodeotyr og gladiator. Folk kæmpede virkelig om hvert et point. Vi tog til en nærliggende park, hvor vi fik lidt mere og drikke inden vi skulle videre til næste udfordring. Min søster skænkede lige et shot til alle, hun mente nemlig at det var en udfordring for alle. Ganske rigtig, vi skulle lære at danse en sensuel dans, det var bare hyle morsomt. Virkelig en god underviser. Da vi var færdige, kørte vi tilbage til Ribe, hvor vi stillede bilerne, så kunne alle der ville, være med til at drikke. Vi sætte os ned til en å, hvor vi spiste nogle sandwich, spillede ølbowling, og virkelig hyggede os. Jeg troede at det var ved at være slut, men nej. Vi tog op i en lejlighed, hvor vi skulle indspille to sang. Først Celine Dion, som jeg elsker, men det er lidt svært at synge, efterfølgende skulle jeg synge AC-DC som min H2b bare elsker. Pigerne var med som kor. Da vi var færdige tog vi ned på en restaurent for at spise aftensmad, det var bare rigtig mums. Efter maden havde i bokket 1 sal, på et lokalt diskotek. Her skulle vi lære at danse en madonna dans( en af mine veninder er bare super god til at danse, så hun var lærer). Hyle morsomt. Vi sluttede det officielle program af, med at stå i en rundkreds, og sang You got a friend med Carole King. Det var virkelig en fed oplevelse, jeg måtte også lige fælde en tårer, for det var faktisk rigtig smukt. Jeg var hjemme i min seng kl 02, meget beruset, efter en virkelig dejlig dag, omgivet af nogle rigtig gode veninder Jeg er virkelig blevet rørt over, at der er nogen der har lyst til at arragere sådan en dejlig dag for mig. Jeg har bare jordens bedste veninder og søskende
 12. Min svigermor har lovet at sørge for at den bliver dampet, så den bliver leveret på dagen.
 13. Jeg vil også sige at de skulle have 100 kr. i timen. Det er hårdt arbejde at være servering, så syntes også at de skal have en ordenlig betaling for det.
 14. Stort tillykke med brylluppet. Du er en meget smuk brud. Hvor er dine børn da bare rigtig søde og fine.
 15. Ihh hvor spændene, glæder mig til at læse mere.