Maria25

Medlem
 • Content count

  384
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Maria25 last won the day on June 17 2013

Maria25 had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

About Maria25

 • Rank
  Hjælp - jeg er ved at blive en Bridezilla
 • Birthday 12/21/1983

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  24.07.2010
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Nordsjælland
 1. Kjoleskrædder Line Nykjær 28748828 ( Haslev) Super dygtig :-)
 2. Jeg købte mine brudepige kjoler inde hos mini Moda på Nørregade. Jeg synes hun havde et rigtig stort udvalg, og så er de ikke særlig dyre. Jeg var meget tilfreds 😊😊😊
 3. Det kan jeg ikke huske, hun har vist nok forskellige "pakker" :-) Hun kan både hår, make-up og negle :-) Jeg ved at hun er super dygtigt, hun har undervist i over 10 år og har lært mig alt hvad jeg kan 😊
 4. Jeg kan anbefale dig at kontakte Annamiah silke, hun holder til i Køge og kører også ud. Tlf. 60242245 eller mail. As@annamiahsilke.dk Hun er super dygtig! :-)
 5. Jeg har været make-up artist, hvor de var fotografer. 😊 Ja jeg ærger mig meget når jeg sidder og ser på vores bryllupsbilleder, de kan jo ikke rigtig tages om..
 6. Hej Millamus, Jeg kan kun anbefale Martin og Louise. 1. De er super dygtige, og deres billeder er altid helt fantastiske. 2. De er begge rigtig gode til at få en til at slappe af, og være trygge i deres selskab. Hvilket jeg selv synes er rigtig vigtigt, for hvis du ikke er tryg og afslappet, bliver billederne også derefter. 3. Det er godt at have 2 fotografer, på denne måde bliver der fanget flere øjeblikke end ved en fotograf. Jeg kan komme med mange flere begrundelser, men jeg synes at du/I skal booke et møde med dem. Så kan du/I selv danne jeres eget indtryk. Det kan godt være at de er dyre, men de er det også værd. Plus at det også er 2 fotografer! Jeg ville ønske at jeg havde været mere kritisk med valg af bryllupsfotograf, der gik jeg mere efter prisen og antal af billeder. Jo vi gik næsten 2.000 billeder, meeeeeen kvaliteten var altså ikke særlig god! Billederne var sløret og rystet, der var en røvfuld af de samme billeder, og så var de ikke rigtig blevet redigeret andet and vi fik i farve og sort/hvid. Hvis jeg kunne spole tiden tilbage, så havde jeg valgt Martin og Louise som vores bryllupsfotografer.
 7. Du ser da helt fantastisk og bedårende ud!!!! Kjolen er helt perfekt til dig, ingen flodheste her 😊
 8. Jeg synes at du skal tage det på som du har lyst til :-) Jeg synes personligt at det er noget pjat at men ikke kan have hvid kjole på, fordi det er 2 gang.. Det er en ny mand, ny start, nyt ægteskab.. Min mand har også været gift tidligere, og jeg ville nok være blevet pænt tøse fornærmet hvis han ikke ville gøre lige så meget ud af det, som første gang. Tværdigmod gik vi all-in, og fik et storslået, eventyrligt og fantastisk bryllup... Men det er selvfølgelig også bare min mening :-)
 9. Line Nykjær, Haslev :-)
 10. Det har jeg aldrig hørt om! Du skal selvfølgelig sørge for at bruge en lak af god kvalitet f.eks. CND Vinylux, ikke røre huden og følge produktets anvisning. For st jeg ikke siger noget forkert, så undersøger jeg det lige og vender tilbage :-)
 11. Jeps :-) det er i hvert fald det som alle de kendte bruger :-)
 12. Jeg er ikke kosmetolog, men make-up artist og Master nail tech. Hvad mener du med om det kan trænge i gennem? Hvis vi snakker f.eks formaldehyd ( som heldigvis ikke er i så mange lakker længere) så kan det give meget stærke allergiske reaktioner, selvom det kommes på neglen som består af døde keratinceller. Hvad er det du skal bruge eller er i tvivl om? Så skal jeg nok se om jeg kan hjælpe dig :-)
 13. Hvorfor skal man holde sig fra at lakere sine negle..? Når du lakerer negle bliver de lukket helt inde og kan ikke ånde. Desuden er neglelak for det meste ren kemi, så det kan man jo sige sig selv ikke er sundt. Man kan jo stadig lakere negle, jeg gør det selv en del, men det er ikke godt hverken for neglene eller dig. Den med kemi er jeg helt med på, men jeg mener, at det er i virkeligheden er allerværst for neglen er, når du skal fjerne lakken. Altså den acetone der er i neglelakfjerneren. Det er det der udtørrer neglen og gør den skør. Og så lige til sidst: Neglen er DØD, det er DØDE celler og keratin der udgør neglen. Derfor gør det absolut INTET at neglen ikke kan ånde. Bare lige rent biologisk. Det samme gør sig i øvrigt gældende for hår (her skal man dog passe på at hovedbunden, som jo er meget levende, kan ånde..[/quot Tak! Du skrev lige præcis det jeg skulle til! :-) Jeg vil super gerne se hvor "lungerne" sidder på neglen så den kan ånde, især når den består at døde kreatin celler..
 14. Puha sikke en hård omgang, du har været og er igennem. Sender dig de bedste tanker herfra 😊 Ang. Fotograf så synes jeg du skal prøve at se på Martin og Louise photograpy, jeg synes de tager fantastiske billeder, og samtidig så er de simpelthen så søde.