Louise.Eriksen

Medlem
 • Content count

  570
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Louise.Eriksen

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday 04/29/1979

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  18.09.2010
 • Type vielse
  Kirkelig vielse
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Aalborg

Recent Profile Visitors

2,272 profile views
 1. LÆSØ!! Det er en fantastisk dejlig lille ø, som forsøger at leve af at lave oplevelsesøkonomi for turister (også danske) Vi skal på gourmetophold på Hotel Strandgaarden, og have wellnessbehandlinger på Læsø Kur og Helse :)
 2. Taaaak ven - vi glæder os helt vildt til på søndag ;)
 3. Tusind tak - det er jo lidt omstændigt at få dem farvet osv., men nu hvor jeg sidder med dem på fødderne, så er det bare det hele værd! ;)
 4. Tak tak - Jeg har købt sløret her: http://www.etsy.com/shop/MARISOLAPARICIO for 350 dollars - og har fået den bedste betjening!
 5. For dælen altså - da jeg kom hjem i dag, lå der en pakke fra Taastrup Sko, som farvet mine sko så de passer til min taske - og det er bare blevet SÅ godt! Samtidig kom pakkeposten med mit slør :iloveyou: Jeg må alltså indrømme, at jeg stod med det på midt i stuen, og måtte lige knibe en enkelt tåre, fordi det bare er SÅ fint ;) Først sko og taske. Tasken ser noget mørkere ud på billedet, men irl matcher det bare så godt: Og dernæst det fantastiske slør, jeg har bestilt hjem fra Etsy. Det kostede ca. 1200 mindre, end det slør jeg fandt hos Nicolai (som var det der kom tættest på, det jeg ønskede..) Sløret på billedet er "Chapel lenght", som er små 2 m. langt, det jeg har købt er "cathedral lenght" og er små 3 m. Det er virkelig virkelig flot, og i en lækker kvalitet. Blondekanten er lavvet af franske Alencon-blonder, og efter at have været i 7 forskellige butikker i København på jagt efter det perfekte slør til en overkommelig pris, må jeg sige, at dette fuldt ud matcher den gode kvalitet, jeg har fundet - f.eks. hos Nicolai, og i mange tilfælde slår slør af knap så god kvalitet. Jeg var altså nødt til lige at dele det med jer, når man nu ikke kan vise det til gemalen ;) :denmarkflag:
 6. Rigtig god ferie til jer begge
 7. Super dejligt med de gode råd - tak Britta
 8. Kære piger, Jeg ved, at der er en del af jer, der har syet forskellige ting sammen i papir (altså på maskine), og jeg har nogle meget lavpraktiske spørgsmål, som jeg håber, i kan svare på: - Hæfter i tråden? Og i så fald hvordan, det er vel lige lovlig hårdt ved papiret og køre flere gange hen over det? - Hvis ikke i hæfter tråden fra start, hvordan starter man så? Og slutter? - Skal man bruge en bestemt nål? Hmm.. andet kan jeg ikke lige komme på. Jeg skal bare hæfte 1 stk alm. papir til 1 stk karton, men det skal gerne være fra top til bund, og jeg er ikke vild med snor-metoden ;) Gode råd søges Ha' en dejlig søndag
 9. LOl - Helt enig Hvis det er plat - så har jeg en ekstremt plat humor
 10. Jeg kan godt forstå, at du glæder dig til at prøve fantastiske kjoler Hvis jeg må komme med min varmeste anbefaling, er Lucca Bride i Sindal også et besøg værd. Anne Lise som har butikken, designer selv alle modellerne, og hun kan altså stå og designe en kjole om, mens du har den på, så den bliver lige præcis dig! Det er fantastisk, og så er de bare SÅ søde.. Så hvis du vil mere end 1 sted, er det virkelig en tur værd.
 11. Tillykke Håber vejret bliver bedre op af dagen, så du kan fejre din fødselsdag i solskin
 12. Vi bruger også æskerne som bordkort, og har puttet følgende i: - hjerteformet chokolade - små chokolade dragéer - Små hjerteformede mintpastiller - Mintchokolade med monogram - Et hjerte man kan sætte i en nøglering - En tørret rose fra gemalens frieri i april sidste år ;)
 13. Jeg er 31, gemalen 33 når vi bliver gift om 2 måneder. Og vi har været kærester siden vi var hhv. 17 og 19. Vi er blevet voksne sammen, og jeg synes, at vi har gjort alting i det helt rette tempo (for os..)
 14. Ja, det er altså bare det mest fantastiske sted i har valgt jer. Og golfparken er super smuk på denne tid af året
 15. Stort tillykke med milepælen