john & tania

Medlem
 • Content count

  415
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About john & tania

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday 03/29/1983

Profile Information

 • Vielses dato
  24.04.2010
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  4600 Køge
 1. Jeg kender godt det med at vente og vente.. Vi vil så gerne sende takke kort ud, men har ikke fået dem endnu. I går skrev jeg til vores fotograf og han har skrevet " jeg kontakter jer snarest for aflevering"... Problemet er at vi i weekendes skal hjem til svigermor og til min mormor, og de skal have nogle af billederne som gaver... hmmm.. men det må vente..
 2. Ja, jeg er også gald for at han er sådan af natur at han kan snakke med alle. Selvom at vores ferie startede skidt, vil jeg igen underdtrege at den alt i alt var fantastisk, netop pga. formålet, men også fordi vi fik set så meget af famillien. Det var virkelig dejligt.
 3. Sikke nogel fine ting du har fået købt, og hvor du bare rykker med planlægningen.. Det er virkelig tarveligt af din veninde, det kan hun ikke være bekendt. kæmpe knuzer her fra også. Desværrer kan man ikke altid bestemme hvad der er vigtigst for ens veninder.
 4. PA

  ja det er lidt svært, men jeg lavede en liste til min brudepige, hvor jeg skrev på hvem jeg godt kunne tænke mig var med. Jeg synes det er lidt en vurdering af hvor godt et forhold man har til personerne..
 5. Så har manden leget lidt og på vores hjemme side kan man se flere billeder fra vores store dag. Det skal lige siges at det er mange billleder taget af mange, så der er ikke kun af os. En anden ting, de små billeder står der error på, men de store billeder skulle virke. Men manden roder lidt vidre med det. http://toastfisk.dk Her man man se nogle af de billeder fotografen har taget.. http://maribo.photocare.dk/index.php?page=...lery&id=147
 6. Hvor er jeg glad for at du kunne lide min føde by :0) .. Hotellets forventninger kan jeg godt snakke med om. Håber bare ikke at jeres var lige så dårligt som vores ( læs evt i min tråd) hmmm.. ja jeres blomsterhandler prøvede jo hvad hun kunne, men mener at i bør få et ned slag i prisen. Det er det mindste hun kan gøre nu.
 7. Hvor ser i bare glade ud... og smukke begge 2!!! hvis jeg ikke fik sagt det før.. Tillykke med Brylluppert.. Hvordan har jeres tur til Rom været? Fortæl fortæl.. Kunne du lide min fødeby??
 8. I fredags kom vi hjem fra vores bryllupsrejse til rom. Vi havde mine forældre med da det samtidigt var en rejse ned til min fættes bryllup.. Vi havde en fantastisk tur, også selvom den startede VIRKELIG DÅRLIGT!!!! Hjemmefra havde vi booked et B&B godt placeret i rom. for vi tænke herre gud vi skal kun sove der og gøre os i stand til bryllup. Men jeg siger jer.. de var det mest ulækre og uhumske værelser jeg har set i hele mit 27 årige lange liv.. og var ihvertfald ikke henholdsvis 100 og 75 euro per nat værd. Derfor blev vi enige om at finde noget andet. Det gjorde vi så, takket været min fars charmenere væsen.. Vi gik nemlig i det område hvor han er vokset op ( ja han her født i Rom) og da han ikke kunne finde noget, spurgte han en mand om han var kendt i området. Det var han og han skafftede mig og min mand en dejlig lejlighed, og mine forældre et værelse på et B&B. Vi fik det for 100 euro pr, nat ink. morgenmad på den lokale bar og mine forældre slap med 85 euro pr. nat uden morgenmad. Det redet hele vores ferie og bryllupsrejse.. Udover at være til bryllup og besøge familie, var J og jeg ude og nyde hinanden og Rom, og følte også at vo faktisk var på bryllupsrejse. Det bryllup vi så var til var en del anderledes end et traditional Dansk bryllup. Der var ingen taler, ingen sange, ingen visen strømpebånd eller boksershots, og ingen brudevals. Men der var tilgængel en masse god mad og hygge med min italienske familie. Så alt i alt var det en rigtig god fest.. Er i interessert i at se brudeparet?? og her er et billede af de unge nygifte par.
 9. kan kun sige hvad jeg allerede har sagt.. Hvor er du bare smuk.. Kan i nu have en rigtig god tur til egypten.. :0)
 10. Hos vores fotograf kunne vi låne digitalkamerare af god kalitet. Det gjorde vi, og det er blevet rigtigt godt. Vi havde også engangs kamararer, og ja nogle af de billeder er ikke blevet så gode..
 11. Holda op.. og sikke noget... Jeg er da glad for at vi ikke havde nogle problemer, selvom vi blev gift i et helt andet sogn et det vi ret faktisk høre til. vi havde så også tilhørsforholdet.. men alligevel..
 12. jeg har lige været til bryllup, hvor bruden havde en fin kort hvid kjole på. Jeg selv havde taget en hvid og stort kjole på. Men for at være sikke på at jeg måtte det havde jeg snakket med bruden. Derfor vil mit bedste råd til dig være at snakke med selve bruden. Det er i sidste ende hende der bestemmer. Et andet eksempel er for nogle år siden, hvor vi skulle til bryllup hos en af mine rigtige gode veninder, og hun "pålage" mig at tage min gallakjole på. Jeg var virklig bange for at jeg ville overskykke hende, men hun var selv meget meget smuk. Men jeg kan ikke se noget problem i at du tager en guld farvet kjole på. Accecorierne ville jeg måske tænke mere over.. og evt få noget med noget mere farve på...
 13. Hvor ser i bare godt ud.. glæder mig til at se flere billeder og læse om jeres fantastiske dag..
 14. Tillykke med jeres bryllup i går.. Håber at alt gik som det skulle..
 15. Tillykke.. håber virkelig at du må få en rigtig god dag