john & tania

Medlem
 • Content count

  415
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About john & tania

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday 03/29/1983

Profile Information

 • Vielses dato
  24.04.2010
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  4600 Køge
 1. PA

  ja det er lidt svært, men jeg lavede en liste til min brudepige, hvor jeg skrev på hvem jeg godt kunne tænke mig var med. Jeg synes det er lidt en vurdering af hvor godt et forhold man har til personerne..
 2. Hos vores fotograf kunne vi låne digitalkamerare af god kalitet. Det gjorde vi, og det er blevet rigtigt godt. Vi havde også engangs kamararer, og ja nogle af de billeder er ikke blevet så gode..
 3. Holda op.. og sikke noget... Jeg er da glad for at vi ikke havde nogle problemer, selvom vi blev gift i et helt andet sogn et det vi ret faktisk høre til. vi havde så også tilhørsforholdet.. men alligevel..
 4. jeg har lige været til bryllup, hvor bruden havde en fin kort hvid kjole på. Jeg selv havde taget en hvid og stort kjole på. Men for at være sikke på at jeg måtte det havde jeg snakket med bruden. Derfor vil mit bedste råd til dig være at snakke med selve bruden. Det er i sidste ende hende der bestemmer. Et andet eksempel er for nogle år siden, hvor vi skulle til bryllup hos en af mine rigtige gode veninder, og hun "pålage" mig at tage min gallakjole på. Jeg var virklig bange for at jeg ville overskykke hende, men hun var selv meget meget smuk. Men jeg kan ikke se noget problem i at du tager en guld farvet kjole på. Accecorierne ville jeg måske tænke mere over.. og evt få noget med noget mere farve på...
 5. Tillykke med den store dag alle sammen.. Man siger at hvis det regner på bruden bliver hun rig.. så lad os håbe det
 6. Jeg viste også mit strømpebånd, og blev ikke bedt om at kaste det. Det ske meget stille og roligt, og jeg vidste at det ville komme. Det samme skete med mandens bokser shos. Jeg kan godt se dialmerne. Dog vil jeg sige at men kan gøre det på mange måder. Jeg stillede mig op op stolen, jeg luftede selv min kjole op og vidste mit strømpebånd..
 7. Hvor ser i bare lykkelige ud.. Det ser ud til at i havde en lige så god dag som John og jeg..
 8. Et billede af mig samba dansende.. Det skal lige siges at kystumet godt kunne have været et nummer større..
 9. Hos os var det min gom, min far og forloveren. Vi havde købet en ekstra, så min mands var fin hele dagen, men da den holde rigtig god, fik min lillebror den på..
 10. Jeg har også fået taget og har i dag fået "printet" billederne dem får han i en pose så kan han selv bestemme om de skal være i album eller som kollage.. Jeg har vidst dem til mine forældre og de synes også at de er super flotte. De er hverken ponografiske eller noget andet. De er flotte, og jeg glæder mig til søndag morgen/formiddag hvor han skal have dem...
 11. ej ja, det ville da være super ærgeligt hvis i ikke kan komme afsted.. Vi skal have gæster med fra Italien, håber virkelig at den er væk så de kan komme med flyveren på fredag..
 12. min mor og mormor pynter kirken for os.. og blomsterne er bestilt samme sted som min brudebuket.. Det har J sørget for..
 13. Hmmm... jeg ville nok også skrive barnet navn sammen med forældrens. Så kan forældrene selv bestemme om de vil tage barnet med. Jeg ville ikke skrive andet, for det kan i visse tilfælde blive opfattet som om at man i sidste ende ikke vil have børn med. Hvis du forstår hvad jeg mener
 14. ja, vi havde lidt samme problem og endte med: "Dresscode: Damer i kjole eller nederdel, og herre i jakke sæt eller kjole og hvidt.." så er der rimelige frie rammer synes jeg..
 15. Helt klart kirke..