idamarie

Medlem
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About idamarie

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 08/19/1985

Profile Information

 • Vielses dato
  14.05.2010
 • Type vielse
  kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  2990
 1. Takker for hjælpen.
 2. Jeg synes godt nok jeg er stresset. Egentligt ikke fordi jeg har noget jeg burde stresse over, bare fordi det er lige om lidt og jeg er bange for at dagen ikke bliver som jeg håber.... Er jeg den eneste der er helt vildt stresset og har svært ved at finde glæden frem. Lige nu glæder jeg mig bare til at vågne op med min MAND og komme tilbage til den fantastiske hverdag vi havde inden bryllupsforberedelserne.
 3. Jeg kunne virkelig godt tænke mig en stregtegning af Nivå kirke. Nogen der kan hjælpe. Krammer
 4. Jeg har også overvejet begge dele, men er nået frem til at eftersom vi begge er rygere, vil jeg gerne kunne nyde mine smøger når middagen er overstået. Så rygning er udendørs indtil desserten er spist. Måske er der nogen der vil syntes det er generende, men er nået frem til at det for mig og min kæreste er den bedste løsning.
 5. Jeg stod i samme problem. Syntes det er så mange penge at bruge. Jeg snakkede med min veninde om det og hun foreslog af hun gerne ville binde den (det skal lige siges at hun har arbejdet i blomsterbutik i nogle år) Samtidig kom vi frem til den fantastiske ide, at vi skrev i indbydelsen at gæsterne skulle medbringe en rose til kirken en halv time inden vielsen. Så samtidig med at jeg ikke skal betale noget til den, vil den minde mig om alle mine gæster.
 6. Jeg vil meget gerne hoppe med på vognen, selvom jeg skal giftes den 14 Maj. Jeg glæder mig simpelthen så det står ud af ørene, men samtidig er jeg stresset og nervøs. Kan slet ikke forstå at det er lige om lidt.... Tiden er fløjet afsted.
 7. Ida og Daniel, den 14 Maj 2010, Nivå kirke, klokken 14
 8. Jeg kommer fra Nivå og skal holde mit bryllup på noget der hedder bredegård i humlebæk/kvistgård. (ligger overfor Simons golf) Du kan gå ind på hjemmesiden www.bredegaard.dk der er ikke meget at se på siden, men du kan jo ringe til dem hvis du vil se det. De er rigtig søde, tror man være max. 100 derude. Håber jeg kan hjælpe.
 9. Er det billigere at købe dem hjemmefra end i døren???