MH2730

Medlem
 • Content count

  1,025
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

MH2730 last won the day on June 11 2011

MH2730 had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

About MH2730

 • Rank
  SUPER AKTIVT ÆRES MEDLEM
 • Birthday

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  18.06.2011
 • Type vielse
  Kirke
 1. Fede fraklip! Godt vi også fik dem med
 2. Sikke mange dejlige billeder Mette. Meget stemningsfyldte, og meget våde! Det slap vi jo heldigvis for. Men synes da også at billederne fra sporvejsmuseet er super fede alligevel
 3. Ahhh Camilla... har ellers pauseret den lidt herinde fra, men fedt at "komme tilbage" og læse din über skønne beretning. Alt er lige som jeg havde forestillet mig :cheerleader3: Varmt, kærligt, smukt og ITALIENSK. Love it :loveboard: Mange gange tillykke igen
 4. Yeah... har også glædet mig til din beretning Og nu må jeg da vidst også snart få startet på min... Kan godt forstå at du flippede ud på renserimanden
 5. Jeg er fan!!!! Jeg glæder mig til meget meget mere, ihhh...
 6. Sindsygt hår! Vildt at du kunne få det så stort uden valk Rigtig mange gange tillykke, dejligt at høre at I havde en fantastisk dag. Har det lidt som Charite, men nu mest fordi jeg gerne vil vente til jeg har ALLE billeder, og især dem fra fotografen Hvornår får I jeres billeder? Du så super ud(hvad jeg har set), rigtig flot makeup!
 7. Tillykke!!! Og ja, det er bare en fed dag. Vil se flere billeder
 8. Jeg er vildt tilfreds med mine fra Embrace your skin inde ved Nybrogade(Kbh K). Jeg fik først det der bare er en opfyldning på, for at se hvordan jeg kunne tåle limen og om det var mig, det kostede 585(det er en måned siden), og så fik jeg en fuld påsætning til 995kr til selve brylluppet. Alle pengene værd. Kan godt forstå at folk kan blive afhængig. De sætter hver enkelt på, et hår af gangen, og har to forskellige typer lim. Jeg fik sensitiv lim, som holder lidt dårligere end den normale. Det fede er, at jeg ikke behøver mascara det næste stykke tid. Prisen er forståelig og egentlig rimelig fair synes jeg.
 9. Jeg bor lige i nærheden af Tvernø(den ligger på engløbet), og har kun hørt godt om den, selvom den ser lidt gammeldags ud.
 10. Arrrrrrrrrrj bare kald mig langsom, har først opdaget din beretning nu(har dog haft et par nattevagter, dårlig undskyldning, hi hi). Men men men, hvor er det bare fedt at læse!!!! Og sikke mange fine billeder Er især vild med dem hvor I sidder på broen Hjertlig tillykke!
 11. Jeg synes det bånd er fantastisk, og prøvede kun kjoler med. Det er bare med til at holde super flot på kjolen. Min er fra Pronovias. Måske nogle lidt lettere kjoler og visse bindebåndskjoler kan leve uden, men det er fantastisk i knappede kjoler og tunge(pga. stoffet) kjoler. Kan desværre ikke finde et billede, for aner ikke hvad man kalder det...
 12. Min veninde blev gift i august og havde en buket af pæoner. Den var dog selvbunden, da det var uden for sæson og blomsterhandlerne tog dyre penge for at hente dem hjem. Hun købte dem så bare ved et af de billige steder i Kbh(BB blomster el. lign).
 13. 2-3uger MAX!!! Så er ens ønsker "friske" i erindringen og blomsterhandleren ved nogenlunde hvilke blomster hun kan forvente i sæson på dagen(og kan evt. bestille andre hjem).
 14. Mellem knæet og midt på låret... giver det mening?
 15. Orv ja der er godt nok stor forskel. Tja... synes faktisk at det er det mindste lilly kan gøre, men da de ikke har pligt til det, kan man selvfølgelig godt kalde det god service. Øv. Hvordan var kvaliteten ellers på kjolen?