MH2730

Medlem
 • Content count

  1,025
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by MH2730

 1. Fede fraklip! Godt vi også fik dem med
 2. Sikke mange dejlige billeder Mette. Meget stemningsfyldte, og meget våde! Det slap vi jo heldigvis for. Men synes da også at billederne fra sporvejsmuseet er super fede alligevel
 3. Vi har de mest fantastiske fotografer til at fange dagens øjeblikke. De er der fra kirken til brudevalsen, og det er vi godt tilfredse med. Vi har dog nu muligheden for at få filmet hele dagen også... og til en pris, som godt kan klemmes ind i vores budget. På den ene side, ville jeg elske at have levende billeder, især af taler osv. Men som en klog mand sagde til os, er der noget helt specielt over at taler bliver holdt én gang. Man lytter intensivt efter og husker moralen i talen og hele stemningen omrkring talen. Ved at få det filmet, kan man ud over at nyde at høre det igen(måske det man har glemt) også komme til at opdage forskellige små fejl, man ellers lykkeligt ville have glemt. Så jeg ved snart ikke... den måde still billeder fanger øjeblikket er så fantastisk, men levende billeder af folk man elsker er jo heller ikke dumt. Hvis I havde råd, ville I så sige ja tak, eller bare spare pengene når nu I havde dygtige fotografer med???
 4. Ahhh Camilla... har ellers pauseret den lidt herinde fra, men fedt at "komme tilbage" og læse din über skønne beretning. Alt er lige som jeg havde forestillet mig :cheerleader3: Varmt, kærligt, smukt og ITALIENSK. Love it :loveboard: Mange gange tillykke igen
 5. Yeah... har også glædet mig til din beretning Og nu må jeg da vidst også snart få startet på min... Kan godt forstå at du flippede ud på renserimanden
 6. Jeg er fan!!!! Jeg glæder mig til meget meget mere, ihhh...
 7. Sindsygt hår! Vildt at du kunne få det så stort uden valk Rigtig mange gange tillykke, dejligt at høre at I havde en fantastisk dag. Har det lidt som Charite, men nu mest fordi jeg gerne vil vente til jeg har ALLE billeder, og især dem fra fotografen Hvornår får I jeres billeder? Du så super ud(hvad jeg har set), rigtig flot makeup!
 8. Tillykke!!! Og ja, det er bare en fed dag. Vil se flere billeder
 9. Jeg er vildt tilfreds med mine fra Embrace your skin inde ved Nybrogade(Kbh K). Jeg fik først det der bare er en opfyldning på, for at se hvordan jeg kunne tåle limen og om det var mig, det kostede 585(det er en måned siden), og så fik jeg en fuld påsætning til 995kr til selve brylluppet. Alle pengene værd. Kan godt forstå at folk kan blive afhængig. De sætter hver enkelt på, et hår af gangen, og har to forskellige typer lim. Jeg fik sensitiv lim, som holder lidt dårligere end den normale. Det fede er, at jeg ikke behøver mascara det næste stykke tid. Prisen er forståelig og egentlig rimelig fair synes jeg.
 10. Jeg bor lige i nærheden af Tvernø(den ligger på engløbet), og har kun hørt godt om den, selvom den ser lidt gammeldags ud.
 11. Arrrrrrrrrrj bare kald mig langsom, har først opdaget din beretning nu(har dog haft et par nattevagter, dårlig undskyldning, hi hi). Men men men, hvor er det bare fedt at læse!!!! Og sikke mange fine billeder Er især vild med dem hvor I sidder på broen Hjertlig tillykke!
 12. Jeg synes det bånd er fantastisk, og prøvede kun kjoler med. Det er bare med til at holde super flot på kjolen. Min er fra Pronovias. Måske nogle lidt lettere kjoler og visse bindebåndskjoler kan leve uden, men det er fantastisk i knappede kjoler og tunge(pga. stoffet) kjoler. Kan desværre ikke finde et billede, for aner ikke hvad man kalder det...
 13. Min veninde blev gift i august og havde en buket af pæoner. Den var dog selvbunden, da det var uden for sæson og blomsterhandlerne tog dyre penge for at hente dem hjem. Hun købte dem så bare ved et af de billige steder i Kbh(BB blomster el. lign).
 14. 2-3uger MAX!!! Så er ens ønsker "friske" i erindringen og blomsterhandleren ved nogenlunde hvilke blomster hun kan forvente i sæson på dagen(og kan evt. bestille andre hjem).
 15. Mellem knæet og midt på låret... giver det mening?
 16. Orv ja der er godt nok stor forskel. Tja... synes faktisk at det er det mindste lilly kan gøre, men da de ikke har pligt til det, kan man selvfølgelig godt kalde det god service. Øv. Hvordan var kvaliteten ellers på kjolen?
 17. Jeg synes det er en fin tale, omend lidt dyster... du skriver et par gange at du har været på nippet til at give op, og hvem ved... det bliver lige lovligt dystert synes jeg. Eller man kan ihvertfald godt nøjes med at skrive det en gang tænker jeg. Synes det er så flot at du er så ærlig, og selvfølgelig skal du også fortælle om den modgang i har haft, men hvad med noget af det positive? Alle de gode sider ved ham som du elsker?
 18. Øv det var da ærgeligt... Havde din kjole ikke en elastik til at bære kjolen? I alle de kjoler jeg prøvede(dog ikke lilly modeller) havde kjolerne en bred elastik der skulle hægtes under brystet. Denne elastik var faktisk den der bar de flere kilo tunge kjoler. Stiverne var bare med til at "holde på kjolens form". Min kjole vejer... meget, og jeg ville ikke kunne leve uden elastikken. Men rigtig synd for dig, og især at de havde boret sig ind i dig. Har du ikke nogle billeder du kan vise?
 19. Overskriften siger alt... søger et lommetørklæde i hvidt/ivory med fin blonderkant(altså ikke et hæklet, men mere delikat) Det må gerne være vintage, og vigtigst af alt... helst fra europa/uk... Det skal nå at komme frem, og orker ikke told osv. Det må gerne have en kant lidt ala det her:
 20. Woooooooooooow hvor er du smuk!!! Elsker bare sådan en hjerteudskæring
 21. Ingenting. Jeg er gift(på rådhus) og har studeret derefter, og det ændrer intet ved SU'en... (synes det er lidt sjovt, da SU i dette forum oftesst betyder Svar Udbedes, ha ha)
 22. Takker. Tager gerne imod flere links
 23. Kan du smide nogle links Lena? Jeg kan kun finde nogen der er for dyre... Har desværre ikke tid til at smutte i genbrugsbutikker de næste to uger, men godt bud.
 24. Synes velour er gyseligt, og ville aldrig vælge det til bryllup. Og faktisk heller ikke til andre fester, så hellere en papirsdug.