moisen83

Medlem
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by moisen83

 1. Tja vi er snart færdig, vi skal snakke med fotografen, på fredag skal min kommende mand, min lillebror og min far hente deres tøj, i uge 31 skal vi snakke med blomsterhandleren og jeg skal hente min kjole. Men så er vi også ved at være klar
 2. Til vores bryllup har vi valgt at vi vil lave hønsesalat på annanasring, men vi er i tvil om hvor meget hønsesalat man skal beregne pr. person, så vis nogle ved det ville det være en stor hjælp På forhånd tak
 3. Nu er der snart kun 2 måender til den store dag og vi glæder os meget til det, men jeg syns mine forælder og sviger forælder er lidt grove for tiden, de snakker om at min far ikke følger mig op og at jeg bliver kørt til kirken i en trillebør, ved godt at de kun siger det for sjovt, men har hørt det så mange gange at jeg ikke syns det er sjovt mere. Jeg har prøvet og sige det til dem, men de høre ikke rigtig efter, så jeg vil høre om andre har prøvet og hvad jeg kan gøre ved det?? På forhånd tak.
 4. I min familie har tit bestil ved hjemis.dk de plejer at være rigtig gode og der kan du får nogle hjerteformet.
 5. Efter hvad vi har fået at vide så skulle der ikke ske noget ved det, det er kun vis man er på kontanthjælp.
 6. Vi har valgt at holde det i forsamlings hus, og mange af tingenee laver vi selv, så som bordkort, pynt til borderne og menu kort til at stå på borderne. Vi har fået mange gode ider ved panduro hobby, og ved forskellige brylluosmesser. Ang. maden så laver vi selv forretten og deserten, men hovederetten bestiller vi ude fra.
 7. Bryllupsmesse i Inspiration: Havde en hyggelige aften i Inspiration, der var en velkoms drink og lidt frugt da vi kom og bagefter kunne vi gå rundt i butikken og lave en ønske liste, personalet var flinke til at hjælpe med at udfylde den og gav gode råd. Man kunne se nogle enkle brudekjoler fra Lilly's vi fik et kort der gav 10% rabat på brudetøj vis vi købte der. Man kunne smage på bryllupskager og se brudebukter. Vi vandt en lille konkurence som de havde, vi fik øreringe, brudepar til bryllupskagen, Georg jensen bestik til 6 personer og nogle andre ting. Da vi havde lavet ønske listen fik vi en lille pose fra Inspiration hvor der var nogle gave i, alt i alt en rigtig hyggelig aften.
 8. Vi var ude i Kolding storcenter for at kigge lidt, og der kom vi forbi Inspiration som holder en en aften hvor man kan få inspiration til sit bryllup. Det er Onsdag d.9 februar fra kl.18-20 Man skal tilmelde sig arrangemaentet, dette kan gøre i butikken eller på tlf: 7550 9588 senest gøre d.4 februar. Der kommer forskellige aktøre der vil give gode råd og inspiration, man kan smage på forskellige bryllupskager, se forslag til bordpynt, få gode råd om vinvalget osv. Man kan også få hjælp til at lave en ønskeliste i Inspiration, vis man øsnker sig ting der fra.
 9. Ikke lige hvad vi ved af, og der står ikke noget inde på deres hjemmeside, men prøv og ring til dem og hør ad.
 10. Vi vil også være med på listen Jette og Rasmus D.20 august - 2011 Kirke: Hejls Kirke Feststed: Hejls klubhus