Sara22

Medlem
 • Content count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Sara22

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday
 1. Sød idé til gæsternes værelse!

  Vi havde lavet gave til hver en gæst med hovedpinepiller, tyggegummi, mint pastiller, tandstik og samarin. Så regnede vi med de kunne klare natten og dagen derpå ,)

  Jeg fandt svar på alle mine spørgsmål på BK og brugte planlægningsværktøjerne, det gjorde det ret nemt.

  Vi købte Bills bryllups dvd, der er også mange gode råd og instruk...

 2. Hej. Vi står og mangler en bartender og en stylelist til en polterabend på Amager? Vi har et budget der skal holdes, så de må helst ikke være for dyrer ,0)
 3. Jo flere deltagere, jo billigere bliver det jo pr. person. Vi er ved at arrangere en PA for en veninde og vi kommer op på ca. 1000 kr fordi vi ikke er så mange. Ved også drengene kommer op på de 1000 kr. Så synes 750 kr. fair. Nogen der kender en bartender og stylelist som tager ud og som ikke gør det på "regning"? I stor KBH/Amager.
 4. Hej. Min veninde har fundet en som tager hjem. Hun skal give 600 kr for en prøve make-up samt make- up på selve dagen. Kan få kontakt Info til dig hvis det er? Vi har snart 1 års bryllupsdag, det går så hurtigt ;) Men glæd dig til den store dag, det er en så ubeskrivelig oplevelse 0)
 5. Du kan få lavet det i Tivoli.
 6. De laver det også inde i Tivoli. I starten af den lille smøge der ligger på højre hånd når man tager indgangen overfor KBH hovedbanegård
 7. Der var én der sendte en pm til mig med nogle spørgsmål, men den forsvandt. Har desværre været i udlandet og har ikke kunne skrive tilbage før nu, har du selv fundet svar på de spørgsmål ellers må du skrive igen.
 8. Næ, men det er min kommende svigerfars gamle firma. Har du bestilt??? Ellers kan jeg godt spørge om han ved hvordan de her ejer er.
 9. Det gør mig ondt at så lykkelig en dag måske ikke bliver så lykkelig som den gerne skulle være pga. den umenneskelige situation du står i. Jeg er ked af det på dine vegne Jeg ved hvor vigtigt det er, at have en far til at følge en op ad kirkegulvet. Selv mistede min far som barn og ville ønske han kunne være ved min side d. 22. maj når jeg skal giftes, men det skulle ikke være for enhver pris. Jeg ved at han er dér et sted og kigger med og han er med i mit hjerte den dag. Lige nu lyder det som om din far ikke har så mange kræfter til noget. Jeg ville snakke med personalet som kender ham og er hos ham dagligt, snak evt. med ham hvis han har overskud og sig at det er ok, at du forstår hvis han siger fra, men du gerne vil have han giver dig væk. Men det svært for andre at sige hvad du skal gøre, du skal føle godt efter og gøre hvad der er bedst for dig og ikke mindst din far. Men som en anden skriver, sørg for at brug al den tid du kan sammen med ham. Hvis han ikke kan/vil mere og har givet op, har han måske ikke lang tid igen. Han har flere ting der går ham i mod og gøre det hårdt og sværre at kæmpe. Kender én der skulle ha været død af kræft for MANGE år siden, men som ikke vil give op. Viljen er stærk!! Håber du finder en løsninger for jer. Mange tanker her fra.
 10. Hej. Kan varmt anbefale Sten Golman, Vester Voldgade 6 -8, 1552 København V (skråt over for Troelstrup). De lever bla. af at sælge tøj til mænd der skal giftes. De har lidt forskellige, meget pænt, mere alm, korte jakker og lange jakker. Min kæreste købte sit tøj der og fik den bedste service jeg længe har oplevet!!!! De var meget hjælpsomme og brugte rigtig lang tid på os uden at blive distreheret af andre kunder, telefoner m.m. De var meget ærlige hvis man spurgte om deres mening, hvilket er en sjællend service efterhånden. Han fik et rigtig fint jakkesæt som kan bruges igen, han gav 6500 kr. for følgende: - Jakkesæt - Skjorte - Vest inkl. plastron og lommetørklæde - Manchetknapper - Tilretning/skrædder House of Brides kiggede vi også i, de havde ikke så meget (kun lange jakker) og var ret dyre. De ting de havde, solgte de også i Sten Golman men til en billigere penge.
 11. Skal give 550 kr. for håropsætning inkl. prøve og 325 kr. for make-up, så 875 kr. ialt. Det var det billigste i mit område, hos en lille frisør som lyder som om hun har tjek på det og make-up hos nabo butikken. Så det er super.....
 12. Metro er ikke altid billigere end andre butikker, Metro er tit dyrer. Man skal i hvert fald kigge sig for
 13. En af mine nærmeste venindes søster blev gift sidste år, samtidig med datteren blev døbt. Så jeg kender søsteren. De synes ikke de kunne være bekendt at dåbsbarnet ikke var med til lidt af festen, så min kæreste og jeg blev spurgt om vi ville med som barnepiger/gæster. Det vil sige 1 prioitet var, at vi skulle tage os af den lille (på ca. 5 mdr) og ellers var vi med som gæster. Når vi synes vi ikke gad være med til festen mere, var aftalen at vi bare skulle gå hjem med den lille enten til dem eller os selv. Det hele gik fint og brudeparret havde helt "glemt" den lille prinsesse og fik ro i sindet fordi de havde følt hun var i gode hænder og kunne slappe af og nyde deres bryllup. Så hvis ikke dp vil være barnepige, så kan en nær venindes søster måske være en mulighed.
 14. Hvor i landet er vi???
 15. Det lyder da ellers ret så billigt.. Kan man få navnet på frisøren? Trine Frisør Janet G Skovlunde Byvej 30 2740 Skovlunde Tlf: 20 87 95 95 Make-up får jeg lagt af en klinik der er lige ved siden af frisøren www.collagebeautypoint.dk. Som jeg skrev tidligere så uden prøve make-up koster det 325 kr.