Danty

Medlem
 • Content count

  66
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Danty last won the day on August 11 2013

Danty had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

About Danty

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 08/05/1988

Profile Information

 • Vielses dato
  17.08.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Køge
 1. Nu har jeg godt nok ikke brugt dem endnu, men hvad med at sætte dem i en krukke? Ingen søm så =) Jeg vedhæfter lige et billede, så i kan se hvordan det så ud da vi fik sat dem op i forsamlingshuset, alle gæsterne synes det var så fiiiint! (/tag jer ikke af vores forlover der står på billedet )
 2. Vi skal selv holde i forsamlingshus (i morgen ) og vi har valgt at bruge Alletiders Køkken - hun laver fantastisk mad og er en rigtig sød kvinde - vi har fået mad fra hende flere gange, og synes ikke hun er særlig dyr og så er hun meget fleksibel. Du kan se lige høre hvad hun laver til os, til en kuvertpris på 230,-: Forret, tallerkenanretning: Laks og torskesouffle i noritang, serveret med tigerrejer og blåmuslinger i chili og hvidløg, samt grillet kammusling i svøb af seranoskinke, dertil pesto af basilikum. Dertil friskbagt flutes. Buffet: Helstegt kalvefilet, serveret med ristede østershatte, kompot af rødløg og ferskner i safran og balsamico, kartoffelrösti og skysauce Langtidsbagte marinerede lammekøller, serveret med kartoffelflan og skysauce. Lammekøllerne forskæres ved bordet på et stort bræt. Salater: Stegte kartoffelbåde med røget paprika. Sommerkål, ananas, mango og appelsin i kokosmælk, pyntet med passionsfrugt, appelsin og frisk mynte. Coctailtomater, sugarsnaps, ruccola og forårsløg, dertil god feta og oliven, samt dressing af creme fraiche med krydderurter og hvidløg. Agurketzaciki.
 3. Ha ha hvor sjovt, jeg nåede at lave dem inden du svarede - og det er præcis de samme skrifttyper jeg selv har valgt at bruge ! ;) Vi må have samme smag
 4. Tusind tak ;) dejligt du synes om det ;)
 5. Vivaldi til vores navne. Og Century gothic til salmer) ; god fornøjelse - håber du får det til at være som du ønsker!
 6. Jeg/Min mor, har også kun programmet fordi hun er grafiker Uhh, jeg ville rigtige sige jeg havde tiden til at fikse det for dig - men tiden er presset, mest også fordi jeg starter nyt arbejde på tirsdag.
 7. Nej, så skal jeg sende dig filen fra InDesign, men det kræver du har programmet? Hvor meget skulle ændres i det? (selvfølgelig udover navne, dato, kirke) - hvad med salmer?
 8. Tusind Tak, JustMeC - vi er også super glade for det, og det er så fantastisk at man har lavet det hele selv Glæder mig til at skulle pynte lokalet og bordene i næste uge. Men først skal der lige samles bordhæfter og foldes sommerfugleservietter Skrifttypen vores navne er skrevet med hedder Vivaldi (er i Word, Photoshop, InDesign osv), og den anden skrifttype vi bruger hedder Century Gothic. Ej, hvor er verdenen lille. Jeg er nemlig opvokset i Ejby, og kommet meget i Skensved (da mine bedsteforældre boede på Krogårdsvej og senere Budager) - så selvom jeg er flyttet lidt væk (eller okay, bor i Ølsemagle/Ølby), så skulle jeg alligevel giftes i min barndomskirke. Hvilken kirke skal du giftes i?
 9. Årh hvor er jeres kirkehæfte godt - må jeg ikke få skabelonen til den - evt. en kopi af din? Den minder meget om min egen - din er bare lidt mere simpel, så den ville kunne hjælpe mig på rette vej igen.. jannikrintel@gmail.com Jeg vil gerne sende vores kirkehæfte, men har det kun som en pdf? Det er nemlig lavet i InDesign?
 10. Tænkte måske godt, det var lidt uforståeligt. Så jeg prøver igen Når I har printet skrifterne ud på papir, lægger i bagepapiret ovenpå og tegner skrifterne op med blyant på bagepapiret - bagefter ligger i bagepapiret (med blyantstregen ned mod træ-overfladen), og tegner hårdt ovenpå bagepapiret igen, for at få blyantsstregen til at smitte af på træet. Så skulle der meget gerne komme et tyndt omrids - det er derfor at skrifterne skal laves spejlvendt, for derfor at kunne få dem til at stå den rigtige vej når de kommer på træet Gav det bedre mening nu?
 11. Tvivler på du er DIY dum ;) Jeg printede bogstaver omvendt ud, og aftegnede det bagefter på bagepapir, og så få det til at 'smitte' af på træet. Gav det mening?
 12. Vi have Verdi raspberry til velkomst og den almindelige til dessert ;) mums
 13. Jeg har ekstrem sart hud, og efter voksning er jeg rød op til en uge efter. De første dage efter behandlingen brænder min hud også. Bare vær opmærksom på at ikke alle hår ryger af de første gange Du bliver vokset - de vokser i forskellige stadier. Så Bare gør det i god tid, så er det intet problem at prøve det :-)
 14. Hvis du kigger under Diy - step by step, har jeg lagt en guide op omkring mine bryllupsskilte - god fornøjelse :-D