JanneDahl

Medlem
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About JanneDahl

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 06/03/1985

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Aalborg
 1. Hvis det er en kage med fløde i fyldet, så skal det spises indenfor 24 timer efter den er lagt sammen. Hvis ikke der er fløde i fyldet, kan du godt lægge den sammen 2 dage før, så skal du bare sørge for at vælge en kage som ikke bliver tør. Jeg smører altid kagen op med smørcreme inden jeg lægger mmf på ;) så bliver det pænest synes jeg.
 2. Det er jo ren sukker, så det bliver ikke som sådan for gammelt. Du skal dog huske at putte det i en mærk bøtte så det ikke får lys, og bliver træls i farven. Jeg kunne nemt finde på at lave pynt helt op til 2 mdr i forvejen
 3. Bryllupsrejsen! Nåe ja, glemte helt at jeg også har fået styr på vores bryllupsrejse Jeg har nemlig booket mine forældres sommerhus en uge efter brylluppet Det er et super lækkert sommerhus, med blandt andet boblebad både inde og ude Vi havde egentlig snakket om meget andet, blandt andet en tur til paris eller lign. Men da jeg er arbejdsløs pt, og vi ikke vil låne til bryllup (eller bryllupsrejse) er det ikke sikkert der bliver råd til nogen fancy rejse. Og faktisk synes jeg det her er en genial løsning. Vi får tid til at nyde hinanden og bare slappe af. OG vi skal ikke så langt væk fra vores søn. Han når jo lige at blive 3, så det er måske lidt lang tid at undvære både mor og far, så selvom vi planlægger at bedsteforældrene skal passe ham, den uge vi er i sommerhus, så kan han jo altid komme op og være sammen med os de sidste dage, hvis det bliver for lang tid. Jeg er superglad for den løsning, den tilgodeser både "Hustru", "Mor" og "Bare mig" ;) Min kommende mand er vild med ideen, fordi den ikke kommer til at koste os en krone men sådan er han så praktisk ;)
 4. Når der er så kort tid tilbage af dit studie, synes jeg det er bedst at vente. Nogle har det rigtig hårdt med at være gravid, og jeg ville i hvert fald have haft rigtig svært ved at færdiggøre mit sidste år, hvis jeg havde været gravid samtidig, simpelthen fordi jeg var så TRÆT de første 4 mdr, at jeg næsten ikke kunne lave noget som helst. Der er selvfølgelig en del som mister, eller hvor det tager lang tid at blive gravid, men det er altså langt fra alle der skal igennem det, specielt med den første er det få. Men det er jo dem der mister man hører om, eller i hvert fald er det deres historier man hæfter sig ved. Ligeledes med dem hvor det tager lang tid, det er de historier man husker. Du kan jo evt gøre det at du dropper pillerne, og så bruger anden prævention indtil du er færdig, så giver du din krop en chance for at finde sin egen rytme igen, du har tid til at lære din cyklus bedre at kende, og så bliver det nemmere at blive gravid når du så er færdig med studie. Men jeg forstår dig skam godt, det er træls at gå og være skruk når alle andre bare får babyer hele tiden ;) Jeg vil også meget gerne snart have en mere, men vil jo også gerne på den anden side af vores bryllup næste år (jeg vil nyde mit bryllup, og ikke være gravid eller have spædbarn)... men altså, det er jo bare hvad jeg tænker, I skal selvfølgelig gøre det der føles rigtigt for jer.
 5. Tid til lidt opdatering ;) Stedet er på plads, vi har valgt Rold Storkro. Det er bare det helt rigtige for os, super dejligt sted, og ham vi snakkede med var super god til at sælge stedet ;-) Så det er på plads. Så er der musikken. Det har vi virkelig svært ved... Vi har egentlig booket en duo, men jeg tror vi aflyser. Tror ikke lige det er os. Vi vil hellere have en DJ, og jeg har også kontaktet en og fået et rigtig godt tilbud, så nu skal vi bare lige mærke efter at det er det HELT rigtige, så vi ikke ombestemmer os igen ;). Argumentet for DJ frem for live musik, er klart at det så bliver mere nyanceret, end hvis den samme står og synger. Vi kan få spillet lige præcis de sange vi gerne vil. Jeg har en bestemt sang som bare SKAL spilles, og den kunne duoen ikke.. Så det tæller jo også ned, meget faktisk. Så kirke og sted er helt på plads, og musikken næsten. I næste uge vil jeg til og lege med til indbydelser, som jeg vil lave selv (sammen med STD-kort, kirkehæfter, bordkort osv). Det er godtnok i god til ;) men det kommer nok også til at tage et stykke tid at lave, og jeg vil gerne have STD-kort ud før jul, da vores dato jo ligger i sommerferien.
 6. Jeg synes umiddelbart en time lyder af lidt til foto, men det kommer selvfølgelig an på hvad I vil. Vi har over 2 timer til at få taget billeder...
 7. Tak for alle jeres erfaringer Jeg svinger mellem at synes det er den bedste ide nogensinde, og at tænke at jeg da må være sindsyg Jeg ville elske selv at sy min kjole, både fordi den så bliver unik, men også pga processen, synes det er så ærgeligt med en kjole man kun skal have på den ene dag, men hvis jeg har brugt tid med den i flere mdr, tror jeg det bliver noget andet. Nu må vi se, jeg tror ikke jeg kan lave en helt uden mønster, og jeg synes det er svært at finde noget der bare ligner lidt det jeg gerne vil have...
 8. Jeg går og overvejer at sy min egen brudekjole og da jeg virkelig er i tvivl ville jeg høre om der er andre der selv vil sy herinde? Jeg ved bare ikke om det bliver for stressende et projekt, og om jeg overhovedet kan få plads til det, uden min kommende mand ser den.. vi bor jo ligesom sammen.
 9. Uh, jeg håber det er lige så godt som jeg hører Jeg ved ikke rigtig med de kalkminer.. er det ikke utrolig svært at få et godt lys? Jeg vil jo helst have billeder udendørs, men vi skal selvfølgelig have en backup, hvis nu det regner... Har du dine billeder liggende et sted jeg kan se?
 10. Lige lidt opdateringer ang. feststedet. Skydepavillonen har slet ikke plads i august, så det var ikke en mulighed. Hotel Søparken var vi oppe og kigge på idag og vi skal ned og se Rold Storkro på torsdag. Så tankerne omkring Hotel Søparken... Ja, jeg var ikke overbevist, og jeg havde rigtig svært ved at finde ud af hvorfor, så vi snakkede meget om det på vej hjem. Lokalerne var fine, hende der viste os rundt var sød, mange af de ting vi gerne ville kunne fint lade sig gøre, omgivelserne var fine osv... Alligevel havde jeg bare ikke en særlig god fornemmelse af stedet. Jeg er kommet frem til at hun for det første brugte ordet "standard" alt for meget. Altså de havde standard dekorationerne til bordene, standard opstillinger, standard menu osv. Og det er der jo ikke noget galt med, men det her er bare vores bryllup! Ikke en eller anden standard 40 års fødselsdagsfest... For det andet kom vi frem til at det nok bare var lidt for kedeligt. Altså pænt og fin, men kedeligt. Altså der var ikke noget specielt ved at vælge det hotel, det kunne lige så godt være ethvert andet. Så nu sætter jeg min lid til Rold Storkro og håber de lever op til forventninger Ellers må vi i tænkebox igen. Svigermor mener vi skal overveje forsamlingshus, og det har vi også gjort, og det kan være vi kommer tilbage til den ide. Jeg ville bare gerne at andre ligesom havde ansvaret ;) og at vi ikke skulle rydde op dagen efter
 11. Altså enten så bliver du nødt til at blande dig, eller også bliver du nødt til at slippe ansvaret. Sådan lidt groft sat op ikke ;) Hvis det var mig ville jeg give forloveren en opsang, specielt hvis det var din forlovede der hold hans PA? Nå, men en ordentlig opsang om at det jo ikke var de datoer der var muligt, og du bare ved han bliver skuffet hvis halvdelen ikke kan komme. Prik lidt til hans dårlige samvittighed, så han forhåbentlig finder ud af hvad fokus bør være (altså hvad din forlovede gerne vil, og ikke hvad han selv har lyst til). Og nej, jeg vil ikke mene man kan forvente folk tager fri en hel dag til sådan noget. Det er jo ikke alle der har den mulighed.
 12. Ja, overskriften siger vel det hele... ;) Hvor skal jeg kigge på brudekjole henne? jeg bor i aalborg så det er selvfølgelig nemmest, men jeg kan også godt tage til Århus, hvis de har flere/bedre butikker...
 13. Tak for velkomsten allesammen Super gode lister, det er jeg sikker på jeg kommer til at bruge
 14. Jeg ved ikke om du kan bruge engelske, men her er et par stykker: http://www.crochetnmore.com/bridalgarter.htm og: http://knitty.com/ISSUEsummer08/KSPATTeloping.html et godt sted at kigge er ravelry.com, der kan man næsten altid finde en opskrift på det man søger. God fornøjelse. Nåe ja, og sig endelig til hvis de engelske udtryk volder problemer, jeg kan sikkert hjælpe ;)
 15. Feststedet! Her er så lidt om hvad vi tænker mht feststed, det må jo være det der skal startes med, når nu kirken er valgt ;) Først tænkte jeg at der da ikke er noget mere romantisk end et bryllup på et slot, men det eneste slot jeg umiddelbart syntes om i nærheden er dronninlund slot, og det synes vi begge er lige i overkanten af hvad vi vil give, og jeg er heller ikke sådan helt solgt mht lokalerne, jeg synes bare slottet var super romantisk. Så snakkede vi lidt i den helt anden retning, altså at leje et forsamlingshus og så selv stå for det hele, men helt ærligt, det betyder ikke at VI står for det hele selv, nej, det bliver MIG der kommer til at stå for det hele, og det orker jeg ikke rigtig og efter at have regnet på det, kan det bare ikke betale sig, i forhold til at holde på kro eller lign. Så har jeg så brugt en dags tid på at kigge på hjemmesider, og umiddelbart er det Rold Storkro som jeg bedst kan lide, og kæresten er vild med den ide. Så dem skal jeg have kontaktet og høre om de overhovedet har plads i august næste år. Backuppen består af to andre steder Hotel Søparken eller Skydepavillonen i den rækkefølge.