mhahm85

Medlem
 • Content count

  2,358
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

mhahm85 last won the day on July 22 2011

mhahm85 had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

About mhahm85

 • Rank
  Lykkelig gift med manden i mit liv
 • Birthday 06/13/1985

Profile Information

 • Vielses dato
  18.06.2011
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Ringsted

Recent Profile Visitors

4,645 profile views
 1. Nemlig .. Men du må hilse Eilif fra Maria... Lige nu er jeg ret kendt i hele DSB da jeg er hende der har fået 4 børn på 5 år :fløjt: , og så er min kæreste også ved firmaet er faktisk i tvivl om de gik på hold sammen i sin tid inden Eilif blev lokofører .. Arh så ved jeg godt hvem du er Ej ikke så meget pga jeres børn, men Eilif har nævnt dig. Når man arbejder på så stor en arbejdsplads som jeres, så er det nødvendigt med lidt beskrivelse Eilif behøver dog ikke så mange beskrivelse, med hans navn
 2. Ja, det er et ret fantastisk forum man bliver inspireret og samtidig kan man følger med i en masse fantastisk bryllupper. )
 3. Ja, i er jo del ansatte der. Held og lykke med planlægningen og brylluppet
 4. Tak skal du have. Vi havde også en fantastisk dag. Du skulle vel aldrig arbejde hos DSB? Vores DJ er en ven af familien, og tager ikke ud som DJ mere, andet end ved vennetjenester. Desværre!
 5. Er ikke helt med, hvad er det du spørger til?????
 6. Ok tak Hvilke og hvor mange sange sang hun? Hun sang you raise me up. og kun den
 7. Hej, jo vi havde Ulla som sangerinde i kirken. Har desværre ikke nogen film. Men kan love at hun er helt fantastisk, det kommer i helt sikkert ikke til at fortryde.
 8. Tak for den søde hilsen. Ja det var en helt fantastisk dag. Du kan godt glæde dig rigtig meget til det bliver jeres tur. Ens bryllup er bare noget helt specielt, det er svært at forklare, men den dag er bare fantastisk :loveshower: :loveshower:
 9. Vi har ikke noget forbud mod balloner i min institution. Men behøver du give børnene noget med hjem???? Det får vi næsten aldrig. Det er bedre at lave noget med dem. En skattejagt, stopdans mm.
 10. Meget smuk kjole. Du ser meget flot ud
 11. Nu har jeg godt nok ingen børn, men er tilgengæld pædagog og har en gruppe med 23 børn i alderen 3-4 år. Så kender lidt til hvilke ønsker de fleste institutioner/pædagoger har. Jeg syntes de ideer der er kommet er super gode. Jeg giver miss Lena ret med at det godt må være lidt sundt alternativ, specielt fordi rigtig mange af børnene heller vil have det end pommesfrites mm. Pizza er en god ting. Et andet foreslag kunne være pitabrød med forskellige ting, Pølsehorn, Kyllingespyd, grove boller og næsten lige meget hvad du finder på, er det altid et hit med agurke og gulerødsstave. Til dessert vil jeg bl.a. foreslå frugtspyd, det har vi fået en del gange i min institution, og det er altid et mega hit. Hvis det skal være lidt usundt, så kan de børn jeg har bedre lide is en kage. Tror faktisk tit at børn har det sådan. Og så lige den løftede pegefinger fra en pædagog. Hader gå hjemslikposer De er kun til ballade når man kommer hjem i børnehaven. Plus prøv at forestil jer et barn der er har fået lettere sukkerchok, og så have 23 børn med hjem i børnehaven der har fået sukkerchok Håber det kunne bruges.
 12. Vi valgte vores ringe i 8 karat. Da vi blev forlovet for snart 5 år siden, sagde vores guldsmed at det tit med vielsesringe er bedre med en laver karat, da de er mere slidstærke (har senere herinde fundet ud af, at der er rigtig mange meninger om dette) Men vi valgte som sagt vores i 8 karat, og de er stadig meget meget flotte. Her til vores bryllup fik vi pudset dem op, og de er næsten som nye. Og det skal lige siges at vores ringe i de 5 år stort set aldrig har været af vores fingre. Men hvis i meget gerne vil have nogle i 14 karat, så skal i da købe det.
 13. Super sjov tråd, selvom jeg ikke kan bidrage med så meget. Jeg var aldrig i en butik. Jeg fandt min kjole på DBA.dk af en som havde fortrudt sit kjolekøb. Så den havde aldrig været brugt. Så jeg har kun prøvet den kjole som jeg blev gift i. Vist ikke så tit det sker Men i skal ikke snydes for billeder
 14. Super tip , det skal helt sikkert prøves, lider af mega tørre læber
 15. Må jeg spørge, hvad det kostede?? Det har jeg nemlig også overvejet med en eller to blomster fra min buket. Det skal så blive til et vedhæng, jeg kan have i en halskæde. Undskyld jeg lige låner tråden Mener det var 1300 - 1400 for hver, det er i hvert fald deromkring. Ved at det koster 1200 at få forsølvet en barnesko. Har nemlig lige undersøgt det for et vennepar. Men det kommer også meget anpå hvor store blomsterne er. Mine var ret store, og så er det selvfølgelig dyre 1000 tak for dit svar Så er det vist det, jeg gør Det var så lidt. Jeg er i hvert fald rigtig glade for mine. Og så holder de jo hele livet. Du skal bare huske at komme ned med dem lige efter brylluppet, og at de skal være så friske som overhovedet muligt