Broken

Medlem
 • Content count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Broken

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday
 1. Der skulle vel ikke være én - eller måske endda flere - der skulle ha' lyst at gå med ud en aften og drikke en sjus? Jeg trænger helt vildt meget til at blive støvet af og hentet frem fra skuffen. ... Det har været op ad bakke et stykke tid....og. Jeg blev fyret i dag ..... ...... ........ Ikke fordi jeg skal sidde og hælde vand ud af ørerne - men har simpelthen ikke noget netværk her hvor jeg bor og jeg er ved at få pip af at sidde alene; trænger til at smide noget pæn make up i kraniet og føle mig lidt normal og mindre fiasko-agtig!! Kontakt mig evt. på ellerikke@yahoo.dk Og jeg kører da gerne til Nordpolen eller Sydsjælland - jeg skal jo ikke noget lige foreløbig! Bare der er en engelsk eller irsk pub!!
 2. Ærgerligt I ikke kan få tid til at kigge forbi, Anette!! Det er jo nok ikke så tit I er herovre af.. TIL JER ALLE ønsker jeg et godt og lykkebringende nytår; må 2010 være drømmeåret for os alle!!
 3. Hvor er du sød, Christina Tak!! *kram*
 4. Sødt af dig at du tænker på mig Belinda *kram* ... Men har ikke set ham siden en dag i oktober, hvor jeg sagde farvel og vidste at 'det så var det'. Han blev ved med at forsvinde. Han blev ved med at lyve og holde mig i en arms afstand - og til sidst præsterede han også at have billeder af en anden som tapet på sin laptop go på sin telefon. R*vhul! *suk* Har i stedet fået lidt mere fat i mig selv - har fået sørget det jeg skulle - og indset at det eneste der er i vejen med mig er, at jeg hopper i med begge ben så snart der er én der vil ha mig; altså skal jeg være lidt mere kritisk i fremtiden (hvilket kan være svært, når man som jeg har siddet alene hele julen og kan "se frem" til nøjagtigt det samme i morgen aften!!).
 5. Waaauu, Mrs. Corbett - sikke nogle utroligt super fine billeder af en brandlækker brud og hele hendes festlige klan!! KÆMPE TILLYKKE
 6. SKØNNE billeder, Sarah FANTASTISK brud ;) Buket, kjole og det hele går bare op i en højere enhed! STORT og varmt tillykke!!! *kram* Oldie
 7. Malene, smukke pige.. Et varmt tillykke med jeres bryllup - sikke nogle super dejlige billeder I har fået taget! /cheer ;) *stort kram* Oldie
 8. Connie, - du er en smuk KVINDE, så vil du lige holde op med at være efter dig selv pga. din alder /bonk ;) Ydermere så er du en helt fantastisk smuk brud; farverne der skinner i dig, din buket og din kjole er helt vidunderlige!! Et STORT tillykke med brylluppet *kram* Oldie
 9. Meget forsinket, meget kærligt tillykke!!!!! Hvor ser du fantastisk smuk og elegant ud - dejligt at I havde en skøn dag og fest!! *varmt kram* Oldie
 10. Hmm.. Jeg ved ikke med forbrydelse, - men stædighed betaler sig! Jeg ved at Christian er 110% dedikeret til sit job og at han møder tidligt i morgen mandag, - så han MÅTTE komme hjem. Jeg satte mig på lur i bilen kl. 16.45 og kl. 22.56 kom hans hvide kassevogn trillende ind!! Jeg ved med sikkerhed, at han ikke har været hjemme de sidste 9 dage, for jeg havde hængt en lille pose på døren, som var helt urørt. Hold da kaje, jeg fik hjertet helt op i halsen da jeg så den bil Han blev meget rystet over at se mig, - men jeg kommanderede ham til at gi' en kop te - og lovede at smutte så.. Så jeg fik min te - og jeg fik den indsigt jeg havde brug for, for at komme videre - med eller uden ham. Det er rigtigt nok, at alting er ramlet for ham. Hans far er ved at dø og han har et dumt og uafklaret forhold til ham - jobbet er ekstremt og krævende og han kan ikke udføre det som han gerne vil længere + + + en masse andre ting. Jeg er nok den direkte årsag, fordi jeg fik ham til at åbne op, mærke efter på godt og ondt - og så blev det hele bare alt for meget. Det gode? Jo; han er helt afklaret med at han skal i behandling - og er allerede i gang hos psykologen, hvortil han så vil ha' noget antidepressivt. Det bedste? Er at han elsker mig! Det andet? Well, - han er ikke i stand til at være i kontakt med mig eller andre stadigvæk (jeg havde kun en times audiens *s*). Han har en temmelig almindelig, men ikke desto mindre fejlagtig opfattelse af at han skal VÆK fra det der gør ondt - klare det alene og ikke lade nogen komme tæt på. Og jeg..? Jeg summer i hele kroppen af endelig at have mærket hans arme omkring mig igen (og af en uge stort set uden søvn + for meget rødvin) og svæver 1½ over gulvet: Jeg elsker ham. Nu vil jeg lige sove et par timer og lade drømmen få magt... Så forholder jeg mig til resten i morgen. Men han skal nok blive OK igen - og det er den vildeste lettelse!!
 11. Well, - jeg er nok desværre om ikke arveligt, så miljømæssigt disponeret for det. Det trækker somme tider i retning af at kaste håndklædet i ringen - og måske mere nu jeg er blevet så gammel og ikke kan se noget håb eller lys forude. Men jeg har lovet jeg bliver her - og jeg har tænkt mig at holde ord. Kan bare ikke se en skid mening med det nogle gange.. God grund til at lade mig falde - men behøver det være på den måde?!!! Argh, - det er det forkerte forum at klynke i; jeg har sagt det før og nu igen - det her skal altså være stedet hvor I skal være glade og solen skal skinne!! Vidste bare ikke lige hvor jeg ellers skulle vende mig hen.
 12. I aften er jeg p*ssed off Jeg VED han gør ondt inden i - men han gør f*ndeme også ondt på mig: hvordan kan han være så ukærlig??! Det er bare ikke i orden! Lorteliv!
 13. Du har ret i at det PÅ LÆNGERE SIGT ikke løser noget som overhovedet helst - men der har bare været nogle dage, hvor mine venner har været for langt væk og smerten for stor. Og så har det hjulpet at drikke den halve flaske rødvin der har skullet til, for at jeg kunne få så meget ro i kroppen at jeg kunne tænde for TV-tossen og se 4 afsnit CSI. Det skal dog under INGEN omstændigheder stå alene!! Jeg var som skrevet i terapi i sidste uge og har en ny tid. Jeg sms'er med mine 2 bedste venner - og kimer dem ned, når jeg er nødt til dét.. Jeg kender kriseprocessen, - både fagligt og i den grad personligt - og jeg er klar over, at sorgfasen ikke varer evigt. Det gør en løsning med alkohol absolut heller ikke! Men jeg kan ikke holde ud at være i det 24-7 lige nu! Og jeg er så p*sse bange, - for en dag vil jeg vågne op og føle ingenting.. Og så er han tabt for mig. Min kærlighed får ingen næring - så den kvæles og går ud. Så odds for at tabe er store, - hvad enten HAN beslutter sig for at jeg ikke skal være i hans liv eller han tager sit liv eller alting bare visner og dør. Derfor drikker Jeppe (kærlig hilsen Holberg).
 14. Og det har både psykologen og jeg foreslået ham......på hans telefonsvarer; telefonerne er slukkede - han svarer ikke på sms'er eller mails - og jeg har hængt en ting på hans bopæl, som han så ikke har været på siden i mandags... Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre mere - ud over at drikke mig fuld og forsøge at sove lidt.
 15. Well :17: jeg havde håbet at høre fra ham, her i dag - efter han havde været hos terapeuten - men ikke en lyd.. Det er bare for hårdt det hér - og gal bliver jeg sq også! ... Og så dybt ulykkelig igen. Lorteliv!!