PreFabricius

Medlem
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About PreFabricius

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday
 1. Okay:) Lyder godt:) For har endnu ikke fundet Kjolen!! ikke 100% som jeg vil have den, så må jo selv tilføje og fjerne lidt:) Tak Tøser:)
 2. Nu har jeg fundet denne smukke kjole hos **Udelukket pga. ulovlige forretningsmetoder - firmaet må ikke omtales på bryllupsklar.dk**. Men min kjoledrøm er jo lidt kortere end denne, sådan ballerina, lige midt på læggen længde:) Og måske med noget halterneck strop rundt. Men er de tiil at snakke med? Kan man sådan komme med ideer til hvordan man gerne vil have kjolen?? Krams fra mig;)
 3. Hvor er i bare søde og hjælpsomme alle sammen:) Har ikke kunnet finde hverken videoklip, eller billede af kjolen nogen steder på nettet:( Men ja den ligner lidt den her, og den har jeg også selv fundet frem til;) Ville være et godt alternativ:) Søger videre.
 4. Okay. Det her kan måske godt være en svær opgave Men er der nogen der har set filmen Heartbreakers? I den film bliver jennifer love hewitt gift med sin bartender. Den kjole hun har på ELSKER jeg, men jeg har bare ikke kunnet finde noget lignende. Nogen der er faldet over noget i den stil på jeres søgen efter den perfekte kjole?? For jer der ikke har set den: Kjolen går ca til midt på skinnebenet, og strutter super flot, mener også at den er med en form for brede stropper, det er dog ikke et must, da det er noget jeg selv kan tilføje:) Håber virkelig at i kan hjælpe mig!! For kan ikke rigtig få den ud af hovedet!!!
 5. Og til sidst:)
 6. Og så er jeg g¨ået totalt amok og har fundet bryllups smykker, har et armbånd med rubiner som jeg har arvet fra min søde mormor, så skulle have noget der passede til:)
 7. Helt enig, fantastisk fin kjole:) Jeg tænkte på, hvor intastede du str. mm?? Kan ikke helt finde rundt derinde;) Har nemllig også fundet en vild fin kjole:) Denne her var bare een str. men vil anbefale du skriver en besked til sælger og fortæller din str. Må vi se kjolen? O.M.G. Hvor er det en fantastisk side... Tror jeg er forelsket. Ku virkelig købe mig fattig, men starter nu med denne søde sommersag til den nette pris af 6,30 $ Det lyder helt vildt og nu når jeg finder den igen står den til 49$ Så håber at betalingenn er gået ordenligt igennem, der står 6,30$ på kviterings mailen. Her er den:)
 8. Helt enig, fantastisk fin kjole:) Jeg tænkte på, hvor intastede du str. mm?? Kan ikke helt finde rundt derinde;) Har nemllig også fundet en vild fin kjole:)
 9. Hej Hvor har du fundet dette fede slør, er helt forelsket:) Hvis jeg må være så dristig at spørge Jeg ved det faktisk ikke. Har bare haft billedet liggende fordi jeg synes det er så flot. Min slørpusher har dog noget lignende, har jeg set. Man kan måske også selv lave et? Hejsa :-) Det kan købes her: http://www.wed-shopping.com/dk/display.php...er%20&wed=8 Tusin tak:)
 10. Hej Hvor har du fundet dette fede slør, er helt forelsket:) Hvis jeg må være så dristig at spørge
 11. Wow hvor er den bare super smuk!!! Og giver alle dem ret der siger at du ligner en drøm i den kjole!!1 Stort tillykke med den!! Jeg har faktisk også overvejet at såtte tyld i toppen på den måde, på min kjole, og nu er jeg endnu mere sikker på at det er godt at gøre!! SMUK SMUK SMUK!!!
 12. Hej.. Jeg er helt vildt med disse kjoler.. Hvor har du fundet dem henne og findes de i flere farver? Hilsen Plough Ja min søster har heldigvis også god smag:) De er fra Kina et sted hvor de syer dem efter mål og i alle farver. Er faktisk ikke sikker på at jeg må henvise til siden herinde? Tjekker det lige og vender tilbage;)
 13. Jeg syns også at den hun har fundet er vildt flot, men kommer jo også an på hvor meget den ligner din. For hvis din brudekjole også er let og svævende, kunne det godt minde for meget om hinanden måske?? Jeg tror at min (på det tidspunkt) 18 årige søster skal have en af de her på:
 14. Okay. Tak for jeres svar... Nu må vi se hvad det bliver til, prisen er jo også en faktor... God dag til jer;)
 15. Hej med jer:) Vi prøver så småt at ligge et budget over hvor meget vi ca kommer til at bruge på bryllup, så vi ved hvor længe vi skal spare sammeen:) Nu er vi kommet til ringe. Jeg ELSKER sølv, og ville derfor rigtig gerne have vores ringe i sølv. Min tilkommende mener så at sølv bliver mat og grimt med tiden.. Hmm.. Er det en skrøne eller bliver det virkelig det?? Har endnu ikke været ude for det med mine sølv smykker, men ved jo ikke hvordan de vil se ud om 10-20 år?? Hvad er jeres erfaringer og holdninger til guld kontra sølv? Knus PF:)