Christa og 270

Medlem
  • Antal besvarelser

    79
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Street credit

0 Neutral

About Christa og 270

  • Status
    Aktiv bruger
  • Fødselsdag 11/01/1974

Kontakt

  • Hjemmeside
    http://

Profile Information

  • Vielses dato
    14.08.2010
  • Type vielse
    Kirke
  • Køn
    Kvinde
  • Lokation
    Farum
  1. Hej Bobo... Hvaordan går det ?? Har tænkt på jer... om i er blevet gift osv... Håber det bedste for jer.. Bare en tanke fra mig..
  2. Ihhh Hvor dejligt at læse om dit /jeres bryllup. I var så smukke.. Jeg har ikke orket at skrive min endnu. men det kan vel nåes??
  3. ét Mere... så tror jeg der måske kommer nogle flere imorgen ??
  4. Har lige et enkelt hvor vi er nået frem til Admiral... og som rigtig zilla skal man jo lige have styr på det hel...
  5. Så kom min chauffør... i en blå metallic mustang... helt perfekt... men kjolen var ikke på endnu... så nu var panikken ved at brede sig... heldigvis kunne frisøren hjælpe mig i kjolen og med Annikas hjælp kom jeg i den og blev snørret godt ind. De billeder nåede vi ikke at tage... og fotografens billeder har vi ikke endnu... hvor jeg ankommer til kirke i gummistøvler osv...
  6. Den søde brudepige... Sammen med de store drenge og klar til at komme afsted...med mor som slet slet ikke var klar... hvor blev tiden af ??
  7. Sådan kom frisuren til at se ud bagfra .. nu var det tid til at sønnen blev hentet så han kunne være på plads som ringbære
  8. Frisøren er kone til en xkollega til min mand... det samme er make up pigen og blomsterdamen.. Altså ikke koner til den samme men forskellige andre brandmænd... Tihi..
  9. Næste morgen gik den søde Annika til bageren med sin "turban" og fik gratis kaffe... de fik sig et billigt grin... det morede vi os meget over.. og så var det min tur..Bemærk det kloge udtryk jeg har... på vores godt proppede badeværelse..
  10. Tillykke dato søster... håber i havde en fantastisk dag...
  11. Hej Alle ! Tusinde tak for jeres hilsner, det er dejligt og betyder på en eller anden måde rigtigt meget.. lissom når en man ikke kender ønsker én en god dag uden de bøhøver at gøre det. Jeg havde som sagt huset fuld af unger dagen før, hunden var røget på pension og min veninde Annika sprang til da den anden veninde Rikke skulle til begravelse og ikke bryllup, dagen efter. Vi fik vasket den falske blod af drengene ( de havde leget splatter/gyser film i haven mens vi forsøgte at holde tøj på min datter, da hun ynder at rende rundt nøgen) Så gik vi ellers igang med at skrubbe ben og arme, rulle Annikas hår op på curler og så ellers bare glæde os til næste dag.
  12. Hej Lærke-felix. Tusinde tak... de er købt på inviterdesign. dk "charm"
  13. Mette og Thomas... i ser jo bare totalt godt ud... er du ikke glad for du havde kjole/nederdel på ??? Du ser bare så smuk ud... Tusinde tillykke..
  14. Tusinde tak... Jeg krydser for nogenlunde vejr, at jeg siger ja de rigtige steder, og ikke besvimer af træthed.
  15. Hey sista. De er købt i NY. men se i den blå avis... ( Omkring 600 kr) og hvis du passer i nærheden af 38 kan det evt være jeg sælger dem.. har efterhånden et par sko eller 3. Tak for de venlige tanker... puuhhh... nu er der snart ikke så mange timer tilbage.. vil prøve at få taget nogle billeder imorgen når vi gør os kalr og evt lægge dem her på BK. (Hvis der altså er nogen der vil se billeder... )