Lisabella

Medlem
 • Content count

  70
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Lisabella

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 11/10/1985

Profile Information

 • Vielses dato
  25.08.2012
 • Type vielse
  Kirkebryllup
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Hejlsminde
 1. Hmm ok, det var da ikke en særlig god anmeldelse. Hende som bruger ham lavede ellers en fantastisk bårebuket for os og den holdte længere end mange af de andre buketter... Tror du ikke om der er forskel på snitblomster og potter måske? Jeg har ihvertfald kun haft gode oplevelser med snitblomster derfra.
 2. Jeg står også og vil binde min buket selv og lave dekorationer ig i forbindelse med mit arbejde har jwg været vidne til et blomsterkursus. I den forbindelse har jeg virkelig fået blod på tanden ang. selv at lave de her ting... Men øv dig først!!! Så skal det nok gå... Jeg har også undersøgt meget med pris på blomster og har været på gaza ( indkøbsstedet for blomsterbutikkerne som ligger i odense) og kan fortælle at priserne på blomster altså også er høj for butikkerne selv. Der er kun penge at spare ved dem som har købt en hel spand af den pågældense blomst. Ville dog aldrig købe de blomster i et supermarked medmindre jeg har lavet en aftale med dem. Men hvis du laver en aftale med en blomsterhandler kan de måske kæbe en hel spand hjem og derved kan du spare 2-3-4 kr pr blomst. Jeg er kommet i kontakt med en blomsterhandler og hun anbefaler mig at købe blomster som privatperson, i odense på slettensvej. Kan ikke lige huske butikkens navn men kan finde den til dig... Rigtig god fornøjelse og vil sige du SAGTENS kan bare øv dig i at lave spiral eller køb en lady buket holder hvor der er oasis i midten.
 3. Hej igen tøser. Lige en lille opdatering. Fandt idag nogle nye brudesko :-) så nu er jeg klar til at prøve min dejlige kjole d 28... Jubiii.. Det er bianco model igen men højden er fin som den er, så den skal IKKE til skomager igen ;-) når jeg kommer til en stationær skal jeg nok vedhæfte billede.. Som i nok kan se går der lang tid mellem jeg sidder ved en ' rigtig' computer... Længe leve smartphones ;-)
 4. Ellers køb en pin og sæt i et alm strømpebånd.. Du kan jo kaste dig ud i at lave det selv, der ligger en forklaring inde under DIY step by step. jeg regner med selv at lave mit selv i manchester united farver. Og har købt en pin fra unisport jeg sætter på i midten. Den passer helt perfekt i størrelsen.
 5. Skriver fra min telefon lige pt. men skal se om jeg ikke kan finde den gamle tråd med biancosko på tilbud når jeg kommer til en stationær.. der var de ihvertfald i. De er nemlig fjernet fra biancos hjemmeside nu.
 6. Mange tak for alle jeres svar. Jeg fik vist ikke formuleret mig ordentlig, jeg får pengene igen for skoene samt pengene fra skomageren. Men syntes selv det var MEGA dårlig service!!! Jeg er normalt ikke så meget zilla men lige der var jeg stiktosset da jeg gik derfra. Syntes slet ikke hun kan være bekendt at skjule det, og forventer da heller ikke hele verden bare retter sig ind under mig, men den kvindlige ekspedient burde da kunne se jeg ikke kan have de sko på til min bryllupsdag! Jeg kommer fra Fredericia så en lille tur til Odense kan sagtens komme ind i skemaet. Rigtig mange tak for alle jeres svar, må på skojagt igen.. Bare SÅ træls at finde SKOENE igen igen...
 7. Her i sommerferien var jeg nede for at finde mine brudesko, og jeg fandt de flotteste sko fra bianco som var på udsalg. Årsagen til disse sko allerede skulle købes nu var pga. jeg har arvet min mors dejlige brudekjole og derfor skal til tilretning med den her i sep. da den også skal laves lidt om. jeg har dog en max højde på mine sko ellers bliver kjolen for kort, og derfor skulle mine sko lige kortes lidt af ved hælen, hvilket jeg fik afvide sagtens kunne lade sig gøre. Derefter har jeg ventet over 3 uger på mine sko og da jeg så skulle hente dem i sidste uge er satinet op af hælen beskidt og der er kommet en fold på dem som IKKE var der før. Ekspidienten står og siger til mig det ikke kan være skomagerens skyld fordi han ikke har arbejdet så højt oppe på hælen. Hun tager derefter den anden sko og piller nede ved hælen, for derefter at ligge den væk på hendes side af disken, og siger til mig de sagtens kan fjerne snavset men hun skal beholde den en ekstra dag for at se om de er rene. Jeg bliver dog noget nysgerrig over hun pillede ved den anden sko, og rækker helt ind over disken for at tage den anden sko hvorefter jeg ser satinet er fuldstændig ødelagt op af hælen. Jeg er ret fornærmet over hun ikke informere om dette og siger så til hende at skoene jo er gået i stykker og dem kan jeg jo ikke have på. Hvorefter jeg får et : "jeg kan ikke gøre noget. Du kan få dine penge igen." Dermed står jeg nu uden sko og skal til prøvning om 3 ugers tid. Nogen forslag om hvor jeg kan nå og finde nogle sko over nettet der kan nå og komme? Jeg er ret træt af situationen og især over jeg har ventet så længe, at skoene nu er udslogt og jeg ikke kan få den samme sko til samme dejlige pris nemlig 200 kr. Så nogle gode råd tøser?
 8. Sikke en god ide. Fredericia: Resturant hannerupskov. Resturant oven vande. Forsamlingshuse : Fredericia tegnsprogsforening, egeskov forsamlingshus, forsamlingshuset thygesminde alle og thygesmindevej (2 forskellige størrelser) Middelfart: Spejderhytten middelgrunden. slotsbryllup på hindsgavl slot. Hejlsminde ( ved christiansfeld) forsamlingshus.
 9. Er der heller ikke tøj til mændene iår så? Ej er altså lidt træt af at der står noget helt forskelligt på deres hjemmeside... Havde jeg vidst det, havde jeg ringet d 1 juli i stedet. Nå men hvis der ikke er noget tøj til manden, så kan det være ligemeget. Har jo allerede min kjole
 10. Jeg er i en lidt anderledes situation. jeg har avet min mors brudekjole,den skal syes om ved en skrædder samt renses. Jeg var afsted i maj 11 og skal giftes maj 12. Og vil sige jeg tror det er blevet billigere for mig ved skrædderen fordi de ikke SKAL presse den ind i planlægningen på kort tid. Min kjole er forventet færdig i nov. 11 og der skal sådan set bare laves nogle småjusteringer og til rens. Jeg giver også kun 2000 for rens + det som skal syes om. Så ved mig har der været penge at spare ved at starte tidligt. Er dog bundet af jeg ikke må tage på, eller tabe mig for meget, for så skal den efterfølende laves om igen.
 11. Må jeg høre hvordan du tænker dig at bruge det med flere lag på et bord ? Jeg har selv købt en af de lagner og de er lidt gennemsigtige så skal selv finde noget der kan dække lidt bedre
 12. Vi skal holde vores på fyn. Vi ville også gerne have et sted med natur, hvor vi kunne have eget mad og drikke med, og hvor der er mulighed for overnatning til gæsterne. vi endte med en spejderhytte ved røjle som ligger ved middelfart. middelgrunden hedder den. vi har lejet den fra torsdag til søndag. hvis det skal være lidt mere eksklusivt er der Allegården som ligger ved odense.
 13. Jeg har været emd til 3 polterabends. 1: Veninden blev henetet på job, lige ½ time inden hun fik fri. Det var koordineret med hendes kollega som også var med på dagen. 2: Veninde blev hentet hjemme, hvor de havde gjort klar til mandens fødselsdag. De havde frabedt sig denne dag, men der var ikke andre datoer tilbage. Det var genialt, for vi troppede op derude med en lille kage til manden og sang for ham. Desuden havde de ikke andre planer den dag, og familien var selv. inviteret med til polterabend i stedet. Anden grund var de havde en lille pige, så bruden skulle have tid inden dagen gik i gang til at pumpe mælk ud... 3: Da min mor skulle giftes havde jeg lavet en aftale med hende om vi skulle på tøsehygge dag, og min lillbror havde planlagt med stedfar de skulle ud og se på ny bil. Gruden til det skulle være hjemme, var fordi mor blev hentet på motercykel, så hun skulle lige finde hende MC grej frem og få det på. Selvom det ikke var de vildeste steder de blev kidnappet, var dagen meget på deres præmisser og deres ånd. Og det har de sagt efterfølgende LIGE passede til dem...
 14. Mange gange tillykke med idag... Håber i har haft en helt fantastisk dag Glæder mig som alle de andre piger til at læse din beretning, og se billeder
 15. Jeg ved Lilly i Vejle (lageret) holder lagerslag i oktober. Der kan man dog først bestille tid til, fra 1 aug. Hvilke modeller der er der, er jeg ikke klar over, men kunne forestille mig det var en god blanding af restmodeller. Derudover holdte Lilly i vejle gågade, udsalg i jan. 2010 hvor min mor fik hendes kjole, som var en 09 model, til 40% rabat. Så der er da nogle muligheder for at købe kjolen på udsalg, nu hvor du har over 1 år til at finde den i