JJS90

Medlem
 • Content count

  220
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About JJS90

 • Rank
  Hvem sagde bryllupstosset? Mig - naaarj!!!!! :)
 • Birthday

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  28.08.2010
 • Type vielse
  Kirke bryllup
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  4200
 1. Vi hade jo velkomst, hvidvin, rødvin + fadølsanlæg samt desert vin.. Vores bryllup blev jo holdt d. 28 august, hvor det var en dejlig varm (ik for varm) solskins dag.. Så ja folk drak mest hvidvin/øl/desert vin og sodavand, som overnævnt nok pga. årstiden.. vi hade heldigvis købt mere end rigeligt sodavand (som vi hade hentet i tyskland) for det kan man ALTID bruge bagefter, hvis man bare køber det man selv kan li ;)
 2. vi hade 30 flasker rødvin til vores bryllup... vi hade 18 tilovers... og vi var 55 personer..
 3. Mange mange tak alle sammen :) Det var en SKØN dag <3 Lenebj: Fordi jeg har billederne liggende på facebook, så højreklikker jeg trykker egenskaber, kopire URL adressen, og sætter den ind som link til billede herinde... Så kan man sætte så mange ind man vil..
 4. Mange tak! Ja har også været meget glad for min kjole, fordi den er lidt anderledes end det man ellers ser Ser frem til den kan gøre en anden brud lykkelig
 5. Så ga vi den gas på frit hold ;) Min mand og min moster Der slappes af ovenpå dansen Fællesbillede vi fik taget.. Min brudebuket blev lagt på min elskede mormors grav, samt niels´ knaphuldsblomst.. Det var det eneste rigtige for mig... Det er lige umiddelbart de billeder jeg har til jer, mangler stadig nogle billeder så hvis i kan klare mere blir der tilføjet lidt.. nu vil jeg tilføje lidt tekst til de forskellige billeder osv Håber i har nydt de forløbige billeder
 6. Oversigt over vores gave bord <3 Vores bryllupskage! Hundene i bunden skal forestille gravhunde da jeg er født og opvokset i en kennel, så derfor skulle de da være på, kagen er lavet af sukkerheksen!! Der skæres for Man kan desværre ikke helt se det, men vi holder på hver vores side af kniven, istedet for den ene øvers og den anden nederst, for vi er lige Der tages den første bid! Der hygges efter kage og inden brudevals Brudevalsen! Vi hade ikk øver i 3 måneder, men vi skvattede ikke over hinanden eller noget så det gik over aaalt forventning! Der gik bare VIRKELIG lang tid før folk begyndte at komme tæt på, sangen måtte replay haha.. Der klippes strømper ! ;) Hans dekorerede negle ;)
 7. Vores bordopdækning.. minus champagneglasne m blomst.. ;) Prøver at overskue alle de flotte gaver... Vi sad ved 4 kantede borde, a 6 stk det blev slået på glassene niels holder tale <3 glade <3 Der blir taget mad fra buffen Der trampes i gulvet.. Jaja efter en køretur i en åben bil og det er ved at være hend a aften så ryger frisuren lidt ;)
 8. Vores location var noget der hedder vedbygaard i rudsvedby.. super smukt sted.. Et af mine ynglings! Det her blev taget ved et tilfælde, vores chauffør som samtidig er en af mine gode venner kom løbende helt panisk med en telefon der ringede lavede en masse fagter osv, og så var vi jo færdige af grin ;) Syntes det er et dejligt billede det her.. <3 Min brudebuket og vores ringe på mit slæb på kjolen, elsker det billede.. Vores ringe tæt på Lidt sjov skulle der til ;)
 9. Da vi kom ud stod hende der har lavet vores blomster som samtidig er niels´ forældres ven med denne "bro" til os ;) Der uddeles krammer.. Her min bedste veninde/brudepige <3 Der kysses og der kom ris!! Ja jeg blev efterladt og fik MANGE MANGE ris.. ;) Her kan man rigtig se min frisure Bilen holder klar til at køre os til vores fotolocation!
 10. Her ankommer mig og min far til kirken, med chaufføren på bagsædet så min far kunne få lov at køre denne labre Mustang Saleen cabriolet ;) Som i kan se kommer hjælpen stormende Mig og min far på vej ind i kirken Fik lynhurtigt øje på min mand der stod der oppe og ventede.. Vi fik gået aaaaalt for hurtigt op a kirkegulvet, og glemte at få sløret ud over mine skuldre haha.. jaja man kan jo ikke huske det hele når man ikk har prøvet det før ;) bla. her ber jeg min far om at gå langsommere ;) SÅ sker det! ringene udveksles MAND OG KONE Haha ej undskyld det blir altså totalt billedspam det her!!
 11. SÅ har jeg tid til at fortsætte min beretning, undskyld det har måtte vente så længe på sig! har som sagt ingen billeder fra før vi er ved kirken, så vi starter lige på og hårdt, med et billede af kirken <3 Gørlev kirke.. Den kirke jeg er blevet konfirmeret i og min søster døbt i.. Kirken set indefra min mand i det brune <3 og hans forlover der er igang med lidt praktisk inden gæster begynder at ankomme til kirken
 12. Hej alle.. vil sende min kjole til rens inden den blir sat til salg, men hvor søren renser de brudekjoler på vestsjælland? evt- slagelse???...
 13. Så må det jo hellere være min tur til at lave en beretning, nu jeg har haft så megen fornøjelse af at læse alle jer andres! Har desværre ingen billeder før vi ankommer til kirken... Men vores fredag gik med alle de praktiske ting.. Vi skulle holde festen i et forsamlingslokale, så alt skulle vi jo gøre selv.. Mig og min veninde henter kagen, mens min mand fik pakket de forskellige biler med alle de ting der skulle med derop... Da mig og min veninde er oppe for at hente kagen, er det ikke hende selv der er der, men hendes mand da den jo bare skulle afleveres.. Problemet er nu jeg hurtigt spotter der står 28.07.10 på kagen.. Og der skulle jo stå 28.08.10 vild panik fra mandens side.. Han ringer til hende, og hun skynder sig så fra arbejde af og hjem hvor vi er for at rette fejlen ;) Lidt komisk, men heldigvis var vi i god tid så tog det helt cool.... Da vi kommer op i lokalet efter meget lang og forsigtig kørsel fra hvidovre til kalundborg får vi bakset kagen ind i køleskabet og komme igang med borddækningen... Vi har lavet det sådan vi skulle side ved 4 kantede borde istedet for runde, og det blev faktisk super godt! Det tog ikke så lang tid at få dækket bordene, og ordnet det der skulle ordnes... Så vi var allerede kørt deroppe fra ved en halv 7 tiden.. Kørte med op i vores lejlighed hvor jeg lige skulle ha nogle ting som jeg manglede og så kørte jeg med min veninde ud til hende hvor jeg skulle sove... var slet ikke nervøs på det tidspunkt... Men kunne ikk rigtig sove.. vågnede flere gange i løbet af natten, men egentlig ikke fordi jeg var nervøs, men bare spændt! LØRDAG!!! Kl. 6 vågner jeg og KAN bare ikke sove mere.. Vi skal først være ved frisøren kl. 8 og min veninde var ikke helt hooked på at stå så tidligt op ;) Så jeg sætter filmen "run away bride" på i dagens anledning og sidder og ser det jeg nu kan nå indtil jeg syntes at NU skal jeg igang! Er stadig ikke nervøs men bare spændt.. Kl. 8 sidder jeg i frisør stolen.. Vi snakker og hygger hos min dejlige frisør som bare er SUPER!.. Da vi er ca halvvejs med håret går hun om i baglokalet, og ud kommer hun med 2 røde roser, med et lille kort til. Det var min søde mand der hade arrengeret at hun skulle gi mig dem, i kortet stod han elskede mig og glædede sig til at se mig i kirken <3 Årh HVEM begyndte så bare lige at tude? Det var bare så sødt, godt jeg ikke hade fået make uppen på endnu kl. 11.40 er vi færdige ved frisøren og ca kl. 12 er vi hjemme ved mine forældre og kan langsomt begynde at få tøjet på inden vi skal være i kirken kl. 13 <3.. Og så begynder vi med billeder
 14. Bedre set end aldrig ;) Jeg venter også på billeder fra fotografen før jeg kan begynde at lave, så vi runder allerede snart de 2 uger uden at være gået igang..
 15. Syntes nr. 3 er en FANTASTISK kjole!!