ennas123

Medlem
 • Content count

  80
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ennas123

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 05/07/1986

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  27.08.2011
 • Type vielse
  kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  nordsjælland
 1. Min får et solo faldskærmsudspring, det har været hans største ønske i mange år, så nu skal det være!
 2. Åhhh... Kan godt forstå du er ked! Håber det hele løser sig for jer!
 3. Her er vores Menu: Forret: Fisketallerken med Lakserolade, pyntet med salat, tomat, citron, kaviar og dilddressing. Hertil serveres Rustik baguette og urtebrud. Hovedret: Baconsvøbt Oksemørbrad. Krydret Kalvefilet. Svinekam stegt som vildt. Brune kartofler. Hvide kartofler. Hvidløgskrydret kartoffelskiver i flødesauce. Årstidens salat. Hjemmelavet Thousand Island dressing. Waldorfsalat. Ribsgelé. Franske kartofler. Vildtsauce. Dessert: Nøddekurv med eksotiske frugter hertil råcreme og chokolade. Kagebord m/kaffe: Italiensk ”tiramisu” moccakage, pyntet med kakaodrys og honningmelon. Dessertfad med chokoladekage med friske frugter. Rubinsteinkage, på bund af makron pyntet med flødeskum og vandbakkelser. Natmad: Flødelegeret Aspargessuppe med kødboller. Hertil Rustik baguette.
 4. Jeg skak giftes d. 27. aug. Og jeg skal have selvsiddende strømper på, både fordi han synes det er frækt også for at undgå vabler...
 5. Nyt: Kjolen, stiletterne, og smykkerne Gammelt, blå og Lånt: Jeg låne min mors strømpebånd, som både min mor og moster havde på da de blev gift. Og der er faktisk også syet en mønt i. Så jeg er helt dækket ind..
 6. SEX

  1) Forventer i sex på selve bryllupsnatten??? Ja, det gør jeg faktisk! 2) Forventer jeres kommende husbond sex på bryllupsnatten??? Jeps, det er jeg faktisk helt sikker på! 3) Tror i realistisk på, at i er friske når i kommer hjem fra festen??? Jeg håber på det bedste 4) Har i tænkt jer at have sødt hvidt undertøj under kjolen, beholde det på om natten, eller skifte i senere?? Ja! 5) Sæt evt et link ind, så vi alle kan se hvilket undertøj i har valgt Jeg kunne ikke finde et billed af det undertøj jeg har købt, men dette ligener det meget, det er bare hvidt..
 7. Jeg skal der ud med to veninder! Det bliver bare så hyggeligt!
 8. Uhh.. Den er svær synes jeg! Og jeg kan se det både fra mor siden og kommende brud siden. Vi var til bryllup da vores søn var 3 uger, var dog heldig at han sov det meste af aftenen. Men jeg var død træt (man får jeg ikke alt for meget natte søvn når man har sådan en lille en) og det lage helt sikkert en dæmper på mit fest-humør og vi tog tidligt hjem.. Så som kommende brud kan jeg godt forstår at du/i er frustreret! Ved heller hvad jeg ville gøre... tage ud og rejse tror jeg også holde et brag af en fest på et senere tidspunkt ...Måske.... Håber i finder en løsning!
 9. Jeg vil også være med så her er mine sko:
 10. Tillykke med det kommende bryllup! Jeg skal giftes d. 27/8-11 og har siddet lidt med samme overvejelser, hvornår skal man sende de indbydelser ud? Vi er blevet enige om bare at få sendt dem er sted snarest, da de er lavet færdige også er der den ting mindre at skulle tænke på.. knus
 11. Jeg skal giftes d. 27. august 2011. Og jeg har lige købt min kjole sidste lørdag! Og ihh hvor jeg glæder mig til at skulle have den på igen!
 12. Hej! Jeg vil også gerne være med på listen. Navne: Sanne og Eddie Dato: 27 august Tid: kl. 14.00 Sted: Græsted Kirke Feststed: Vibos forsamlingshus.