JemKem

Medlem
 • Content count

  157
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About JemKem

 • Rank
  Jeg er nu seriøst afhængig af forumet
 • Birthday 09/28/1984

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://jemkem.blogspot.com

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 1. Gæstebog Jeg har tænkt mig at bruge noget af den krympeplast jeg har liggende. Jeg vil klippe store hjerter ud og lave et hul foroven med en hulmaskine. Så vil jeg købe en rød og en sort spids sprittush. Så vil jeg sætte dette skilt ved hjerterne, og så bruge dem som gæstebog. Når dagen så er overstået, så vil jeg krympe dem og de kan så bruges i en troldegren eller lignende som pynt Skiltet:
 2. Tak skal du have Lige nu sidder jeg og fifler med kirkehæftet. Det skal jeg lige have godkendt i morgen.
 3. Hårpynt DIY Jeg har selv lavet min hårpynt. Rose og birdcagenet.
 4. Sang fra pigerne (mit festlige indslag) :fløjt: Kent har ingen anelse om det
 5. Strømpebånd Jeg er pt. igang med at lave mit strømpebånd. Jeg er næsten færdig. Det bliver sådan her hele vejen rundt med en lille rød rose på midten.
 6. NU til mine DIY: Havde jo lavet invitationer og kuverter til 3 af invitationerne. Så har jeg lavet menukort. Det er også rundt og skal passe ned i "nedhakket" i den øverste tallerken på bordet. Jeg har lavet 3 blomster i stof, hvor den blå var min første tester. Den skal min bedstemor have. Hun skal føre mig til alteret, så det er min gave som tak for det. Hun er nemlig utrolig flot i blå De er til at sætte i håret. Jeg har også lavet hårnet/birdcage. Denne her bliver der lavet en mere af, så begge piger kan få en i håret. Jeg har lavet malebøger/aktivitetsbøger til de 3 mindre børn der kommer på dagen. De skal i 3 kufferter, som jeg har købt i Tiger. De bliver fyldt med farvekridt, malebogen og lidt godter og andre sjove ting. Jeg har syet dem sammen i ryggen på symaskinen med rød sytråd. Det ser faktisk godt ud
 7. Så har jeg alt... Så nu må jeg vist lige opdatere lidt Først mine skønheder Og så er der de fiiiineste sorte ruskindsballarinesko til dem, så de matcher mig Der er desuden rigtige nylonstrømper til tøserne også og de fine sorte boleroer i jersey. Jeg har købt diamanter i forskellige størrelser til bordet og 2 fletkurve. De store diamanter og kurvene er købt i Fakta og kurvene skal jeg have spraymalet hvide i morgen og dekoreret med nogle hjemmelavede stofblomster, så de matcher dem i pigernes hår De skal bruges til at have rosenblade i, som de skal strø i kirken :-)
 8. Jeg er faktisk en del i tvivl hihi... Men ja, det bliver nok 1eren Min veninde svarede "ingen af delene. Jeg vil lave det i kun sort blonde med sort elastik" men jeg har en rød blomst i håret lavet i samme røde stof, så synes det var lidt smart, at det gik igen Det er såmænd nemt nok Jeg sætter en lille rød rose på.
 9. Jeg har været ved at sy mit eget strømpebånd, men er kommet i tvivl om hvordan rynkerne skal sidde... Kan I hjælpe?
 10. Har fået købt en maaasse ting, så nu mangler der ikke meget. Købt og modtaget: Sort bordløber Ting til at lave egen fashinator, fjer, lidt perler clips m.m. Sko til pigerne der matcher mine skønne sko Kufferter til børnehyggekits, plus et par enkelte sjove gadgets dertil. Skal have lave malebog dertil. Bestilt og afventer modtagelse: Har fået bestilt pigernes brudepigekjoler... Ååårrhh glæder mig sådan til at se dem. Håber de er så fine som de ser ud på billedet Jeg har bestilt noget hårpynt til min niecebrudepige Net til mit birdcage 4000 Acryl diamanter til bordpynt
 11. Kagefigur Har lige bestilt kagefiguren. Ville så gerne have noget lidt anderledes, og som evt. også kunne være et minde bagefter, og så faldt jeg over denne: Har købt den på Lighthouse til 150 kr + 42 kr i forsikret porto.
 12. Jeg bruger også selv briller. Min fotograf skal lægge min makeup hvis alt går efter planen
 13. Jeg er helt enig. Jeg havde hældt til nummer 2 men så lavede Miss Chievous lige den tutorial på nummer 1 i går og der ku jeg også bare se at det sku være den.