anneli

Medlem
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by anneli

 1. Jeg har købt min Disney kjole hos LUXUX i Ålborg
 2. Hej Jeg bor i Skanderborg og bruger Pia Roed på Adelgade. Hun er SÅ god til at lytte til ens ønsker, og samtidig komme med gode idéer til netop det der passer til ens hårtype. Hun reklamerer også med brudemakeup.
 3. Er enig - Da jeg var hos hende beskrev jeg for hende hvilken stil jeg selv mente passede mig - enkel og ikke for vild, Men ak, den første kjole hun kom med var alt det jeg ikke troede var noget for mig - you name it : tyl, sløjfer, lag på lag - alt det som jeg ikke havde drømt om, men den var bare helt perfekt. Hun havde hurtigt spottet min figur og da jeg tidligere har dyrket sport på højt plan og HAR været trænet, så ser jeg lidt "grov" ud, hvilket blot gjorde, at de enkle kjoler slet ikke kom til sin ret. At kjolen ovenikøbet var til ½ halv pris var prikken over i´et - jeg havde købt den alligevel.
 4. Hej Luise Er du sød at sende pris til mig også? På forhånd tak.
 5. Flere af jer nævner en køb og salg side. Hvor finder jeg den på bk?
 6. Hmmm, jeg er selv uddannet tjener, og kunne godt tænke mig at vide om i kunne få en uddannet elektrikker til at hænge en lampe op en lørdag aften til 150 kroner i timen?
 7. Hvis du har mulighed for at handle i Metro, kan du finde et stort Duni sortiment - også Dunilin. - og det er billigt!